nie dziwie sie że leci łem na szyje mam kredyt w tym banku, po połączeniu z GE maja burdel i nie mogą go opanowac nic się nie da tam załatwić!!! a panie obsługujące mają tą sama śpiewkę - to było w innym banku ja Panu nic nie powiem bo nic nie wiem, masakra. kompletne dno, tam nie da się nic załatwić 6 wykonanych tel i zero informacji, nie mogą podwyższyc mi kredytu a tym samym zarabiać. więc jak mogą rosnąć ich akcje???? raczej będą spadać.
Wszystkie placówki w Warszawie obdzwoniłem i albo nie doradcy bo już wyszedł, albo dostaje odpowiedż "nie wiem" ot i cała prawda o tym banku, wnioski sami wyciągnijcie
a byles chlopie w PKO BP lub PEKAO SA?? tam to dopiero maja burdel na kółkach ;)))) i co?? ich akcje rosną :) takze nie mąć wody, to nie ma nic wspolnego z cena akcji człowieku
Pierwszy raz tutaj jestem i pozwoliłem sobie na przeczytanie kilkunastu wpisów. Jest super, a przynajmniej cena akcji w super promocyjnej okazji. Chyba nigdzie indziej jak w naszym zafajdanym kraju akcje solidnego banku z ogromnymi perspektywami są poniżej wartości księgowej !!! O perspektywach banku nie warto mówić, bo te, ludzie z głowami na karku znają. Faktem jest, że przyboczni dziadka Józefa łącznie z nim samym pompują na swoje konta, ale, ale już niedługo. To ostatni zły balon który trzeba przebić. Cieszę się, że mogę dokupić po tak atrakcyjnej cenie te walory. Pół roku poczekam, bo to wystarczający czas na potężne wybicie. Co do aktualnej sytuacji w banku, to trzeba przyznać, że mały klient może mieć pewne problemy. To skutki przejęcia. Trzeba to odchorować. Byłem ostatnio z braćmi i siostrą w BZ WBK i żadna rewelacja. Te negatywy o BPH są mocno przesadzone. To chyba pojedyncze przypadki. Na koniec: BPH jeszcze niedawno osiągał wyżyny i wierzę, że w niedługiej perspektywie znów wejdzie na tą ścieżkę.
ja jako blisko związany z bankiem powiem tak: jak na razie jest bałagan w banku po tych " łączeniach "ale widac z dnia na dzien poprawę - to tak bardziej do funkcjonowania i obsługi. Jezeli jednak chodzi o całą firmę to plany o bardzo liczącym sie banku są poważnie i prioytetowo realizowane... to naprawde bedzie scisła czołówka banków w niedalekiej przyszłości :)
p.s.śmiać sie kiedys bedziecie ze można było kupic akcjie po 55 zeta