Popyt na tą spółkę jest i to bardzo ogromny dzisiaj obserwując sesje zauważyłem w pewnym momencie było wystawione do kupna 70 000 akcji było to zdecydowanie więcej niż ofercie sprzedaż. Można przypuszczać że za kilka dni akcje będą wysoko podarunkiem że następna sesja będzie zmierzała w górę.
Dnia 2010-06-09 o godz. 15:57 ~greg napisał(a):
> Duda do konca lipca będzie po tyle ;)
Duda będzie leciała w dół na dal ponieważ planuje emisje nowych akcji, a tu nie ma takiego zagrożenia.
niezły numer odwaliłem z rana widizeliście zachowanie kursu zaczęło się pięknie widać łapanie denka i powolny wzrost i nagle ktoś walną na oślep 7 K i siewszystcy przestraszyli chciałem jak codzień dokupić parę kilo ale domyślnie wskoczyłą mi sprzedaż i zamaist złozyć zlecenie K wywaliłem 7 K nie mogłem o tym napisać wcześniej zanim mi jakiś łoś nie odsprzedał he he sorry chłopaki a teraz juz spokój
Zawsze o gdzieś o godzinie 13-14 ktoś sprzeda akcje po każdej ofercie kupna, natomiast przed 16 kupujący zaczynają panikować i kupują po cenie sprzedaży po wiedzą że następnego dnia cena na pewni będzie wyższa.
wiem zę jeszcze trudno stosować AT ale rysyjąc linię trendu spadkowego po szczytach z pierwszej sesji i z 6 czerwca dzisiaj ją przebiliśmy , a co oznacza że narazie w najgorszym wypadku powinien być boczniak potem infa o kolejnych otwieranych punktach i jedziemy
myślę , że dno zaliczone zgadzam siez analizą teraz szuraqnie 58-68 boczniakiem do pierwszego dobrego infa np. o kolejnych punktach czy umowach i odjazd
powoli do cierapy do kluczowej sfery notowań Proxy to świeca z pierwszego dnia notowań 72-99 grszy pokonanie tych oporów otworzyło by drogę do nieograniczonych wzrostów bez jakichkolwiek historycznych oporów a jednocześnie było by ogromny wsparciem ze względu na bardzo duży obrót , wybicie powyżej 1 zł zapewniłoby że praktycznie Proxy nie miał by szans powrotu na groszówki
oczywiście nie mówię t uo perspektywie 1-2 sesji wiadomo , że sporo bardzo dobrych informacji przed nami kolejne infa o uruchomieniu nadajników nowe umowy więc jest tu czas na prawdizwy zarobek nie waciki jęsli ktoś to rozumie a kapitalizacja 15-20 milionów przy tych perspektywach to nie żądne wygórowane żaanie rynku 2-3 zł za kacjie pwoinno być bez łaski w perspektywie pół roku- rok
Najwidoczniej komuś zależało na tym aby stracić na akcjach które mogę być jeszcze w tym tygodniu wysoko skoczyć. To się nazywa frajerstwo czy jakoś tak :-)
Taką technikę rozumie, jak najbardziej, ale na pewno nie zdążyłby oddać 6k aby zamienić to na 15k musiałby mieć niezły zasób gotówki aby taki myk zrobić.
podtrzymuję tezę co z resztą widać ze wszystko poniżej 70 groszy jest zbierane największy bój będzie 72-99 groszy pierwsza sesja z największym obrotem jesli to puści to nei ma ograniczeń widać jak papier zbierany a wszsytkie infa dopiero przed nami
Notowana na GPW/NewConnect ProxyAd S.A. (PXY) podpisała umowę brokerską w zakresie sprzedaży reklamy z jednym z czołowych graczy rynku nowych mediów w Polsce – firmą ClickAd. Współpraca ta umożliwi ProxyAd dotarcie z ofertą do klientów Grupy ClickAd, dla których grupa realizuje kampanie reklamowe w nowych mediach.
W ramach podpisanej umowy ClickAd będzie oferował swoim klientom reklamę bezprzewodową w ogólnopolskiej sieci ProxyAd™. Obecnie sieć reklamowa ProxyAd™ to ponad 700 lokalizacji z czego już w ponad 150 z nich, na stałe zainstalowane są nadajniki wysyłające komunikaty reklamowe na telefony komórkowe.
„Lokalizacje sieci ProxyAd™ są bardzo precyzyjnie dobrane pod kątem specyfiki medium w jakim jest Bluetooth™, co ze względu na fakt, że reklamodawca płaci jedynie za komunikaty reklamowe dostarczone do konsumenta, w znaczący sposób gwarantuje skuteczność” – mówi Maciej Teliszewski – Prezes Zarządu ClickAd Sp. z o.o.
To co było również istotne dla ClickAd z punktu widzenia brokera to fakt, że w ramach całej sieci ProxyAd, konsument nigdy nie otrzymuje tej samej reklamy więcej niż 1 raz, jak również nie otrzyma więcej niż 4 różne reklamy miesięcznie – „Dzięki temu konsument nie czuje się atakowany przez medium, a reklamodawca ma gwarancję, że każda dostarczona reklama to nowy konsument poinformowany o jego ofercie”- zaznacza Prezes Teliszewski.
ClickAd w szerokim zakresie realizuje dla klientów kampanie, które rozliczane są za efekty, a zasady na jakich sprzedawana jest reklama w sieci ProxyAd bardzo dobrze wpasowują się do tego modelu rozliczeń. „Obecnie Internet to już za mało dla klientów – chcą czegoś nowego i efektywnego, a najszybciej rozwijającym się segmentem tego rynku, jest właśnie reklama mobilna” – dodaje Teliszewski
Widać, że akcje są oddawane bez walki moja propozycja jest tak jeśli ktoś ma za dużo akcji chce się ich szybko pozbyć chęcią od niego odkupie 100 000 papierów lub więcej po cenie 0,10 zł za każdą akcję oferty należy kierować pod adres email: nowak_a31@wp.pl oferta złożona przeze mnie jest ważna do końca przyszłego tygodnia. Uwaga nie będę czytał nie poważnych emaili.