• Platige Image - kolejna ściema? Autor: ~Detektyw [79.162.99.*]
    Zadzwoniłem do Platige, by przekonać się, czy to prawda, iż chcą coś produkować dla Visiona. Rozmawiałem z osobą, która odpowiada za produkcję (w tym m.in. ofertowanie i wycenianie projektów). Nic o ofercie dla Visiona nie wiedziała. Możecie sami zadzwonić

http://www.platige.com/index.php?lng=pl&tu=14

Myślę, że nastąpiła tutaj prosta manipulacja. Kunik skontaktował się z Platige, zapytał zapewne czy są czymś takim zainteresowani, ci odpowiedzieli że tak (bo dlaczego nie?) po czym przesłali jakiś swój standardowy cennik i kunik od razu odpalił informacyjną racę, że Plastige złożyło mu ofertę.

Jak nie zagrały info o Magmie, czy Xantusie, sięgnął po znany w Polsce brand. Zapewne tylko po to, by ulokować trochę akcji na rynku w wyższej cenie. LIPA.
  • Re: Platige Image - kolejna ściema? Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Co do Magmy, czekamy na objęcie w niej udziałów przez vision - zgodnie z celem emisji z prawem poboru - minęło pół roku :)))
  • Re: Platige Image - kolejna ściema? Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    czekamy, czekamy... Nowy przebój załogi kunika...

Z tym Platige wydaje się kolejny blef... Ciekaw jestem, jaka jest wytrzymałość kunikowców na blefy ich guru?.. Czy taka, jak zagorzałych stalinowców?..
  • UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jan88 [89.167.93.*]
    PRZED CHWILA ZADZWONILEM DO NIEMIECKIEJ SIEDZIBY , JAK MI SIE DOTYCHCZAS WYDAWALO LTV, I CO SIE OKAZALO KTO ODEBRAL .... Rysio Marysia Kunik!!!!!!!!! Dla upewnienia sie wykonalem dwa rownolegle polaczenia z telefonow komorkowych : pierwsze na niemiecki numer +49 40 41 41 30 a drugi na numer do virtualvision z siedzibą w warszaie przy ul. bocianiej na numer (022) 382 30 16 . jak ktos nie wierzy to niech sam zadzwoni do
    ltv live letevision gmbh

http://www.ltvlive.de/contact.html

virtualvision s.a

http://www.virtualvision.pl/
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~JAN88 [89.167.93.*]
    DLA JASNOŚCI ODEBRAL DWA POLACZENIA JEDNO DO SIEDZIBY viv NA BOCIANEJ A DRUGIE DO SIEDZIBY TLV LIVE TELEVISION GMBH W TYM SAMYM CZASIE. PO PROSTU ZNAJDOWAL SIĘ ROWNOLEGLE (PRZYNAJMNIEJ Z TEGO CO WYNIKA PO TYCH NUMERACH TEL NA STRONACH INTERNETOWYCH) W WARSZAWIE I HAMBURGU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Marco [217.153.187.*]
    widzę że kolega lekko się obsrał myśląc ze odkrył nową Sri Lance........
    dawać przydupasy Mechy i innych pierwotniaków.....musicie wykazać sie jeszcze większą kreatywnością bo jak widac po zleceniach to tylko przewalacie sobie akcyjki z jednej kieszeni do drugiej.......
    pozdrawiam prawdziwych Visionerów a nie takie popierduły.....

trzymać, nie oddawać, dokupować
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.167.93.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~pl [79.162.198.*]
    a mnie wiadomo że nikt ze strony Platige o tej sprawie nie może wiedzieć poza panem prezesem. Więc przydupasy, do budy.

