• MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.152.*]
    Witam
    Przestańcie bajdurzyć o super wynikach za I kwartał 2010.
    Mostostal Export to spółka budowlana.Do tego znaczącą większość robót ponoć wykonuje w Rosji.Budowlańcy w zimie zawsze są z robotami ,a co z tym idzie z przerobem i zyskiem w plecy.Wiem,że Leśne dziadki potrafili i potrafią dokonać papierowych cudów zwłaszcza z zyskiem operacyjnym.Ale ile można?
    Szcególne moje uznanie dla napaleńcow ,którzy weszli w papier przy notowaniach 2.35-2.20zł za akcję.Tak się tworzy armia dlugoterminowców.To kolejni umoczeni na Mostku.
    Nie liczcie,że bez spekuły nasz papier pójdzie do góry.To typowa KISZONA.Przestańcie wreszcie pisać o panu N.Czy nie potraficie zrozumieć na czym polegała ta zagrywka
    Inwestorzy od siedmiu boleści.Przepraszam za ostre słowa ,ale jak o tym myślę zaraz mi skacze adrenalina.Jeszcze raz przepraszam.Obecne notowania Msx to typowa śmieszność.OBROTY prowadzą do spadków .Starsi gracze na Mostku to znają i cholernie dobrze pamiętają.
    Pozdrawiam jato
    PS Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE.Do ŁOPAT ,a nie do kierowania spółką
    BRACIA SOŁTYSI na traktory i na Warszawę.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~pablo8 [77.255.142.*]
    Niestety, znowu mamy stratę - jest informacja na stooqu np. Strata netto to ok. 1 milion 800 tysięcy. Cóż, przyjdzie pewnie trochę poczekać na wzrosty. No i zależy od jakiego poziomu.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.120.*]
    Witam
    No to JEEEEEEEEST kolejny raz oczywiście STRATA
    Strata z działalności operacyjnej 1.500.000, strata netto 1.668.000zł.
    Przychody oj cieniutkie i mniejsze jak chociażby rok temu.Jeszcze śmieszniej byłoby gdyby nie pieniądze ze sprzedaży budynku w Warszawie.
    Uczonym uprzejmie donoszę,że cały raport to nie dwie karteluszki z cyferkami lecz całe 51 stron.Inwestorzy do czytania i analizowania ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.
    Wielu uczonych wypowiadało się jaki to będzie zysk przeliczenia walutowego.To też wyczytacie.Straszno ,ano straszno.
    Przypominam ,że MSX rozlicza roboty w Polsce w PLN w niemczech w euro ,a w Rosji
    w czym ,ano w dularach jak mawia mój dziadek.Nie w euro tylko w dolarach.
    Leśne dziadki znów wypłacą sobie bardzo wysokie nagrody tzw STRATOWE.To już nie jest śmieszne to jest tragiczne.Gdzie są ci co zachwycali się panem N.
    Poniedziałek będzie wesoły ,bo na Mostku tylko nowe głupolki nie wiedzą ,że tu obojętnie jakie wyniki to i tak się dużo nie zmienia
    Pozdrawiam jato
    PS Leśne dziadki do roboty na cmentarzu jako grabarze.
    Moim braciom SOŁTYSOM POLSKIM niskie ukłony.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.116.*]
    Witam
    Coś tu jest nie tak.
    Nie widzę wypowiedzi tych od wzrostów i DOBRYCH WYNIKÓW kwartalnych.
    Wiem, wiem wy się nie martwicie bo Mostek to klasowa spółka skazana na wzrosty.
    Pisano tu ,że MSX będzie spółką roku 2010.Proponuję przekierunkować wzrosty na
    rok 2187.Wtedy będzie się zarabiać krocie.
    Cóż ,Was nie trzeba zachęcać to kupna.Wy i tak macie akcji pod same gardło
    Proszę uważajcie byście się nie zachłysnęli.ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.
    Aha, jeszcze jedno Mostek ma bardzo dobre władze spółki,bardzo dobre kontrakty w Rosji i chętnych na NOWYCH INWESTORÓW czekających w dłuuuuugiej kolejce na wykupienie spółki.
    Nie rozpaczajcie w II kwartale będzie kilkadziesiąt milionów złotych zysku.
