panie 444, z tego co wiem dobre obyczaje biznesu nie pozwalają na to aby przed podpisaniem konkretnej umowy mówić o czym kolwiek. Pojawiła się informacja ze spółki o zainteresowaniu i możliwym podpisaniu umowy, więc czego jeszcze więcej wymagać. Będzie umowa to będą szczegóły a nie ma umowy to nie ma dyskusji bo o czym? o hipotetycznym obrocie sprawy? poważni inwestorzy to ludzie cierpliwi. Z moich informacji tylko Pan Prezes Platige Image posiada szczegółowe informacje i tylko on zajmuje się negocjacjami umowy więc informacja o rzekomej rozmowie jest lekko wyssana z palca.
widze że i ty panie 444 nie rozumiesz albo udajesz durnia w temacie przekierowanie rozmów telefonicznych. W jakich ty czasach żyjesz? Życie jest piękne a rozwój technologi telefoni mnie osobiście zadziwia ale brakiem tak przydatnej wiedzy jak możliwość przekierowania:)
apropo twojej obecności tutaj, to komu chcesz cokolwiek udowodnić?:) chyba jednynie samemu sobie, nikogo absolutnie nie interesują te brednie wypowiadane przez waszą trójce. W moim przekonaniu misja przed tobą w tym miejscu, a ja nie chcę mieć nic wspólnego z tym urojeniem. Walcz, tocz bitwy, tocz wojny, mścij się, wyzywaj, ale wiedz jedno:) kilku rzeczy nie uda ci się tutaj zmienić, w tym siebie. Smutne musi być twe życie. Szacunek.