janie... wiesz co to jest przekierowanie?
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jan88 [89.167.93.*]
    dzwonilem tam mylisz sie rozmawialem z facetka z PI Sp z.o.o co prawda nie powiedziala ze prowadza prace ale wynikalo to z tego ze sa zobligowani tajemnica
    PI zlozylo oferte na produkcje tylko pytanie czy Kunik wogle ma zamiar to produkowac. na str magmy co prawda jest bug muldoon lecz w fazie rozwoju a nie projektu (dla scislosci oni chca ale zadnych prac jeszcze nie podjeli zeby to zrealizowac przynajmniej nic na ten temat nie ma na stronie, wejdz i sam sprawdz. zaplacilismy za spolke tlv live television 11 mln zlotych a ona jako numer kontaktowy podaje komorke Ryśka Kunika. Jaka szanująca się , duża firma, by tak postąpiła? zadzwoń i zapytaj sie kunika ,pod warszawski nr tel, o sprawozdanie za IQ LTV niech ci odpowie ile zarobili i czego tego nie ma w raporcie kwartalnym VIV?
    proponuje zajrzeć do komunikatów sprzed kilku miesiecy i wszystko bedzie jasne dlaczego R.Kunicki to zrobił......kierunek spólki został obrany => wejscie na gl.parkiet
    jednym z warunków jest kapitalizacja spółki i wiele innych czynników.....
    wiem chłopaki ze udajecie durni ale to tylko forum wiec każdy moze pisać jak popadnie....
    rozumiem Was......
    pozdrawiam Visionerów....prawdziwych Visionerów
    wiesz spolka dziala juz od prawie 3 lat jakos nie przynosi zyskow a jedyne czym sie zajmuje to drukowanie akcji. postaw sie w sytulacji czlowieka ktory kupowal viv w 2007 placac za akcje przeszlo 2 zł tez byl mamiony jak to mowi rysio "dolcami" i co spolka po trzech latach kosztuje 6 gr z tedecją spadkową uczmy sie na bledach innych
    i tutaj akurat masz racje....spólka przez blisko 3 lata dawała ciała na każdym froncie....
    począwszy od relacji z inwestorami po umowy, kontrakty, rozwój.....
    jednak od pewnego czasu zaczęlo się to zmieniać i własnie teraz jest dobry moment na kupno akcji.....a biorąc pod uwagę z jakimi podmiotami VIV nawiązał współprace kwestia wypłacalności, budżetu a co za tym idzie przyszłych przychodów i zysków jest zagwarantowana....tyle w temacie
    nie viv nazwiazal tylko xantus i PI nawiazali z VIV. Roznica kunik, najprawdopodebniej nc nie zrobił, po prostu rynek uslug animacji jest maly i kazdy walczy o zlecenia. to jakby powiedziec ze kierowniczka sklepu stara sie o wizyte przedstawiciela handlowego. pomieszanie
    a tak swoja droga to i xantus i IP robia to co VIV mialo robic lat temu 2 tj. zajmuja sie produkcja a viv co robi????????

zadzwoniles do kunika i zapytales sie o to dlaczego jako nr kontaktowy do ltv podaje swoja niemiecka komorke,
    jakie przychody za 1q miala ltv

dzwoniles zadzwon, nawet za darmo, wejdz na darmodzwon.eu i zadzwon (jedyny twoj koszt to ogladanie reklamy) i sie zapytaj kunika

ps
    ja podalem swoje imie i nazwisko czy moglbym sie dowiedzieć z kim rozmawiam Marco
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    I Ty wierzysz w wejście VIV na główny rynek? Poważnie?

Brak słów...
    piszę o tym co mozna bylo przeczytac w komunikatach
    kazdy podejmuje ryzyko swoich inwestycji....jednak wydaje sie ze warto miec mniejszy lub wiekszy pakiecik tej spolki.....jak urośnie to bedzie fajnie jak sie nie uda to strata bedzie niewielka
    a tak na marginesie skoro nie wierzycie w VIsion to po kiego siedzicie i piszecie na tym forum, z nudów? nie sądze......;)
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Tak to można napisać o każdej inwestycji. Albo się zarobi albo się straci. Czy można stracić mało, tutaj sprawa jest dyskusyjna. Od ponad 1 zł do 6 groszy (-94%). Kto wie czy nie od 6/7 groszy obecnie do 1 grosza za kolejny rok (-85%).

