• moj Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    p.prezesie kosecki.na co pan czeka.macie ponad 20mln z emisji,ktore sie kisza na kontach.a kurs 50 procent nizej.cele emisyjne nie zrealizowane.gdzie sa przejecia.rozwoj organiczny.obiecywal pan wejscie w biogazownie.juz jest czerwiec a tu nadal nic.ile mozna sponsorowac fasinga.prosze w koncu zadbac o umeczony ale wierny akcjonariat moja .pozdro
  • Re: moj Autor: ~krisb [83.9.115.*]
    jak widze walne i jego uchwaly to sprawy czysto porzadkowe.moze czas najwyzcsy przeglosowac skup akcji.ktore sa prawie rowne wartosci gotowki trzymanej przez spolke.a gdzie reszta wartosi majatku spolki.macie nasze srodki i czas najwyzszy zaczac je rozsadnie zagospodarowac poki sa ku temu okazje na rynku.pozdro
  • Re: moj Autor: ~ss [83.7.184.*]
    Tu się nie da nic skupić bo za małe obroty Panie, wystarczy wejść za 200 tys i kurs szybuje do nieba.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.9.115.*]
    mowie o skupie akcji wlasnych przez spolke.a nie na gieldzie.duzo spolek to robi.gdy kurs jest razaco nisko.co ma miejsce w wypadku moja.moze to tez chronic przed wrogim przejeciem.fasing.zyje po czesci ze srodkow moja inie robi nic aby chronic spolke corke przed powolnym staczaniem sie.panowie do roboty.pozdro
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.184.*]
    Przypuszczam,że 200 tys to dużo za mało.Tylko kasę wtopisz ,a kurs nadal będzie trzymany. Taki jest teraz urok GPW w Wa-wie.
  • Re: moj Autor: ~ss [83.10.142.*]
    "Cierpliwość jest cnotą"- można kupić i zakopać, a jak jeszcze spadnie to dokupić. Historia pokazuje ze takie spółki potrafią dać zarobić setki procent w ciągu 2-3 lat tak więc nic tylko czekać.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    wza moj sa.panowie wypili kawe.poklepali sie po plecach.podjeli porzadkowe uchwaly.absolutoriaitd.zapomnieli tylko pozdrowic akcjonariuszy,szczegolnie tych co maja pow.8zl.zero komentarza o kursie na gpw.zero o planach.ktore daja nadzieje.zadnego skupu akcji.bo kurs w kosmosie.a maja nasze pieniadze.wierze w moj.ale zaczynam dostrzegac nieudolnosc jego wladzx.pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.254.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: moj Autor: ~gorol-gorol [193.200.150.*]
    Takie posty widywałem na Polnej i na MOJ S.A. na 1-2 miesiące przed odpałem. Miód na me serce. Z innych powodów oczekuję że do września MOJ S.A. zaskoczy na bardzo duży plus.
    Napisz proszę coś więcej. O rozpadających się halach i maszynach. O tragicznych nastrojach wśród załogi. O marnych kwalifikacjach kadry kierowniczej. O niespodziewanych kosztach. O tym dlaczego nie ma dywidendy. O tragicznie drogich produktach których nie chce nikt.
    O bigazowniach i pieniądzach w MOJ S.A. nie pisz bo po co? Przecież szczyt już był.