    Pozdrawiam jato
    PS Do Leśnych dziadków: co by tu jeszcze spieprzyć Panowie,co by tu jeszcze......
    SOŁTYSI odstąpili od wykupu spółki.Szkoda.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~apeak [83.238.153.*]
    Grupa nie korzysta z kredytu. Z własnych środków sfinansowała budowę budynku w Warszawie, który został
    zakończony w grudniu 2009 roku i w pierwszym kwartale 2010 r uzyskał pozwolenie na użytkowanie. Z końcem
    pierwszego kwartału rozpoczęto sprzedaż mieszkań łącznie, 2000 p.u.m.

Kasy ze sprzedaży mieszkań jeszcze nie ma w I kwartale. Te przychody krajowe 1,8mln to pewnie sprzedaż składu budowlanego w Radomiu.
    Ja jednak obstawiam, że Narkiewicz coś wie i to od końca 2009 roku.

II kwartał to może nie kilkadziesiąt mln zł, ale kilka na plusie już bym się spodziewał. Martwi mnie sytuacja w Rosji ( te koszty zabezpieczenie nie realizowanych kontraktów ), gdzie firma sukcesywnie dopłaca do interesu. Dalej niezakończone postępowania sądowe, a co za tym idzie zawiązane rezerwy. Tych urzędasów od przeciągania spraw nie lubię najbardziej ( 5 lat bez prawomocnego wyroku? ).

Ogólnie to w raporcie nic ciekawego...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.120.*]
    Sesja poniedziałek 17.05.2010
    Witam
    No apeak ,jak strata spólki ok.2ml.zł i to kolejna już strata to dla ciebie nic ciekawego w raporcie,a więc w sprawozdaniu z działalności,to co cię zaciekawi?.Myślę ,że pewnie zysk ,ale na to poczekasz do 2187roku.Piszesz tak bo pewnie trochę ostatnio umoczyłeś,a o to jak widzimy na Mostku super łatwo.Mostek to król kiszony.Spółka ma coraz mniejsze zapasy własne bo przecież z czegoś trzeba pokryć straty. to bywa super niebezpieczne. To jest zjadanie swojego ogona. Co do zapłaty za budynek to nie jest powiedziane,że nie można rozliczać to upłatówką,a tonący brzytwy się chwyta.
    Co do dzisiejszych notowań wyglądało to śmieszniutko ,bo notowania można podciągnąć po kilkadziesiąt lub kilkaset akcjami.Tak zachowują się słabe spółki. Obroty nędzne. Drobnym zaczynają puszczać zwieracze i nie wygląda to dobrze dla dalszych notowań spółki.A właściwie to dlaczego Mostek ma rosnąć?
    Pozdrawiam jato
    PS gdzie są zarozumialce o nickach MW,prorok,normalny,xxxx i inni.Gdzie te Wasze wspaniałe wyniki i Wasz wzrost notowań spólki.ŚMIESZNOŚCI I NIESZCZĘŚCIA WY MOJE

• Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~łysy [83.29.179.*]
    Niema strategicznego i pewnie nie bedzie.Skipi nikogo nie dopuści bo po co dopuszczać kogoś do swojego korytka.Mostek nawet jak upadnie to zanim to się stanie to leśnemu skipiemu wszystko jedno bo i tak do końca swoich dni nie musi nic robić by opływać w luksusach.Jego spółka i basta niech młodzi się martwią kiedyś tam o MSX.
    PS jak przetrwa oczywiście.
    Pozdrawiam JATO.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~apeak [83.238.153.*]
    Jeszcze nie umoczyłem. Nie kupuję wiecej niz 20 kilo. Jak spadnie niżej ( 1,5 lub 1,6 ) to dokupię. Narek tak łatwo skóry nie sprzeda. Jeszcze zobaczymy walkę przed WZA. Pozdro...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~RobS [194.242.62.*]
    Witam
    Wyskoczyłem z papierka przed wynikami zgodnie z sugestią p. Jato.
    Dziś ponownie wskoczyłem (po przeczytaniu wypocin Proroka).
    Ja już chyba samodzielnie nie potrafię analizować sytuacji. Czy coś ze mną jest nie tak???
