• no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.215.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=8729&ncc_index=CER&id_tr=1
  • Re: no to kaplica Autor: ~małolat [79.191.233.*]

Dlaczego tak sądzisz ?
  • Re: no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.215.*]
    Emisja akcji... ponizej aktualnego kursu...no chyba ze kupili tą cegielnię
    myśle że kupili a jeżeli nie to co to oznacza ze obecny kurs spadnie do 15 gr ?
    Niekoniecznie, podwyzszają kapitał zakładowy-okaze sie
    Raczkuje dopiero i powiem ze przestraszył mnie twój post a raczej jego temat. Dziękuje za pomoc mam nadzieje ze bedzie ok
    Zwykle emisja nie wróży nic dobrego, zobaczymy
    kupie te nowe akcje po 15 gr bo licze ze kupili cegielnie i ze wejda na główny
    Tez kupie, poza tym jestem dosc upchany po 0,1 z grudnia 2009 :]
    Gratuluje ja 50000 po 0,30 gr, i licze że będzie dobrze chyba że się myle zgodnie z informacj,a dokupie 25000 szt po 15 gr i będe czekał na pozytywy
    I tego sie trzymaj, powodzenia-pozdr
    Wzajemnie
  • Re: no to kaplica Autor: ~jan [79.162.23.*]
    akcje nowe po 15 gr ale trzeba 2pp na jedna akcje pp nie sa za darmo,wiec tylko gora do 21 czerwca
  • Re: no to kaplica Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.7.187.*]
    nie wiem czy dobrze to sobie w głowie przeliczyłem na szybkiego ale na wczoraj TWPP = 5groszy

czyli jakby miało być jutro odniesienie teoretycznie narazie mówie to kurs ocięty o 5 groszy czyli otwarcie 25 gr. czyli do 20 groszy powinno spaść minimum upatrywałbym w okolica - 18 gr

prosze się tym puki co nie sugerować ale jutro jak wytrzeźwieje to o ile był błąd poprawie obliczenia

ale jedno jest pewne napewno we are fall
  • Re: no to kaplica Autor: ~realista [217.77.35.*]
    pojda w slad za denta ... tam tez nadrukowali i chetnych na pp brak... tutaj dodrukowanie az 50 % tego co juz jest to kaplica.... to co moze sie wkrotce zadziac tutaj mozna sobie poobserwowac na dencie.... zachowanie kursu i akcjonariatu..... zycze powodzenia posiadaczom akcji.... odkupie od niektorych pp po 1 gr :) a ze na jedna akcje trzeba bedzie 2 pp plus 15 gr za akcje to za 17 groszy bede mial prawie 2x wiecej akcji niz czesc z obecnych akcjonariuszy... bo przeciez sa i tacy co kupowali po 34 i drozej....
  • Re: no to kaplica Autor: ~sss [79.163.31.*]
    Po jakiego kuta ci akcje po 0,17 PLN ynwestorze za dyche, żebyś oddał po 0,15 PLN z małą stratą jak teraz kupiłeś po 0,30 PLN a posrałeś się po 0,29 PLN, a narazie kilka dobrych inf i wjeżdżamy wyżej na 0,44 PLN narazie bez ciebie i tobie podobnym.
    Dnia 2010-06-04 o godz. 15:56 ~sss napisał(a):
    > Po jakiego kuta ci akcje po 0,17 PLN ynwestorze za dyche,
    > żebyś oddał po 0,15 PLN z małą stratą jak teraz kupiłeś po
    > 0,30 PLN a posrałeś się po 0,29 PLN, a narazie kilka
    > dobrych inf i wjeżdżamy wyżej na 0,44 PLN narazie bez
    > ciebie i tobie podobnym.

Dreams, dreams...... :) jak ja to lubie.... za 3 tyg przytocze ten watek :)))
  • Re: no to kaplica Autor: ~sss [79.163.31.*]
    Od takich jak ty to i tak wielki chuj zależy, będzie taki poziom jaki gruby ustali.
  • Re: no to kaplica Autor: ~REALISTA [217.77.35.*]
    Dnia 2010-06-04 o godz. 16:00 ~realista napisał(a):
    > Dnia 2010-06-04 o godz. 15:56 ~sss napisał(a):
    > Po
    > jakiego kuta ci akcje po 0,17 PLN ynwestorze za dyche,
    > > żebyś oddał po 0,15 PLN z małą stratą jak teraz
    > kupiłeś po
    > 0,30 PLN a posrałeś się po 0,29 PLN, a
    > narazie kilka
    > dobrych inf i wjeżdżamy wyżej na
    > 0,44 PLN narazie bez