  • Re: moj Autor: ~annihilator [83.71.137.*]
    nie ośmieszaj się. dobrze wiesz, że tylko spekuła podbiła kurs do 5 pln i bez niej ani rusz. Spółka do bani, ja już się wyleczyłem z tego śmiecia.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    jesli rel jest rzeczywiscie pracownikim moja.to mamy zrodlo inf z samej firmy.po jego tresci to moze byc prawda.nie jestem pierwszym,ktory twierdzi ze moj jest krowa dojna dla fasinga.prezes bik w kilku wywiadach obicywal dla moja-przejecia.rozwoj bazy.rowoj itd. i nic a czas ucieka.rel jakie masz zdanie o fasingu.dlczego nikt nie chce tych akcji.pozdro
  • Re: moj Autor: ~ss [83.10.141.*]
    jeśli ktoś jest pracownikiem tak malej firmy to się nie odzywa na forach bo po co? jedynie może sobie problemów narobić, a nic nie zyska, także bez bajek proszę.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.179.*]
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    dzis nic nie mowiacy art.o moju-eksport to 5 procent.jakas wspolpraca z rosyjska firma.ze nie bedzie cudow na wynikach itd.zero o obiecywanych przetargach na biomase.co obiecywal kosecki.a gdzie przejecia.gdzie cele z emisji.wzieli kase z ipo i reszte wydymali.rel tylko sie nie spal-jestes naszym klosem u nich.do roboty lapiduchy-nie moge znalezc slow/pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.17.144.*]
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    wza moj sa.panowie wypili kawe.poklepali sie po plecach.podjeli porzadkowe uchwaly.absolutoriaitd.zapomnieli tylko pozdrowic akcjonariuszy,szczegolnie tych co maja pow.8zl.zero komentarza o kursie na gpw.zero o planach.ktore daja nadzieje.zadnego skupu akcji.bo kurs w kosmosie.a maja nasze pieniadze.wierze w moj.ale zaczynam dostrzegac nieudolnosc jego wladzx.pozdro
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    dzis potezna umowa na dostawy sprzetu goniczego przez fasing.do rosji.na 5 mln euro.ceny obu spolek smieszne.na dlugi termin cierpliwi zarobia.oj nie lubi warszawka firm gorniczych i elektro-maszynowych.obudza sie w innym wymiarze.spolki sektorowe z chin.rosji.rpa kiedys ich ubiegna.pozdro
  • Re: moj Autor: ~kk [83.31.63.*]
    Warszawska giełda z zasady od 3 lat nie lubi małych fundamentalnie bardzo dobrych spólek. Mogę podać dużo przykładów ale po co? Tylko dlaczego,mi się nasuwa słowo Mafia. Gdyby to były 2-3 to mozna przyjąć zarząd trzyma,ale tego jest 20 -30. Kiedy oni to puszczą. Aby z tego nie wyszło jakiejś potężnej afery. Osobiscie to boję się prywatyzacji tego Bazaru , bo jak jeszcze właścicielem stanie się mafia ??
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    cos mi sie wydaje ze moj ma juz dosc spadkow.zgasly obroty.prawie nikt juz nie oddaje-wk-3.7 i spolka ani razu nie byla na minusie jakby chcieli bez problemu dostaliby kredyt.oprocz tego to grupa-fasing sa-a to jest marka-potentat swiatowy w swojej branzy,te ceny wg mnie-to silne kupuj.a propo-prezesie kosecki prosze zawinac rekawy i do roboty
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.186.*]
    Kris czytam twoje posty i w wielu przypadkach zgadzam się.Niestety spółka trafiła do wybranych do trzymania bo jest dobra. Na to nic nie poradzisz zostaje tylko przeczekać.Na jutro to planuje kilkaset szt Moja skubnąć .
  • Re: moj Autor: ~ojciec_dyrektor [89.73.34.*]
    Na tym forum widać kilku tajnych naganiaczy mojowskich no i z fasingu oczywiście. LUDZIE nie dajcie się zaślepić tymi naciąganymi info. FASING to również dno. Kopalnie oraz producenci przenośników (wszelkiego rodzaju) już od dawna nie kupują łańcucha z fasingu gdyż jest one najgorszej jakości !!! gorszy nawet od chińszczyzny. Dziś kupuje się fasing TYLKO wtedy gdy inni producenci się "nie wyrabiają" . To tak zwane zło konieczne !!! Wiem to gdyż pracuję z przemyśle górniczym i codziennie słyszę to samo na każdej kopalni - Fasing to SZAJS !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.94.202.*]
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.186.*]
    Panowie dwaj poprzednicy,przeczytałem wasze posty i jestem zaskoczony. Jutro koniecznie dokupie akcji jednej i drugiej spółki. ::)))).To jest bardzo dobra rekomendacja w porównaniu z tym co wyprawiają trzymacze kursu . :::))))
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    to jesli fasing i moj -to dno to ta cala gpw to co najmniej szambo/3/4-malych i srednich do piet nie urasta tym obu spolkom.przy takim zalozeniu prawie wszyscy co graja na gieldzie chodza po linie.wole spasc z moja niz petrola.chemosa czy ''draga''
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    naciagacze na moj po 2.5zl -smiechu warte tak mozna robic gdyby spolka chodzila po 7-10 zl,ale nie teraz.panowie wk-to 3.7 zl i spolka dalej na plusie-ostatnio 0.5 mln a przedtem nawet 1,5 mln plus dywidenda.troche realizmu/pozdro
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Mają w tym interes to piszą.Na forum giełdowym pojawili się nawet pracownicy ::))).Jeden z nich to nawet obydwie spółki zaliczył ::)))
    i jeszcze na forum dorabia.
  • Re: moj Autor: ~Rasista [83.17.144.*]
    ... będąc pracownikiem moja lub fasingu nie można o nich dobrze pisać, no chyba że jest się prezesem lub jego osobistym wazeliniarzem jakim bez wątpienia jest pełnomocnik zarządu ds. analiz i innych niepotrzebnych pierdół P. Jerzy G. - KLAKIER (podglądacz) mojowski, szpieg z krainy deszczowców, ponury spiskowiec szpiegujący dla prezesa nawet własną, mojowską załogę !!!
