kolejny naganiacz.
Nic z tego ;) ja akurat mieszkam obok budowanego mostu i robota idzie cały czas.Nawet w zimę a była długa cały czas coś sie działo, stadion w wawie też sie robi. Jest dobrze.
Ciekawy chlopie jestes tylko pisze bo tam pracuje w innej firmie i z dostawa towarow jest bardzo kiepsko.Dopiero co ruszyli okolo miesiaca temu.Sam sobie odpowiedz.Tylko Was robia w balona ze budowlanka ruszyla.Tak Oni by chcieli ale tak slabego roku nie bylo od 1999 roku,tylko buduja pare stadionow.A wciskaja ze cala Polske mieszkani itp.myslisz ze dlaczego siedze przed komputerem bo jest nadmiar pracy.......
g...wiesz i tyle. Też mam znajomych w tej firmie i niczego podobnego nie słyszałem.
No tak ale ty przeciez nie jestes pracownikiem pewno usłyszałes to od kolegi który ma kolege......itd.
Skoro taka lipa to sprzedaj papier.
EOT
Tak już ci zazdroszcze że po 23 sprzedałęś :)))))) spokojnie ważne że jakiś fundusz skupuje akcje, jest konsolidacja jak będzie miła portfel bo bez przyczyny nie wydaje się rekomendacji .
wykres mówi sam za siebie, niewiele jest firm z takim wykresem i oby tak dalej, a do wartosci z sprzed 2 -3 lat sporo brakuje. 26 zł też mi sie wydaje że jest w zasięgu realnea wiele jest spolek na gieldzie nie wartych pieniedzy a rosną a jak rosną to wolę trzymać polque niż pge na przykłąd.