Dla mnie VIV jest spektakularnym przykładem jak można sobie zdobyć wyznawców nic nie robiąc, a tylko mamiąćobietnicami bez pokrycia latami. Warto się przyglądać takim przypadkom, bo to się wydaje być jeszcze bardziej spektakularne niż np. Bioton (który jednak coś realnego robi i majątek posiada), choć rzecz jasna na znacznie mniejszą skalę finansową.
    skwitować to mozna w jednym zdaniu - jedni wierzą w Boga inni w jakiegoś Bożka a są tacy co wierzą i liczą na zyski na VIsion:D
    ja sie z toba zgadzam tez tak uwazam ze maly pakieck trzeba miec bo nigdy nie wiadomo, ewentulanie straty zostana odjete od zysku z gieldy i w ten sposob zostanie pomniejszony podatek gieldowy, chodzi mi tylko ze do puki spolka w zasadzie nic nie robi to nie powinnismy naganiac na wzrosty bo kunik moze te paredzoesiat mln akcji opchnac. najlepszy poziom to 2-3 gr. bo kunik wychodzi stratny w razie czego , a odbijcie moze byc bardzo duze
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - przekonałeś mnie Autor: ~ask [80.50.127.*]
    właśnie pozbyłem się tych 12 tyś szt. Wielkie dzięki Janie !!!
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - przekonałeś mnie Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    kunik i tak was wszystkich OSZWABI!!!
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - przekonałeś mnie Autor: ~jan88 [89.167.93.*]
    gadales kiedys z kunikiem ?????????
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - przekonałeś mnie Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    o czym? o oszukiwaniu ludzi? nie zajmuję się kombinatorstwem.
    poza tym, pamiętaj: NIE SŁOWA LECZ CZYNY
  • Re: UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - przekonałeś mnie Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Vision to jednoręki bezczynny pośrednik, który na domiar złego dotychczas nie dopiął żadnego pośrednictwa. Tylko bezmyślny plebs powierza takiemu pieniądze.

A jak procedura objęcia udziałów magmy, pół roku minęło !!! Na albański parkiet z nim !!!

bliżej jest Białoruś...
  • Pokutnicy na 0,07 Autor: ~444 [82.139.165.*]
    Panowie, pora liczyć straty. Bywa i tak. Lepsze to niż oddać po groszu, jak na Mewie.
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~co ja widze [89.75.7.*]
    co ja widze, spółka nic nie robi, nic jeszcze nie osiągnęła a rozmowa tutaj jest taka jakby chodziło o wielkie zyski i jeszcze nie wiadomo o co. Skoro nie ma rozmawiać o czym bo spółka nic nie robi, to po co prowadzicie te durne dyskusje? lubicie rozmawiać o niczym? czy wam się tak bardzo nudzi? no chyba że lubicie tracić czas, bo rozmowa o niczym to strata czasu. Panowie idźcie na KGHema lub innego pertola to się dorobicie a tutaj tylko czas tracicie:) Zdrugiej strony święte me krowy, powiem wam panocki, nic nie dzieje się bez przyczyny i waszą z pozoru bezlogoczną obecność można wytłumaczyć. Z małej iskry duży dym.

Janie... przekierowanie to świetna sprawa, nie udawaj że nie znasz tej istoty. O jakiejkolwiej sprawie pomiędzy Virtual Vision S.A. a Platige Image nie dowiesz się z innych ust aniżeli Prezesi obu firm... :))) z pewnością wiesz też co to jest tajemnica handlowa i dlaczego nikt poza panem prezesam Platige nic nigdy nie powie.
    Ehhh święte krowy...:))))
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~444 [82.139.162.*]
    święty byku z plastiku !
    po pierwsze tajemnicą handlową mogą być w tej sprawie jakieś szczegóły, nie zaś samo zdarzenie o którym poszedł komunikat w eter.

po drugie rozmowy na tej spółce dotyczą kilku osób, które nie zakopują toporów od pewnego czasu. Kiedy wczytasz się w ich treść to powinieneś się kapnąć, że jedni wytykają drugim przyjęte założenia, z tym że o naszej racji przemawia wielomiesięczny kurs akcji 0,06 groszy od debiutu - twoim zdaniem to git?

dlaczego jest taki a nie np. 5, XX po trzech latach "DZIAŁALNOŚCI" świetlanej" spółki ??? - krasnoludki ?????