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.169.*]
    Rasista-z twoimi poglądami zgadzam się. Obecnie w Polsce taka sytuacja i atmosfera jest w większości zakładów pracy.Narobiły tego przemiany o ,Które nastąpily ..
  • Re: moj Autor: ~fds [87.207.3.*]
    w slaskich zakładach przemysłowych gdzie zatrudnieni sa w dużym stopniu górnicy sytuacja że trzeba pracowac i sluchac przełożonych jest wporst nie do pomyślenia :) akurat dobrze wiem co piszę bo mam z tym styczność na codzień.. w pracy sie pracuje, w domu sobie mozna posiedzieć a leżeć bedziecie w trumnie moze zbyt dosadnie to jest napisane ale niestety wielu ludzi nie zrozumiało ze komuna sie skonczyła i żaden pracodawca nie bedzie tolerował ani płacił nikomu za bujanie się z nogi na nogę ale pierdolenie że jest ciężko, jak jest ciężko to można zmienic prace na Mcdonalda albo roznosić ulotki po stawowej w katowicach
  • Re: moj Autor: ~fds [87.207.3.*]
    tak sobie czytam co wy tutaj za herezje wypisujecie, i oczom nie wierze :O:O

na fasingu to jednak duzo spokojniej, tutaj jakies kurwa historie ze Bik maszyny sprzedaje od kilku kwartalów miedzy podmiotami zeby miec zyski :D MOJ podrabia wszystko i traci wszystkich swoich partnerów zagranicznych, przełożeni sa po 20 zawałach i nie maja kontaktu z otaczajacym swiatem!! Jescze troche i bede podejrzewal ze tutaj mroczek siedzi !!

nie no rozumiem że niektórzy chcą dobrać a nie maja tyle kasy ile by chcieli na to dobieranie wiec pisanie takich dyrdymałów jest jakims rozwiazaniem zeby przetrzymac kurs na tym poziomie ale ludzie wykazcie troche wiecej inicjatywy bo to co tutaj przeczytałem jest na bardzo niskim poziomie.. i zeby bylo jasne ja moja osobiscie nie posiadam i jestem tutaj dzieki linkowi na forum fasinga ale mimo to serdecznie sie usmiałem :):)
  • Re: moj Autor: ~Rasista [89.73.34.*]
    A co ty Q... wiesz o fasingu i o moju, że w ogóle się wypowiadasz ??? Chyba, że ty też jesteś podnóżkiem któregoś z boskich prezesów w całej tej grupie wzajemnej adoracji !?!
  • Re: moj Autor: ~fds [85.219.187.*]
    nie wiem co to jest podnóżek, nie jestem ze wsi :):):)

ciekawe czy sie znacie z cvbnc on podobnie jak wy tutaj pluje jadem na forum FSG

mimo wszystko na FSG doniesień o zawałach pracowników produkcji nie mamy jeszcze:):)
  • Re: moj Autor: ~Rasista [89.73.34.*]
    Specjalnie dla obytego na GPW ważniaka - nie wieśniaka !!!
    http://www.smartbay.pl/images/products/738,12387,5849310.jpg
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.254.30.*]
    kolego za pozno na straszenie.nie po 2.5 przy cwk 3.7zl.kilkanascie innych spolek wielkosci moja jest w gorszej sytuacji a sa od niego wyzej.zachecanie dosprzedazy po tej cenie to tak jakby rozbic namiot na torach kolejowych
    zobaczcie na zastal czy muze-wyniki zle na duzym minusie i prosze wybijaja sie do gory.moga marzyc o wynikach fasinga czy dorownac do moja.a niektorzy mowia o naganiaczach na moj po 2.5 smiechu warte.ludzie nie kompromitujcie sie
  • Re: moj Autor: ~ojciec_dyrektor [83.17.144.*]
    kris b - chyba nie zrozumiałeś. Nikt cię nie zmusza do sprzedaży za 2,5, a naganiacze w tym konkretnym przypadku to goście, którzy w dalszym ciągu piszą o fasingu i moju niestworzone rzeczy jak to kiedyś będzie w tych spółkach dobrze i ile będzie można zarobić !!! Trzymaj sobie te akcje aż dojdą do 7,5 albo i do 10,00 i zostań milionerem - powodzenia. Żebyś tylko nie musiał sprzedać po 1,5 zł.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    jesli spadnie do 1.5 to dokupie.jestem dlugo na gieldzie pamietam polna po 3 zl.malutka spolka.mizerne wyniki.gorsza od moja-.tez na nia pluli-co bylo pozniej-130zl/strzal zycia/jest poczatek hossy.wszystkie male powoli ruszaja.na grupe fasing-tez przyjdzie czas-jestem przekonany
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.191.*]
    Co do fasingu to zobaczymy jutro.Może sternikowi tak dla sprawdzenia kilkaset zdejmę. ::)))
    kris b - jak cie słucham to zaczynam wierzyć w szczęśliwy los i mam ochotę dokupić tego ... Kurde 130 zł za MOJ, ja "pierdyle" żeby to co mówisz się sprawdziło, proroku. Co mi tam jutro dokupuję. A kiedy przewidujesz taki strzał w górę ??? Długo jeszcze będziemy czekać ???
