• Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~mmm [87.205.181.*]
    witam ciekawi mnie czy posiadasz jeszcze akcje czy uciekłeś . CO dalej sądzisz na temat sw. Pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~omasta i okrasa [77.253.249.*]
    Witam gorąco:)
    Oczywiscie posiadam akcje jak pisalem rowniez ostatnio pokusilem o dokupienie nawet paru sztuk:) a co mi tam:).
    Co ja moge sadzic pytasz? :) a coz ja moge,pozostaje tylko schemat ktory jest i o ktorym pisalem rowniez dawno temu,aktualnie mamy notowania tylko w systemie kursu jednolitowego co to oznacza tlumaczyc nie trzeba jak sadze :) chociaz...
    od tego momentu czyli od dnia wejscia spolki o ile pamietam 27.05 chyba nie pamietam dokladnie do segmentu listy alertow heeheh dzieja sie rzeczy o kolosalnych ruchach w kupnie jak i sprzedazy mozna wnioskowac ze chodzi o umowione transakcje :) tak sledzac to (ostatnio brak czasu) ostatnio na kilku sesjach sprzedano-kupiono ponad 14,2 mln akcji :) pelen profesjonalizm hehe.
    Moim zdaniem celowe zagrywki o ktorych moze juz niedlugo zobaczymy jaki mialy chcarakter to wie tylko mala grupa ekonomistow,zarzad oczywiscie wyklarowany usmiechniety jak trzeba :)Polska to piekny kraj...heheh tu sie tyle da zrobic...
    Pozdrawiam raz jeszcze.
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~mmm [77.254.30.*]
    ponawiam pytanie
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~omasta i okrasa [77.253.254.*]
    Witam,
    oczywiscie posiadam akcje i zamierzam trzymac je tak dlugo az przyjdzie ten moment w ktorym bedzie mozliwosc zlapania oddechu po dlugiej stagnacji:)
    Sytuacja aktualna jest i wszystko przebiega tak jak pisalem ( no no ale ze mnie spec:) a tak powaznie to jest,bylo i bedzie to cale kombinowane, szulerstwo tylko dla osob wytrwalych.
    Tu bedzie sie dzialo a dlaczego? dlatego ze reke na tym trzyma ktos kto lubi pewne sytuacje ktore w swietle przepisow jakie mamy musza odbywac sie tak wlasnie spektakularnie :) powoli ustawia sie kolejeczka na 4 gr.
    Pozostaje cierpliwosc.
    Pozdrawiam.
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~anka [79.186.177.*]
    To mówicie, że jeszcze wszystko będzie możliwe? ;) No i good.
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~ja [79.189.103.*]
    omasta razemz okrasa oddawaj moja kase szulerze ejden!
  • Re: Pytanie do Omasty i Okrasy Autor: ~Bao [82.132.139.*]
    Ja mam i kupiłem po 0.9!!! Czemu zawsze muszę utopić może ktoś sprzeda mi cynk na jakiś trafny deal :)!?
[x]
SWARZEDZ 1,17% 0,01 2011-01-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.