• Ciekawe pytanie... Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    Czy obecna sytuacja związana z powodzią wpłynie na wyniki Firmy (większa sprzedaż-mniejsza sprzedaż)?

Żadna z naszych fabryk nie została zalana, ale jest zdecydowanie za wcześnie, żeby w tej chwili oceniać długofalowy wpływ powodzi na wyniki Spółki, poczekajmy na ustabilizowanie sytuacji. Mamy jednak nadzieję, że wreszcie będziemy mieli okazję przyczynić się do walki z przyszłymi powodziami nasza folią do umacniania wałów przeciwpowodziowych.

Ciekawe czy ktokolwiek pomyśli o tym, aby więcej takie sytuacje nie miały miejsca ?
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~budrys [178.182.39.*]
    http://www.tvncnbc.pl/duze-zyski-ergis-eurofilms,6835042,21,klip.html# jest odpowiedź
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~Widmo [85.198.255.*]
    Podoba mi się w Nowickim to, że chłop nie koloryzuje. Mówi tak jak jest i jest szczery. Kurs zachowuje się jak na Ergis normalnie. Jest dobre info, to jest wybicie... a potem opadanie. Ale nadal wierzę, że rynek pozna się na tej spółce.
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~jola [77.91.30.*]
    spółka stabilnie poprawia wyniki, kurs euro podskoczył, ale reakcji nie widać, ktoś wyraźnie pozbywa się papieru, albo celowo nie pozwala na wzrosty.
    Dziwne zachowanie bo powyżej 4 już dawno spółka powinna chodzić
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    ale tu ktoś ciężko pracuje nad zaniżeniem kursu. Sprzedałby raz i po kłopocie a tak to mamy kolejny test średniej 200 sesyjnej
    ta zabawa w 2k jest już powoli śmieszna
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~donek [83.14.126.*]
    Twoja wiara xyz sama w sobie powinna podniesć kurs.Jesteś niezłomny w swojej wierze wielki szacun.Powinienies sie wybrać na Walne może to by Ci pomogło:)
    ja poczekam bo mam czas ale takie zachowanie coraz bardziej mnie wkurwia, bo nie widać pozytywnego przełożenia sytuacji makro na kurs spółki
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~Zdziwiony [85.198.255.*]
    No dokładnie tez mam takie odczucia. Na razie nie kupuje. Poczekam. Kasa jest przygotowana za zakup. jeśli sytuacja nie ulegnie diametralnej zmianie (pogorszeniu) to myślę że spółka jednak wynagrodzi stres.
    obecnie na wykresie dziennym jesteśmy na średniej 200 sesyjnej od której spółka 5 krotnie się odbijała w okresie ostatniego roku - może i tym razem tak będzie
    na godzinowym jesteśmy na linii trendu wzrostowego, wskaźniki na dnie
    złotówka się osłabia a biorąc pod uwagę problemy Węgier raczej ciężko jest spodziewać się jakiegoś umocnienia co może poprawić wyniki półroczne spółki.
    Niby jest dobrze a rzeczywiście to coraz gorzej bo ktoś nie pozwala na wzrosty
  • Re: Ciekawe pytanie... Autor: ~donek [83.14.126.*]
    Wszystkim chetnym do kupna polecam pójcie na Walne porozmawianie z tam obecnymi i dopiero wtedy wyrobicie sobie zdanie.Pamietejcie zycie nie zawsze tak wyglada jak to pokazuje TVN
[x]
ERGIS 0,26% 3,86 2019-12-12 16:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.