Czy obecna sytuacja związana z powodzią wpłynie na wyniki Firmy (większa sprzedaż-mniejsza sprzedaż)?
Żadna z naszych fabryk nie została zalana, ale jest zdecydowanie za wcześnie, żeby w tej chwili oceniać długofalowy wpływ powodzi na wyniki Spółki, poczekajmy na ustabilizowanie sytuacji. Mamy jednak nadzieję, że wreszcie będziemy mieli okazję przyczynić się do walki z przyszłymi powodziami nasza folią do umacniania wałów przeciwpowodziowych.
Ciekawe czy ktokolwiek pomyśli o tym, aby więcej takie sytuacje nie miały miejsca ?
Podoba mi się w Nowickim to, że chłop nie koloryzuje. Mówi tak jak jest i jest szczery. Kurs zachowuje się jak na Ergis normalnie. Jest dobre info, to jest wybicie... a potem opadanie. Ale nadal wierzę, że rynek pozna się na tej spółce.
spółka stabilnie poprawia wyniki, kurs euro podskoczył, ale reakcji nie widać, ktoś wyraźnie pozbywa się papieru, albo celowo nie pozwala na wzrosty.
Dziwne zachowanie bo powyżej 4 już dawno spółka powinna chodzić
Twoja wiara xyz sama w sobie powinna podniesć kurs.Jesteś niezłomny w swojej wierze wielki szacun.Powinienies sie wybrać na Walne może to by Ci pomogło:)
No dokładnie tez mam takie odczucia. Na razie nie kupuje. Poczekam. Kasa jest przygotowana za zakup. jeśli sytuacja nie ulegnie diametralnej zmianie (pogorszeniu) to myślę że spółka jednak wynagrodzi stres.
obecnie na wykresie dziennym jesteśmy na średniej 200 sesyjnej od której spółka 5 krotnie się odbijała w okresie ostatniego roku - może i tym razem tak będzie
na godzinowym jesteśmy na linii trendu wzrostowego, wskaźniki na dnie
złotówka się osłabia a biorąc pod uwagę problemy Węgier raczej ciężko jest spodziewać się jakiegoś umocnienia co może poprawić wyniki półroczne spółki.
Niby jest dobrze a rzeczywiście to coraz gorzej bo ktoś nie pozwala na wzrosty
Wszystkim chetnym do kupna polecam pójcie na Walne porozmawianie z tam obecnymi i dopiero wtedy wyrobicie sobie zdanie.Pamietejcie zycie nie zawsze tak wyglada jak to pokazuje TVN