Bardzo zawiodlem sie na spolce!!!wpakowalem sporo gotowki w nia liczac na zyski, a tu takie numer wykrecili!! Wracam po pracy liczac ze moze w koncu cos ruszylo a tu taki zwrot akcji, pier... ta spolke w poniedzialek wychodze z tego g...Nalezalo wyjsc 1 czerwca jak tylko wiadomo bylo ze nie ma infa o nowej cegielni . Teraz wiadomo juz jak cienko przeda w tej cegielni, nie maja kasy na zakup cegielni to probuja ratowac sie emisja. Ja zadnych praw poboru nie chce , niech spadaja na drzewo z takimi decyzjami. Na NC emisja prawie 50 mln akcji nie ma szans powodzenia , naczytalem juz sie na innych spolkach tutaj jak ludzie tracili kapital przez takie emisje. Zycze powodzenia akcjonariuszom , ale ja juz tutaj chyba nie wroce, bo takiej ilosci akcji jaka pojawi sie po emisji to tacy jak my gracze nie damy rady raczej skupic , a prezes robi emisje nie po to zeby skupic akcje za swoje pp , tylko po to zeby pozyskac wiekszy kapital. Na NC tak wielkie emisje nie znajduja chetnych na kupno , a co za tym idzie nie dostana kasy tyle co chca z samej emisji , beda sprzedawac swoje akcje i pp. W ten sposob nadal zachowaja kontrole nad firma i zarobia kase . Wszystko kosztem oczywiscie akcjonariatu , bo jestem pewien ze kurs spadnie ponizej 20 groszy. Takie sa moje przemyslenia. Ale mnie wku.... na sam weekend