A propos "przekierowania" - święty byku z plastiku, mógłbyś poszerzyć horyzont kojarzenia nieco więcej niż między dwoma rogami - otóż pan szef jest taki obrotny, że robi za prezesa, sekretarki odbierające telefony w Hamburgu i Warszawie i grafików ???
    hi, hi, hi.
    Co pomyślałbyś o klubie w którym trener jest bramkarzem i napastnikiem zarazem w meczu

buaha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~co ja widze [188.47.107.*]
    panie 444, z tego co wiem dobre obyczaje biznesu nie pozwalają na to aby przed podpisaniem konkretnej umowy mówić o czym kolwiek. Pojawiła się informacja ze spółki o zainteresowaniu i możliwym podpisaniu umowy, więc czego jeszcze więcej wymagać. Będzie umowa to będą szczegóły a nie ma umowy to nie ma dyskusji bo o czym? o hipotetycznym obrocie sprawy? poważni inwestorzy to ludzie cierpliwi. Z moich informacji tylko Pan Prezes Platige Image posiada szczegółowe informacje i tylko on zajmuje się negocjacjami umowy więc informacja o rzekomej rozmowie jest lekko wyssana z palca.

widze że i ty panie 444 nie rozumiesz albo udajesz durnia w temacie przekierowanie rozmów telefonicznych. W jakich ty czasach żyjesz? Życie jest piękne a rozwój technologi telefoni mnie osobiście zadziwia ale brakiem tak przydatnej wiedzy jak możliwość przekierowania:)

apropo twojej obecności tutaj, to komu chcesz cokolwiek udowodnić?:) chyba jednynie samemu sobie, nikogo absolutnie nie interesują te brednie wypowiadane przez waszą trójce. W moim przekonaniu misja przed tobą w tym miejscu, a ja nie chcę mieć nic wspólnego z tym urojeniem. Walcz, tocz bitwy, tocz wojny, mścij się, wyzywaj, ale wiedz jedno:) kilku rzeczy nie uda ci się tutaj zmienić, w tym siebie. Smutne musi być twe życie. Szacunek.
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    "co ja widze" - o biznesie masz mniej więcej podobne pojęcie, jak kunik o animacji. Przestań sie kompromitować i zajmij się dystrybucją zieleniny. Twe życie spełnione będzie :)
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~JAN88 [89.167.93.*]
    JAK MOWIE NIE PRAWDE TO DONIES NA MNIE DO PROKURATURY NAZYWAM SIE MAREK KEDZIORA I MOJ IP JEST ZNANY ADMINISTRATOROM BANKIERA JA WIEM CO ZROBILEM Z KIM DZISIAJ ROZMAWIALEM
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~JAN88 [89.167.93.*]
    MAM PROPOZYCJE WYSTAWCIE NA MNIE PELNOMOCNICTWA NA WALNE , CHODZI O TO ZEBYM MOGL ZOBACZYC PAPIERY SPOLKI TJ. RACHUNKI, UMOWY ETC. ZROBIMY KUNIKOWI I SICIŃSKIEMU NIESPODZIANKE CO?
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~444 [188.47.94.*]
    janie dzwoniłem do szefowej twojego kierownika od produkcji i dostałem zapewnienie że nie może być takiej rzeczy jak jawna informacja w firmie o współpracy z Virtual Vision S.A. Więc nie dziw się panie janie że twój kierownik od produkcji o niczym nie wiedział. Dopóki umowa nie zostanie sfinalizowana wy naganiacze, święte krowy i ujadający o niczym będziecie mieć pole do popisu.

ja wam coś powiem, jeżeli Virtual Vision nic nie robi i według was niczego nie będzie robił to co ty tutaj dziecino robisz? Tracisz czas na rozmowę o czymś co jest niczym?. Idź se na kghema czy innego petrola i ujadaj jednen z drugim.

mecha... idź na venio i stawiaj barykady hipokryto i znawco biznesu. Jak tam twoje inwestycje na ff i venio kiedyś obejmował akcje na górce? widze że masz nerwy z tego powodu skoro tutaj pitolisz od rzeczy i nudnie. ziewwww smutne wasze życie:)
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~jan88 [89.167.93.*]
    wiesz co wybieram sie na walne jak zobaczysz moje nazwisko w sprawozdaniu z walnego to ci sie humorek zmieni
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~NRD [91.94.176.*]
    co ja widze - jak nie masz argumentów, to zamknij buzię , a nie podszywaj się pod innych uczestników forum. Brak moralności eliminuje cię z dyskusji. ZERO.
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~co ja widze [89.75.7.*]
    444 ty i moralność??
  • Re: Pokutnicy na 0,07 Autor: ~pogromcaMEND [178.56.37.*]
    podszywające się ZERO
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.