A ja jeszcze zaczekam... Myślę że jeszcze zbyt łatwo zaniżyć kurs, obroty małe, kupujących jak na lekarstwo... Ale papierek swój czas będzie miał, i to może już niedługo :)
tego nie da sie więcej kupić ( nabyłęm tysiąc z kawałkiem ) bez pociągnięcia kursu. Na 2,59 jest 18000 szt. - ja tam czekam. Spadał bez obrotu , więc w drugą stronę do 3 zł kilka tysięcy sztuk to załatwi.
widzieliscie najnowsze info na fasingu.popisal umowe na 10 lat z specjalityczna firma w zakresie odnawialnych zrodel energii.co jest na topie plus deweloperka.czyzby nadchodzil nasz czas,wiadomo ze fasing nie ma gotowki.ale ma ja moj na kontach.ponad 20mln z ipo.ktore w koncu moga pracowac.cena na moju b.atrakcjna.radze ladowac do wora.pozdro
Fasing tylko umowy,a kursu za nic nie ruszysz trzyma jakieś biuro maklerski i idą w zaparte.Oni na to trzymanie tak jak ja obserwuję to poświęcili ok 200 tys akcji ,a może i wiecej. Na Fasingu jest im o tyle trudniej, że ciągle sternkowi podbieramy i to nie małe ilosci.Mimo to on sypie i sypie nie licząc sie z stratami.Moja też obserwuję i tu praktycznie nie ma kupujacych . Ten co wziął Moja pod opiekę (chodzi o maklera) to ma luksus pracy i kursu nigdy nie damy rady ruszyć. Akcji jest 3 razy więcej niż na Fasingu. Wszystkim manipulują te gnoje z biur maklerskich w porozumieniu.To nie jest żadna teoria spiskowa to oczywista prwda o mniejszych spólkach i gpw.
niech sie animator bawi.to info jest b,wazne fasig i moj naprawde wchodza aze i biogazownie.ale co mnie dziwi to motyw deweloperski.zaczynalaby by owstawac niezla hybryda.wazne jest ze grupa ma srodki na start tego biznesu.pozdro
wczorajsze info o umowie eco-hagar pl z fasing.w zakresie wspolpracy w oze i deweloperce to potezny zwrot w polityce inwestycyjnej.spolka z zaplecza gorniczego w nowe segmenty .i opciagnie za soba moja.wiadomo ze sam fasing ma malo srodkow. czyli uzyja w koncu sroki moja z ipo. i to moze dac spolce poteznego kopa w gore.brac poki tanio.pozdro