    POMOCY
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~greeek [83.9.170.*]
    to chyba masz go dużo ???? warto trzymać tego .śmiecia wg mnie info z parkietu było ewidentnie sponsorowane a te wypociny o spodkaniu z radą i planach to wg mnie sprawa do prokuratury manipulacja i to nacałego!@!!!!!!!
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.163.*]
    Sesja wtorek 18.05.2010
    Witam
    NAJPIERW MOSTEK - obroty cieniutkie 62.553.żal ,że na zrównoważeniu zbito kurs z 1.97
    na 1.95i to przez 2660akcji.Wracamy do coraz mniejszych obrotów co mocno smuci.
    Starzy mostkowicze pamiętają jaki był kurs Mostka przy obrotach rzędu 30-60.000akcji.
    Chociaż jato spokojnie to przecież giełda i tu również pamiętajmy :nigdy nie mów nigdy
    TROCHĘ o dzisiejszym PARKIECIE: Obrót ponad 1.9mld wliczając w to 400ml.za PZU
    notowania przebiegały spokojnie z lekkim falowaniem.
    CO DALEJ?ano dzisiejszy spokój nie gwarantuje ,że tak musi być dalej.Można obstawać
    za większą zmiennością kursów jadnak z przewagą wzrostów.Cholera chyba jednak w perspektywie plącze się krótkotrwała korekta.Gdybym miał więcej odwagi napisałbym
    że ,optuję za wzrostami odnoszącymi się do dłuższego okresu trwania.
    To by było NA TYLE
    Do ROBS -pisałem już PROSZĘ najmocniej jak potrafię proszę Nie inwestuj wg moich postów.Proszę nie wzorujcie się na nikim ,zwłaszcza na jato.Dziś masz w plecy.Tak?
    DoGREEEK-a proszę rozwiń swój post,To co piszesz brzmi ciekawie.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~KM [95.50.23.*]
    Jato zaczynasz smucic, jak stara baba, nie obrazajac nikogo. :)
    I kwartal jest malo istotny, ale gdyby byl na plusie to bylby bardzo wazny.
    Strata mniejsza, przyhcody tez co prawda mniejsze, ale troszke mniej jednak % niz strata...
    Liczy sie 2 i 3 kwartal, czy komus sie to podoba czy niet, a w miedzy czasie bedzie bujalo...
    Pozdro Przyjacielu Jato ;)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.163.*]
    Do KM
    Witaj
    Oj KM jesteś bardzo wesołym inwestorem i to cenię.
    Umówmy się w ten sposób:rok składa się z 4 kwartałów i czy chcemy czy nie 1 i 4 kwartał
    ZAWSZE wliczają się do rocznych obrotów. Zapewniam Cię ,że w budowlance im mniej zgenerujesz strat w zimie/ 1i4 kwartał / to masz lepsze wyniki roczne. Nie ja to wymyśliłem.Tak mówi ekonomika budownictwa.
    Co do wielkości przychodów to mam również odmienne zdanie.Przychód ma w końcowym efekcie dawać zysk i tylko to się liczy.Strata z przychodu prowadzi w prostej linii do plajty,czego nawet ja nie życzę Leśnym dziadkom ,bo to tyczyłoby też inwestorów.
    Ale jesteś wesoły i to się liczy.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~greeek [83.9.170.*]
    witam jestem starym grajkiem bawie się w to!!!! od czasu studiów w latach 90 i tam zaczeła sie moja przygoda z giełdą teraz zająlem lekką pozycje na mostku to niewielki pakiet moja pozycja główna to hutmen i tam siędze konkretnie ze względu na aktywa
    Mostka znam doskonale miałem go kilka razy ostatnio też kupowałem po 2.30 i doszedł bardzo daleko ale ja nie dotrzymałem go do końca >
    długo sie nim nie interesowałem ale cóz wejśćie ludzi z branży hazardowej to dla mnie ewidentny sygnał kupna więc dlaczego nie .
    To że pod artykuły w parkiecie jest gierka to sprawa stara jak giełda i troche mi łyso że dałem sie nabrać ponieważ wystarczyło poczekać a kurs wrócił co oznacza że emocje to wada a nie zaleta w grze . Artykuł został pięknie napisany i posiada wiele znamion manipulacji informacje o umówionych spodkaniach z radą i inwestorach którzy czekają na wole zarządu do rozmów to bajeczki .