    Sęk tylko w tym, że na MOJu brak pomysłów na jakiekolwiek wzrosty (inwestycje, nowe rynki zbytu, nowe produkty itd). Skąd niby nagle wystrzelą w górę. Głupi uśmiech prezesa (tudzież pobożne życzenia zarządu) tutaj nie wystarczą.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.202.*]
    pisalem o 130 zl odnosnie polnej.nie moj sa.polna na poczatku byla malutka spolka .wielkosci polowy dzisiejszego moja-pozniej sie pod jakubasem rozwinela.podobnie novita-byla mallutka stala po 6-8 zl i tak bylo 120zl.realnie moj powinien kosztowac 5-6 zl jak debiutowal.jak sie rozwinie to zalezy od kadry wizji rozwoju.gorol pisze ze to polna 2-zgadzam sie.dokad dojdzie w hossie nie wiem.6lat temu mialem polna i novite-nikt ich nie chcial-dlatego teraz mam moja/pozdro
  • Re: moj Autor: ~gorol-gorol [193.200.150.*]
    MOJ S.A. jest niesamowicie podobny do POLNEJ przed odpałem z 8 na 140 pod względem zalet np. mała kapitalizacja i jeszcze mniejszy ff oraz dobre perspektywy. Podobna mało medialna branża podobne posty wieszczące rychłe bankructwo podobne zamieranie obrotów i batony większe niż dzienny obrót ustawiające kurs. To co je różni to kasa i bezpieczeństwo oraz standing finansowy MOJ S.A. . Dlatego do poziomów godziwych bardziej liczę na fundamenty a mniej na spekułę dla której ten papier byłby naprawdę dobry po cenie dwucyfrowej.
  • Re: moj Autor: ~rel [87.205.190.*]
    a dzisiaj już mamy pół miliona, do plany (1,5) niedaleko
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    zaczynaja sie obroty na fasingu na wzroscie-moj poczlapie za nim.nie pekac
  • Re: moj Autor: ~kk [79.185.192.*]
    Kris, na fasingu to kręci ciągle jedna drużyna. Nie chcieli ludzie oddawać po 16 to podnoszą ofertę. Biorą nawet drobne porcje ,ustawiłem dla sprawdzenia 50 po 17,99,zabrali,następnie 70 po 18,00 też zabrali.Ustawiałe z tyłu za ich zleceniami,nie pchałem się do przodu.Wniosek będą brać !!! Na moj póżniej wskoczę.
  • Re: moj Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    tak jak mowilem.jak ruszy fasing.moj zacznie za nim czlapac.szkopul w tym ze warszawka nie lubi spolek z tego segmentu.ale od kilku dni fasig i kopex powoli do gory.te 2.6 to dalej promocja.moj to mala spolka.ale widac ze p.kosecki jest biernym prezesem.moj potrzebuje swiezej krwi i kogos z wizja.a nie kuriera do i z fasingu/pozdro
  • Re: moj Autor: ~jan [*]
    Nie zostanie kurierem , bo jeszcze sam coś spierd........i . Fasing to dobrze zarzadzana firma , a i w samym Moj-u zaszły zmany na in + , zarówno w zarzadzaniu jak i produkcie wytwarzanym . Czas teraz trochę nadrobić , a po dzisiejszej sesji widać że chętni tylko czekają na impuls.
  • Re: moj Autor: ~KRIS B [83.21.211.*]
    CIELAK POWOLI WYDOBYWA SIE Z WARSTWY MULU I SZLAMU-NA RAZIE WIDAC TYLKO CZUBEK GLOWY...NIEKTORZY TU CZEKALI NA 2 I 1.5ZL.PROMOCJA DALEJ TRWA.DOPIERO PRZEBICIE 3,4 -TO POWROT DO TRENDU WZROSTOWEGO.POJAWIL SIE W KONCU JAKO TAKI OBROT
[x]
MOJ 0,70% 1,44 2025-11-14 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.