Przecież wiadomo było, że 8 uprzewilejowanych osób, które nabyły akcje w emisji prywatnej po 0.48 gr. Jakby żadna z tych osób nie wysypała na debiucie, to zwyczajnie nie byłoby czym handlować, więc co jest dziwnego w tym infie? Akcje do wysypania się już przemieliły, na resztę zostały półroczne lock-upy. Kwestia minimalnego nawet popytu i nic nie utrzyma tej spółki w ryzykach. Oby tylko zarząd systematycznie podlewał kurs infami, wywiadami, prognozami itp.
Ale fijoł z ciebie aa. To a propos twojego stylu literackiego. chyba mocną kawę pijesz. Zauważyłeś te dwie operacje po 64 grosze, każda 15kilo papiera? coś się dzieje, albo chcą rozruszać towarzystwo.
jakiś paajc pisze tez pod aa co złego napisałem złapane dno ten lemon wysypali teraz boczniak i jest w zakresie takim jak opisałem obroty potrzebne by było widać ruch na papierze i odjazd a czy ten boczniak potrwa kilak dni czy miesiac tego nei wiem mają w tym roku otworzyć jeszcze 200 punktów więc rynek czeka na info i zabieramy się skoro cena zbilizona do emisji prywatnej to niby gdzie to ma iść w dół tyulko kto sprzeda konslkoa i wyjazd a przy tej ilosci akcji zrobienie kilku złotych z kursu to żaden problem oczywiscie że większość nie doczeka ale taka juzgiełda jest
Chyba niektórych jakiś totalny strach obleciał i sprzedają akcję niemal z darmo, ale dobrze, że tacy akcjonariusze uciekają ponieważ z nimi nie ma szans aby akcje wzrosły.