    Ale jadnak żal że dałem sie im złapać jak naiwny laik i amator .
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~as [87.205.192.*]
    Stara hiena zadowolona z przebiegu sytuacji.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.156.*]
    Sesja środa 19.05 2010
    Witam
    Cholernie człowiekowi smutno.
    pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~Zły Los [83.26.65.*]
    Cieszę się Twoim szczęściem,

Zły Los
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.138.*]
    Sesja czwartek 20.05.2010
    Witam
    Dalszy ciąg spadków.
    Widać desperację ludzi posiadających większą ilość akcji.Można ich zobaczyć / drobni/
    jak śmieszniutko podnoszą cenę akcji kupując po 50 akcji . Stosuje to od paru dni człowiek, któremu wydaje się,że wywiera w ten sposób presje na papier. Robi to zawsze gdy różnica między sprzedażą wynosi 3 grosze np kupno 1.81 ,sprzedaż 1.84.Kupuje wtedy 50 akcji po 1.84.Śmieszne ,ano nie. To jest durnowate .Dziś na zakończeniu 100
    akcjami podniesiono kurs z 1.80 na 1.83.Na dogrywce znalazł się następny cwaniko-
    desperat kupujący 5000akcji po 1,84.To też już znamy ,byli cwaniaczkowie,którzy podnosili w ten sposób kurs kupując 20.000 lub 2000 akcji.Wyszło im to często bokiem.
    Uważajcie bo oni na następnej sesji wywalają te akcje na otwarciu lub w pierwszej godzinie notowań.Na co liczą,ano jeżli kurs idzie w górę są zarobieni ,kurs w dół ,ta strata dla nich nic nie znaczy.Ludzie dziś nie poszli za podnoszącym i nikt już po tej cenie nie dokupił. Jutro będzie weselej.
    Pozdrawiam jato
    PS Leśne dziadki mają radość ,Mostek dalej leci.
    Sołtysi są wyprzedani.Tak trzymać.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~wtopiony [95.49.214.*]
    Jeśli jesteś taki cwaniak to pokarz jak moża podnies te dziadostwo.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.138.*]
    Do wtopioneg0
    Witaj
    Nie zaczynaj pisać o mnie jako o cwaniaku ,Ja tak o Tobie nie pisałem.Mógłbym napisać ,że wypowiadasz się cwaniaczkowato-tylko po co.
    Mostka nie trzeba podnosić.On się sam podniesie jak będzie mocną spółką i będą dobre lub bardzo dobre wyniki finansowe z podpisanych kontraktów ,a przede wszystkim gdy one zgenerują duuuuży zysk. Leśne dziadki muszą być władzą spółki z twardymi
    jajami.To oni są solą Mostka.Teraz jednak są tylko piaskiem w trybach machiny.
    Pozdrawiam ajto
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~wtopiony [95.49.214.*]
    Nie uważam że jasteś cwaniakiem sory.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.117.*]
    Witam
    Jest weekend.
    Pieprzyć na smutki i notowania.Siedzę przy dobrej wódeczce i serdecznie zapraszam
    wszystkich chętnych mających ochotę na dobrego drinka.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: wegetarianin [85.222.87.*]
    dziś ładne wyjscie powyzej sma100
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.123.*]
    Sesja wtorek 25.05.2010
    Witam
    Korekta spadkowa coraz bardziej niebezpieczna.Obyśmy nie przestrzelili dołków z lutego tego roku.
    Pewnie można by kupować Mostka,gdyby wykazał dobre wyniki za ostatni kwartał i stał na mocnych fundamentach.Tak rzeczywiście wtedy warto wejść w ten papier z myślą o przyszłym odbiciu.Ale gdzie te dobre wyniki,chyba tylko w wyobrażni umoczonych inwestorów i oczywiście Leśnych dziadków.
    Anale wciąż nas karmią obietnicami wzrostów.Niech więc sami kupują papiery.Cwaniaki
    dalej rzućcie się na ponoć przecenione papiery.ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.Oni wciąż pieprzą o szczytach wzrostów,które mają nastąpić niebawem.Szcytować to oni mogą ,ale w rozporku.Ja tam nie śpiesze się z kupnem.Gotówka na koncie to często wspaniały pieniądz.
