• Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~obserwator [94.75.121.*]
    Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji, papier powinien się już oczyścić z prywatnej emisji, i kurczaków którzy panikują.
  • sypanie Autor: ~xyz [217.116.98.*]
    Ciekawe ze członek RN sypie akcjami perły. Widzę że drugi Cerabud się szykuje.

http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=8825&ncc_index=&id_tr=1
  • Re: sypanie Autor: ~Kreator [80.48.239.*]
    Przecież wiadomo było, że 8 uprzewilejowanych osób, które nabyły akcje w emisji prywatnej po 0.48 gr. Jakby żadna z tych osób nie wysypała na debiucie, to zwyczajnie nie byłoby czym handlować, więc co jest dziwnego w tym infie? Akcje do wysypania się już przemieliły, na resztę zostały półroczne lock-upy. Kwestia minimalnego nawet popytu i nic nie utrzyma tej spółki w ryzykach. Oby tylko zarząd systematycznie podlewał kurs infami, wywiadami, prognozami itp.
  • Re: sypanie Autor: ~Dymacz Dymaczy [77.115.6.*]
    dokładnie i nie brużdzić mi tu chóje nie oddam ponize 3 zł i dalej zbieram i sram na was
  • Re: sypanie Autor: ~abc [94.75.121.*]
    Nie licz na to że za niższą cenę kupisz jaka dzisiaj była.
  • Re: Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~aa [94.75.121.*]
    Jak zwykle większy wolumen kupna niż sprzedaży, co oni sobie myślą że ktoś będzie się rzucał w przepaść, sorry świat się zmienia trudno o jelenia.
  • Re: Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~aa [83.19.102.*]
    juz pisałem teraz boczniak 58-68 groszy a żd opierwszego dobrego infa i w zależności od skali odjazd
  • Re: Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~bbb [217.116.98.*]
    Ale fijoł z ciebie aa. To a propos twojego stylu literackiego. chyba mocną kawę pijesz. Zauważyłeś te dwie operacje po 64 grosze, każda 15kilo papiera? coś się dzieje, albo chcą rozruszać towarzystwo.
  • Re: Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~xx [83.19.102.*]
    jakiś paajc pisze tez pod aa co złego napisałem złapane dno ten lemon wysypali teraz boczniak i jest w zakresie takim jak opisałem obroty potrzebne by było widać ruch na papierze i odjazd a czy ten boczniak potrwa kilak dni czy miesiac tego nei wiem mają w tym roku otworzyć jeszcze 200 punktów więc rynek czeka na info i zabieramy się skoro cena zbilizona do emisji prywatnej to niby gdzie to ma iść w dół tyulko kto sprzeda konslkoa i wyjazd a przy tej ilosci akcji zrobienie kilku złotych z kursu to żaden problem oczywiscie że większość nie doczeka ale taka juzgiełda jest
  • Re: Spadek o 40 % w ciągi 6 sesji Autor: ~aa [213.158.197.*]
    Chyba niektórych jakiś totalny strach obleciał i sprzedają akcję niemal z darmo, ale dobrze, że tacy akcjonariusze uciekają ponieważ z nimi nie ma szans aby akcje wzrosły.
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.