Najpprawdopodobniej jutro zobaczymy sygnaly kupna na Jupku ,chyba ze USA wywola nowa fale tsunami zwiazana z ich sprawami fiskalnymi ale narazie spoko . Mam nadzieje ze w koncu dowiemy sie na co emisja obligacji poszla jaki cel ,no i co z Famem tam droga otwarta do kupna tych 10% od Ponaru. A co do Oli to lubialem czytac komentarze chociazby dlatego ze zawsze Umiala publicznie wytlumaczyc dlaczego tak uwaza mimo tego ze ze dwie osoby pisaly o powsciagliwosci bo trend z AT byl jednoznaczny teraz wskazniki juz sobie fajnie wygladaja.
No lubiałeś :-) i przykro mi bardzo, że nie możesz nadal tego robić bo to chyba Twoja jedyna rozrywka była.. Nie wiem - niby giełda, niby inteligentni ludzie powinni być, a opadają ręcę jak się czyta takie posty. Ludzie do szkół! Teraz matematyka na maturze obowiązkowa to na giełdzie się przyda a i z Polskiego nie uciekać! Dobrze radzę:-)
Ten swoisty apel a raczej jego proba "Ludzie do szkol",brawo,jakie to wielkie i wyniosle .Kompozycja slow i brak jakiej kolwiek merytoryki w poscie moze sugerowac ze mamy do czynienia z patologia spoleczna ,ewentualnie flustracja ,a poczucie bezsilnosci w skrajnych przypadkach moze doprowadzic do nieodwracalnych zdarzen.Nie Pisz o szkole i maturze bo Sam niewielkie masz pojecie a matura to raczej nierealna rzeczywistosc wTwoim przypadku .I jeszcze jedno zawsze krytyka cudzych pogladow jest mile widziana jezeli sprowadza sie do przedstawienia swojego punktu widzenia .