• za pulawy Autor: ~leonard [83.28.157.*]
    czas do gory zysk super
  • Re: za pulawy Autor: ~br [81.168.169.*]
    czekamy czekamy - kreski coraz lepiej wygladają ;] obstawiam poziom 80 zł do konca czerwca
  • Re: za pulawy Autor: ~ka [77.114.139.*]
    ZAP stoi bardzo dobrze. Spolka stabilna, z potencjałem, generuje zyski... .. Ale kurs akcjii kompletnie tego nie odzwierciedla.
    tak zawsze sie dzieje z kursem akcji - kiedy płaca dywidende i odejmuja ja od ceny akcji.. niedlugo będzie wybicie
  • Re: za pulawy Autor: ~drobny ciułacz [217.98.85.*]
    nie słyszeliście że Skarb Państwa sprzedaje
    nikt nie lubi drogo kupować
    dlatego nie liczyłbym na wzrosty w czerwcu
    mocne wybicie dopiero w drugiej połowie roku
    Skarb Panstwa tez za grosze nie sprzeda pamietaj - czyli jak widac opinie sa podzielone
  • Re: za pulawy Autor: ~ka [77.115.176.*]
    To fakt. Tym bardziej, że teraz budżet państwa bedzie miał sporro wydatkow.
  • odpowiedz ze Skarb Panstwa tanio nie sprzeda Autor: ~br [87.105.34.*]
    Pytania do spółki PULAWY
    2010-05-25 Jestem akcjonariuszem ZA Puławy. Chciałem spytać, czy firma zna cenę minimalną za którą pozwoli się, że tak powiem, sprzedać inwestorowi zagranicznemu. Oczywiście nie chcę uzyskać konkretnej ceny, tylko potwierdzenie, czy taka cena istnieje. Akcje są na pewno więcej warte niż obecna cena giełdowa, co do tego nie ma wątpliwości.

W dniu 14.05.2010 MSP opublikowało zaproszenie do nabycia akcji Zakładów Azotowych „Puławy” S.A. Spółka nie jest stroną, a przedmiotem tej transakcji. Akcje sprzedaje akcjonariusz – Skarb Państwa. Na przykładzie odstąpienia od sprzedaży pierwszej grupy chemicznej widać, że MSP jest dalekie od sprzedaży Spółek chemicznych za wszelką ceną. W tamtym przypadku głównie zbyt niska cena oferowana przez inwestora spowodowała odstąpienie MSP od sprzedaży.

info ze strony parkiet
  • Re: odpowiedz ze Skarb Panstwa tanio nie sprzeda Autor: ~br [78.8.164.*]
    wiecie co panie i panowie nie rozumiem tej popieprz..... spolki sa zyski c/wk ponizej 1 a leci na pysk
[x]
PULAWY -0,84% 47,20 2025-10-24 14:41:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.