> Dreams, dreams...... :) jak ja to lubie.... za 3 tyg
    > przytocze ten watek :)))

i jak tam ceglarze.... juz zarobieni??? mowilem zeby sie nie zabijac o tak drogie akcje.... i zgodnie z obietnica przytaczam poprzednia wypowiedz....
    Dnia 2010-06-04 o godz. 15:56 ~sss napisał(a):
    > Po jakiego kuta ci akcje po 0,17 PLN ynwestorze za dyche,
    > żebyś oddał po 0,15 PLN z małą stratą jak teraz kupiłeś po
    > 0,30 PLN a posrałeś się po 0,29 PLN, a narazie kilka
    > dobrych inf i wjeżdżamy wyżej na 0,44 PLN narazie bez

Wole byc ynwestorem za dyche , niz dawca kapitalu za stowe :DDDD
    NO I JAK TAM YNWESTORZE SSS??? PAMPERSY JUZ ZAKUPIONE???
    ojojoj i zleceniena 400k zniknelo....
    ojojoj bedzie sie dzialo....
  • Re: no to kaplica Autor: ~zawiedziony [77.19.186.*]
    Bardzo zawiodlem sie na spolce!!!wpakowalem sporo gotowki w nia liczac na zyski, a tu takie numer wykrecili!! Wracam po pracy liczac ze moze w koncu cos ruszylo a tu taki zwrot akcji, pier... ta spolke w poniedzialek wychodze z tego g...Nalezalo wyjsc 1 czerwca jak tylko wiadomo bylo ze nie ma infa o nowej cegielni . Teraz wiadomo juz jak cienko przeda w tej cegielni, nie maja kasy na zakup cegielni to probuja ratowac sie emisja. Ja zadnych praw poboru nie chce , niech spadaja na drzewo z takimi decyzjami. Na NC emisja prawie 50 mln akcji nie ma szans powodzenia , naczytalem juz sie na innych spolkach tutaj jak ludzie tracili kapital przez takie emisje. Zycze powodzenia akcjonariuszom , ale ja juz tutaj chyba nie wroce, bo takiej ilosci akcji jaka pojawi sie po emisji to tacy jak my gracze nie damy rady raczej skupic , a prezes robi emisje nie po to zeby skupic akcje za swoje pp , tylko po to zeby pozyskac wiekszy kapital. Na NC tak wielkie emisje nie znajduja chetnych na kupno , a co za tym idzie nie dostana kasy tyle co chca z samej emisji , beda sprzedawac swoje akcje i pp. W ten sposob nadal zachowaja kontrole nad firma i zarobia kase . Wszystko kosztem oczywiscie akcjonariatu , bo jestem pewien ze kurs spadnie ponizej 20 groszy. Takie sa moje przemyslenia. Ale mnie wku.... na sam weekend
  • Re: no to kaplica Autor: ~miś [85.89.185.*]
    Po ile sprzedasz? Bo ja kupię.
  • Re: no to kaplica Autor: ~zawiedziony [77.16.247.*]
    Jak sie uda to oddam po 29 gr, mozesz smialo brac moze za rok lub dwa urosnie do tych 30 groszy . chyba nie widzisz co dzieje sie na swiecie , dzisiaj USA spadlo duzo wiecej niz GPW .Niestety prawdziwa fala bessy wlasnie sie zaczela, mysle ze zarzad wybral nie najlepszy czas na kolejna emisje. Zycze udanych zakupow w poniedzialek . Moje zlecenie sprzedazy juz stoi w kolejce.
  • Re: no to kaplica Autor: ~miś [85.89.185.*]
    I co się działo? Ale nic to. Dzięki. Dobra robota. Trzymaj tak dalej. Im więcej ludków wystraszysz tym taniej dokupię. Jeszcze raz dzięki.
    Dnia 2010-06-04 o godz. 22:00 ~miś napisał(a):
    > I co się działo? Ale nic to. Dzięki. Dobra robota. Trzymaj
    > tak dalej. Im więcej ludków wystraszysz tym taniej dokupię.
    > Jeszcze raz dzięki.

