• brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    mimo ogolnego marazmu na rynku malych i srednich spolek.mispol probuje wciaz wybijac sie do gory,nic dziwnego wyniki rewela.zarzad caly czas dokupuje.coraz wiecej ludzi przekonuje sie do jutkiewicza.tworcy bylego hoopa.brawo panie marku.powoli jedziemy z koksem.pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    a kurs codziennie w gore. za nic ma ameryke i bandytow na futuresach.akcji malo.zarrzad kupuje.tu nie ma oszustw jak na cognor sa.ciekaw jestem kiedy inni wytrawni gracze dostrzega ten brylancik.pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    nowa strategia uchwalona.gieldy wpadaja w korkociag a mispol 6.3zl.jutkiewicz dokonal trafnego wyboru.prezes achinger to odp.kobieta natym stanowisku.jedna z najciekwszych spolek z branzy spozywczej.pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    wrobelki coraz glosniej cwierkaja ze makarony pl lykna agrovite od mispolu.a ten za wolne srodki moze wtedy uderzyc mocniej w karme dla zwierzat.co zalkada strategia mispolu.a na ktortej ma najwieksza marze.wg mnie m.jutkiewicz dalej sie waha.do wiekszego wejscia w mispol.co przedtem zapowidal.za to nasi konkurenci-pamapol dzis do gory.moze czas i na nas.pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~green [79.162.99.*]
    pozdro
    zaczynaja sie obroty na mispolu-moze cos z agrovita.patrzcie na s na perelce-pilnuja aby nie rosla-biedacy/pozdro
    postawili klody na s- i co dziwne zaczynaja im skubac-beda jaja jak to ktos zassie-ta spolka jeszcze nie jest droga.pamietamy co wyprawial hoop jutkiewicza kilka lat temu
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.194.*]
    dzis nastapil obrot cos sie naprawde kroi.straszaki na s-nie odsstraszaja kupujacych.daj do obserwacji/pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~slift [83.4.129.*]
    Pieknie ktoś 80k papierka łyknął. Hohoho :-)
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    ten straszak stal od kilkunastu dni-a dzisiaj prosze-prawie 100 tys wessalo-pytanie-czy to fund czy dobiera jutkiewicz.powoli ale do gory.nasz konkurent-pamapol tez-ale on ma slabe wyniki/pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~slift [83.4.126.*]
    Dlaczego twierdzisz że kiepskie??? W porównaniu z kwartałem 2009 to są o niebo lepsze.
    Przychody ostro do góry, zadłużenie powoli zmniejszają, opcje rozliczyli i nie mają wpływu na wyniki. I przynajmniej zarząd wie gdzie tkwi problem jeżeli chodzi o rentowność. Wystarczy poczytać raport.

A po drugie to paradoksalnie mogą więcej zarobić na powodzi niż stracić, bo podpisywali umowy kontrakcyjne na zakup warzyw a ceny w sklepach kosmiczne :-)
    Sam posiadam jeszcze trochę tego waloru.

Ale MIP ma też duże pole do wzrostów i dlatego tu przywędrowałem :-)

Pozdrawiam
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~Zbych [89.161.13.*]
    kris b czy oby Ci słońce nie poszkodziło , zcłoś się na badania do Pana doktora
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    jestem zupelnie zdrowy.nie wiem jak z toba.ad rem-w piatek nastapil na mispolu duzy obrot jak na ta spolke.na wzroscie.przewinelo sie ponad 10 procent free-floatu.specjalnie obserwowawalem fix-ukryte kupno na 6.15 do konca zostalo.mispol to perla wsrod polskich spolek miesnych.nidlugo sie przekonacie.a jak minimalne zainteresowanie to tym lepiej
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.9.122.*]
    czyzby mispol wracal po przerwie do trendu wzrostowego-na to wyglada.najblizszy opor na 6,8.w piatek byl duzy obrot na wzroscie.dobrze by bylo aby to byl jutkiewicz/pozdro
  • Re: brawo mispol sa Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    kolejna ladna sesja na perelce-co wazne na obrotach.od wpoldo 12 caly czas uukryte kupno po 6.30.zostalo caly czas niezaspokojone nawet na fixie.cos bedzie.wg mnie bedzie atak na 6.8
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.