    Dalej aktywni są uzdrawiacze na zakończeniu sesji podnosząc notowania 1 akcją o sporo ponad 1%.Dalej spada żarłoczny uzdrowiciel kupując 1000 lub 1200 akcji.To nie jest nawet śmieszne to jest tragikomiczne.Uważajcie na tych dupków.
    Obroty coraz bardziej nędzne .I to by było na tyle.
    Pozdrawiam jato.
    PS Inwestory śpijcie snem twardym i śnijcie o cudzie zwanym Mostostal Export
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~SHT [86.63.151.*]
    D0 KM i wtopionego...nie można na tym forum nic od siebie powiedzić bo od razu jesteś zdołowany ,leśny dziadak i sołtys czuwa....
    Do SHT
    Witaj
    Jeżeli poczułeś się zdołowany-serdecznie przepraszam.
    Przepraszam również WSZYSTKICH, których moje wypociny uraziły.Nie miałem absolutnie zamiaru nikogo obrażać .Obiecuję poprawę Wybaczcie.Utemperuję język.
    Jeszcze raz serdecznie przepraszam i to jako jato ,ale również jako przedstawiciel sołectw i sołtysów polskich
    Pozdrawiam jato.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.152.*]
    Witam
    sesja poniedziałek 31.05.2010
    Początek sesji przyniósł lekki spadek notowań.Dalej inwestorzy wpadli w marazm i zmiany kursów były mało zauważalne.Transakcje przeprowadzano również ospale.Na
    zamknięciu doszło do mikroskopijnych wzrostów Wig-ów.Śmieszne też były obroty, które
    wyniosły 800milionów zł.To najniżej od lutego 2010r Wygląda to na korektę i oby tak było.
    Oby prowadziło to do szybkiego odbicia rynku.
    Teraz trochę o Mostku:
    Mostek nie inaczej jak rynek.Dochodziło do skromnych transakcji rozłożonych w czasie.
    Obroty co nie dziwi bardzo słabe.Oby to była skromna korekta na papierze i to w krótkim czasie.Może to prowadzić do ponownych śmielszych wzrostów kursu.Oczywiście nie może dojśc do tąpnięcia na rynku ,bo wówczas rządzi wyprzedaż.Tego Wam i sobie nie życzę.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~alu [95.50.149.*]
    dla mnie to MSX jest nic nie warte, jako spółka budowlana . zysk w plecy zawsze
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [212.182.110.*]
    Jato, który nim nie jesteś.
    Jak nie przestaniesz tu wypisywać to powiem Panu Doktorowi, że nie połykasz tych zielonych pigułek tylko karmisz nimi wiewiórki w parku.
    Oddaj mój nick.

jato.
    Ja dzisiaj Jato maly pakiecik wyrzucilem, byc moze to byl blad, ale kasa jest jednak kasa...
    Pozdro
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~mistrz [83.29.226.*]
    a ja wy du.... dzisiaj dokupiłem ,to kwestia czasu-duże wzrosty do 10 zeta najmniej
    Zgadza sie, ze beda duze wzrosty, ale jednak chyba trzeba isc z rynkiem.
    Mostek swoje jeszcze kły pokaze... Najwazniejszy bedzie 2 kwartal, jak Skipi znowu w cos sobie leci, to tego jemu juz moj portfel nie wybaczy...
    Ogolnie sytuacja jest nerwowa, ale gdyby sie znalazl normalny akcjonriat+Spolka, to mozna kursu troche bronic, patrz przegrzany Synthos...
    Pozdro Jato
    Też bym to wyrzucił, ale w sumie kasy teraz nie potrzebuję a jest nadzieja, że się może zarobi i ocali honor. Ja puszczam swoje akcje po 8,18 zł.

Jato mój cieniu widzę, że Pan Doktor dowiedział się o wiewiórkach. Ktoś mu doniósł?

jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.140.*]
    Do 212.182.110
    Widzisz synek popisujesz się i małpujesz moje posty.Jeżeli to Cię zadawala i taką masz nędzniutką ambicję to pisz dowoli.Proszę też uważaj byś się nie rozchorował,bo żal.
    Widzę ,że albo jesteś masochistą,albo sprawia tobie przyjemność bycie moją papugą.
    Jeżeli takie pisanie poprawia Twoje samopoczucie to pisz chłopak na zdrowie.