JAK TAM MISIU IDZIE DOKUPOWANIE??? WYSTARCZY KASY NA WSZYSTKO ??? :d TYLKO ZOSTAW SOBIE COS NA NOWA EMISJE :D
    Znajac zycie dzisiaj postawia batona na 28 gr zeby sprzedawac po 29 ...:) sukcesywnie z dnia na dzien nizej i upychanie papieru dla naiwnych....
    misiu dobieraj.... :DDDD ciekawe czy starczy Ci kasy aby tak z dnia na dzien dobierac nizej.... :) no chyba ze dobierasz po 1000 :))) Ty dobieraj a ja odbiore od Ciebie ponizej 20 gr :)
  • Re: no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.202.*]
    Witam, założyłem temat wiec uważam, że należy sie wyjaśnienie: Cerabud kupiłem pod koniec grudnia za 0,1 pozniej za 0,18 i za 0,38...przy cenie 0,26 nadał bylem na "0" przyznaję ze sprzedałem za 0,28 z niewielkim zyskiem a przy 0,56 (bo tyle było) zysk był juz ciekawszy. Obserwuję spółkę poł roku...Więc tak: pamietacie na ile jest aneks?? ...duzo, bo 1,3. Spodziewali sie czegos co nie nastąpiło(wybicie w kosmos)-trudno...bywa. Jeśli tak by sie stało ze cena jednej akcji byłaby ok 1,2-1,4zł to mają kapitał niezbędny do przejscia na główny. Nie udało sie...przyszła wieksza korekta i kasy może brakuje, panowie drukują akcje bo nie maja na cegielnie :) a jesli aneks sie konczy i cena akcji jest 15gr to i tak są do przodu przy wywalaniu a wtedy moze być juz tylko prawdziwa kaplica. Może i kupią tą cegielnię, może, może, może....osttanio pracowali nad FF co widac było ale to i tak za mało jak na gpw. Rada? jak ktos "sra w gacie" niech włoży kase na lokate i zapomni o NC. Jak ktos ma średnią zakupu 20-25gr na moje oko na bank w tym roku nie straci mimo emisji. Moge zdradzic swój plan: sprzedalem po 0,28, kupie za tą samą kasę tylko wiecej akcji-kiedy? myślę że wszyscy dobrze wiedzą-powodzenia wszystkim :) Tomasz600
  • Re: no to kaplica Autor: tanczacy_z_mrowkami [83.7.183.*]
    fajnie mieć rację :)

a tak swoją drogą druga Denta chyba się szykuje za dużo emisja ...
  • Re: no to kaplica Autor: ~krzysiek [193.151.54.*]
    Zgadzam sie w zupełności z ostatnim postem tomasz600. Emisja to środek do osiągnięcia kapitalizacji na główny. Natomiast jesli ktoś potrafi liczyć to opłacało się wyjść z papiera żeby dobrać tanio z emisji. Przy odpowiednim rozegraniu tematu przez nas czyli drobnych myślę że będzie też szansaq zarobienia na PP. Pamietajcie też o scenariuszu drugiegi terminu.
    Pozdrawiam
    krzysiek
  • Re: no to kaplica Autor: ~palacz [172.16.1.*]
    kto wam kupi te smieciowe akcje jak stare gowno jest po 20 groszy co?bankruci niedlugo bedziecie
  • Re: no to kaplica Autor: ~aaaaa [85.222.5.*]
    Ty dupku i nie martw się o naszą kasę
  • Re: no to kaplica Autor: ~aaaaa [85.222.5.*]
    Dnia 2010-06-15 o godz. 09:56 ~palacz napisał(a):
    > kto wam kupi te smieciowe akcje jak stare gowno jest po 20
    > groszy co?bankruci niedlugo bedziecie

Ty dupku i nie martw się o naszą kasę
  • Re: no to kaplica........nie!!! Autor: ~budowlaniec [95.50.11.*]
    Ja chyba zacznę skup tych cegiełek !! Za dużo to nie spadnie.
  • Re: no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.192.*]
    no jeszcze troszkę
  • Re: no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.143.*]
    Okej, założyłem ten wątek więc czuję się zobowiązany przekazać: czekałem na 16gr ale rynek dobrze wycenił spółkę sięgającą po kapitał. Mam za 17gr, polecam nie czekac bo moze być za późno na "pierwszy strzał" a nie spadnie więcej niż się wybije. Pamietacie ile miesięcy był "marazm", aż nagle jebneli taki info brzydki. Pisalem wczesnie jak sie to moze rozegrac, jeśli nadal bedzie krążyć 17-19 to naprawde niedługo. pozdr
  • Re: no to kaplica Autor: tomasz600 [77.254.201.*]
    Pisałem o byciu czujnym :))
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.