Witam,oczywiscie posiadam akcje.
Co do forum,tak jak pisałem oczywiscie jestem fizycznie obecny lecz z uwagi na rosnaca ilosc niespotykanych cudów bytu, uścislajac, kreatywnych znawców jak i zawęzajacego sie kregu osob przystepnych w temacie zaprzestałem czy jak inni wolą dałem sobie spokój z pisaniem czegokolwiek - w woli wyjasnienia - - - -
- - - - Akt deklaratoryjny – akt prawny, który nie tworzy, nie znosi, i nie zmienia istniejącego stosunku prawnego lecz potwierdza istniejące prawa i obowiązki jego adresata(ów). W sposób prawnie wiążący stwierdza o istnieniu określonego stanu prawnego, rzadziej faktycznego, który istnieje niezależnie od aktu.To Tyle sadze ze proste jaki i zrozumiale lecz co do faktycznego stanu pojecia i zrozumienia tego wyjasnienia mam obawy.
Pozdrawiam.
Z częstotliwości i jasności wypowiedzi wnioskuję że i tu pozostał młody i nierozgarnienty akcjonariat,wszystek co miało jakiś wiązacy pogląd na potencjalny byt spółeczki w likwidacji ,już z niej delikatnie powiem wybył. Pozostała bezwiedcza swołocz , tzw.
mięso upadłościowe pozwalające bezwzględnej chołocie jeszcze grosza wyciągnąć.
Panowie i Panie obódźcie się nikt za was tego nie zrobi to już koniec i nikt i nic już tego
nie powstrzyma sprawy poszłu zbyt daleko.by jeszcze marzyć ...................
Panie omasta niech pan im nie mydli oczu.......!
likwidatorze może się mylisz zostali ci co mają twardą dupę i na pewno sama drobnica co ma akcji 10000 tyś. sztuk albo będziemy bogaci albo ? Każdy ma swój rozum .Ciekawi mnie to kto kupił pakiety po milion sztuk - chyba nie wariat ?
masz racje " mmm " lecz nie widze sensu kometowac niespotykanych znawcow ktorych jest w tym kraju wszedzie duzo a moze i wiecej heeh trafiaja sie kretyni nie kierujacy sie doslownie elementarnym tokiem rozumowania (ups to moze byc zbyt za trudne dla nich)najzwyczajniej w swiecie nie ma sensu rozmawiac z dziecmi wiekowo jak i niedoroslymi intelektualnie tu maja nerwy czy moze nawijmy to jaja osoby dorosle straca ich sprawa zyskaja chwała im, ta szulernia jaka jest GPW nie jest dla kazdego i gówno to kogos tam obchodzi co kto robi i jak, to jego sprawa to forum podupada co widac nie tylko tu ale doslownie wszedzie i w jakim stanie jest strefa intelektualna w tym kraju hehe(oczywiscie nie jest to zdanie do wszystkich) tylko do znawcow heheheehehehe.Pozdrowka Omasta dobrze ze wpadłes.