teraz tylko dla cierpliwych czekać , kurs pójdzie mocno do góry .
Przecie te wszystkie domy trzeba wymalować , środki budowlane będą kupowane i plastbox się dorobi .
o widzę że czarnowictwo kwitnie , a to znaczy że ktoś będzie skupował już niedługo duże pakiety akcji i cena pójdzie mocno do góry . Na manipulantach to ja się znam .
o czym wy gadacie jakie kiszenie -- teraz na tej spółce żadnego kiszenia nie będzie
duzi gracze zastanawiają się gdzie pieniądze ulokować z dywidendy i innych takich , będą myśleć i myśleć -- i jak myślicie co wydumają -- zainwestują w plastbox i cena pójdzie w górę . Właściwie to już się zaczęło . Do 20 zł może dojść w miarę szybko , chociaż perturbację po drodze jakieś będą .
jest taka spółka KOV właśnie zadebiutowała niedawno na giełdzie i ona obroty nasze zjadła.
Ale się tym nie przejmuję , bo wzrosty i tak będą tak czy siak .
Teraz proszę kochanych spekulantów o realizowanie swoich zysków gdyż pułap 17 zł już niedługo .
Bardzo was proszę posprzedawajcie swoje udziały , realizujcie krótkoterminowe zyski na sesji w poniedziałek .
Wstępnie szacowałem , że akcję tej spółki pójdą do 20 zł . Teraz jednak muszę skorelować
swoje prognozy -- jeśli spółka nie wypuści nowych akcji to przewiduję że akcję wzrosną
do 30 zł i więcej . Ten górny próg jest trudny do określenia zwłaszcza że zostanie osiągnięty dopiero za kilka miesięcy .
To takie moje dywagację .
Jakby na to nie patrzeć ceny tej spółki pójdą ostro w górę ale od początku lipca .
Do tego czasu będą próbować jak tylko mogą obniżyć kurs . Kto głupi niech się na to nabiera .
Dobrze by było gdyby kurs plastboxu spadł w połowie po 14 czerwca do 16,30 i mniej bo wtedy będe miał zastrzyk spory gotówki i bym dokupił jeszcze akcji .
Mam nadzieje że ktoś spełni moją prośbę chodź zdaję sobie sprawę że to mało realne
by tak akcję spadły .
Jestem pełen podziwu dla spekulantów , ze udało im się obniżyć kurs poniżej 16 , ale teraz mówię tak dla waszego dobra uważajcie , bo wkrótce pociąg ruszy tak jak mówiłem wcześniej i nie zdążycie się załapać i stracicie .
No tak jak pojawiają się dodatkowe fundusze na rynku to zaraz lecą oferty , takie jak
Tesgas . Na tym można zarobić . O spokoju na giełdzie to raczej nie ma co myśleć .
Dobra robię sobie przerwę od giełdy .
Ustawiłem sprzedaż akcji na około 30 zł . Spekulanci niech se spekulują ja wolę inaczej spędzić czas . Miłych wakacji i podtrzymuję co wcześniej powiedziałem .
Za chwilę powinny być poważne wzrosty notowań akcji plastboxu .
Trzymajcie się .