    Więcej nie zamierzam z tobą dyskutować i nie zniżę się do twojego poziomu.
    Życzę sukcesu w małpowaniu i powodzenia.Pisz chłopak śmiało pisz.będziesz szczęśliwszy.
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~marcin [83.29.221.*]
    dzisiaj dokupiłem.to była ostatnia szansa na dobre kupno.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~jato [79.184.156.*]
    Witam
    Sesja 7.06.2010r - poniedziałek
    GIEŁDA DZISIAJ
    Na otwarciu nie mogło być inaczej po potężnych piątkowych spadkach na giełdzie w USA
    Nasza giełda niestety dostroiła się do Stanów i poleciała.Można tu zauważyć niestety słabość parkietu.Widać niedżwiedzie mają się dobrze.
    Co dalej-ano bawimy się w ciuciubabkę.Najbliższe sesje powinny pokazać kierunek.
    Oby były to WZROSTY.
    MOSTEK DZISIAJ:
    Było 40 transakcji i obrót 46268 akcjami.Są to ilości bardzo skromniutkie.
    Ostatnia transakcja na zamknięciu to 4166 akcji przy podniesieniu notowań z 1.96 na 1.98zł.Myślę ,że kupują papier ludzie przekonani co do wartości Mostka.To powinien być dobry twardy akcjonariat.Warto też zwrócić uwagę ,że Mostek był dzisiaj lepszy od szerokiego rynku.
    Pozdrawiam jato
    PS Szkoda ,że władze Mostka-słynne już Leśne dziadki milczą.Zastanawiające ,że wstydzą się podać raport kwartalny za II kwartał 2010. Wiemy ,że ogłoszono ,że nie będą znane akcjonariatowi wyniki spółki za kwiecień- czerwiec. Można się tylko domyślać dlaczego są tacy wstrzemiężliwi.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~;puyit [87.105.250.*]
    no bo za friko tyrają ruscy nie płacą i czym sie chwalić prezes kasę ma na urlop jedzie
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT -WYNIKI OPOWIADACZY Autor: ~Greeek [83.7.199.*]
    a ja myślę że bedzie rewolucja i odpał w górę akcje są zebrane i na rynku nawet w czasie paniki to jest cisza i brak podaży odpał lada chwila koledzy skupili co trzeba i krzywdy sobie nie dadzą zrobić
    chyba że się mylę ????
    Witam
    Sesja 8 czerwca 2010- wtorek
    Rozpocznę od Mostka ,bo to moim zdaniem ważny dzień notowań.
    Podam suche fakty bez komentarza, by nikogo nie dołować.
    Dokonano 28 / słownie / dwadzieścia osiem transakcji na 20931 akcji.Wartość obrotów to 82.720zł.W dniu dzisiejszym największa transakcja to 5100akcji i to po 1.98zł. Jest to około 25% transakcji na całej sesji. No, no ktoś jest bardzo ambitny. Następna duża? transakcja to 2000 akcji.
    OBRÓT 20931 AKCJI JEST NAJMNIEJSZYM OBROTEM OD 5.05.2005 czyli od ponad 5 LAT.Tak jak pisałem na wstępie,ja tego nie skomentuje.
    Krótko DZISIAJ NA PARKIECIE:
    Początek sesji o dziwo na plus.Nie była to duża zwyżka ,ale była.Następnie dała sie zauważyć nerwowość i jednak tyły na zakończenie. Nie duże,ale jednak tyły.Cholera myślę,że jednak chęci do lepszych notowań nie widać.Z drugiej strony, na giełdzie nigdy nie mów nigdy.Może jednak będzie lepiej.
    Pozdrawiam jato
    PS Leśne dziadki siedzą cicho jakby zalało im biura.tego jednak im nie życzę.Może jednak dadzą głos.
    SOŁTYSI jesteśmy ostatnio zapracowani jak cholera.Aż żal
    Mój drugi jato, mój cieniu.

Bardzo się martwię o Twoje zdrowie. Znowu zaczynasz się bawić cyframi. Udajesz, że zrozumiałeś, że kilka cyfr obok siebie to liczba. Niestety jeśli będziesz dłużej eksperymentował z myśleniem, będziesz musiał zjadać więcej z tych niesmacznych pigułek. Chcesz tego?

jato
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.