• Rzeź niewiniątek. Autor: ~bolo [83.3.187.*]
    Rzeź niewiniątek.
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~mc [78.8.219.*]
    a ja sobie dokupilem po 20,60:)
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~bolo [83.3.187.*]
    Aż miło popatrzeć na to co się dzieje :)
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~BMX [10.34.2.*]
    Ty się cieszysz a ludziska tracą dorobek życia...tu raczej trza się modlić. Przez Grecję możemy dolować być może do jesieni, chybaże by się Grecy przestali awanturować i zabrali się do roboty a na to się nie zanosi.
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~bolo [83.3.187.*]
    Zobacz co się dzieje na Paged, ktoś straszy i zbiera. Co się pojawi większa paczka, znika w oka mgnieniu. Do inwestowania trzeba mieć nerwy ze stali a nie mentalność zająca. Zawsze tak było że ludzie zachłanni tracili, a spokojni i z planem zarabiają. Pozdrawiam zbieraczy.
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~mc [78.8.223.*]
    Zwróćcie proszę uwage jak poszybowały indexy w juesej pod koniec kwietnia. Osiagnely szczyty z lutego 2007, kiedy to nikomu w glowie nie siedzial zaden kryzys. Trzeba bylo tylko bodzca w postaci Grecji czy jakiegos roztrzepanego maklera aby balon pekl. I stalo sie. Korekta i realizacja zyskow. Normalka. Pewnie jeszcze silą rozpedu bedzie jakis spadek ale jak to mowia kiedy portier gada aby sprzedawac akcje trzeba zaczac pomalu zbierac:) Paged to spolka dla taktyk dlugoterminowych. Krótkie pozycje tutaj raczej nie maja miejsca bo ciezko trafic na poczatek fali wzrostowej. A leszczy bylo krocie ktorzy widzac, ze papier nie drozal po 2 dnich wiecej niz 10% to pozbywali sie. Faktycznie widac, ze wieksze ilosci ofert sprzedazy sa na pniu wykupowane - tak sie dzieje od dluzszego czasu. Trzymam juz ladnych pare miesiecy i pewnie jeszcze potrzymam a jak sprzedam to pojade na wczasy do Grecji :)
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~mala [82.210.140.*]
    no to jesteś w plery dziś 40 gr
    Głowa do góry może uda Ci sie uciec przed wielką zwałą
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~mc [87.105.214.*]
    a Ty jesteś w plery z matematyką albo percepcją postrzegania liczb:)
    masz rację - zwracam honor do kieszeni. Nie sądziłam, że ten papierek zakończył ponad 21 - moja wina
    P.S>
    zagłądam od czasu doczasu i patrzę czy już w granicach 2 zł
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~mc [78.9.75.*]
    to juz nie te czasy, za stabilne fundamenty i za dobre perspektywy no chyba ze rozciencza cene kolejnymi emisjami:) Raczej wyptruj 30 zeta
    znam "młodego" zbyt dobrze aby wierzyć w te 30 - ale życzę Ci szczęścia mogę sie mylić
  • Re: Rzeź niewiniątek. Autor: ~hmm [188.33.193.*]
    ale to naprawde nie nasza wina ze sprzedalas po 2pln ....
[x]
PAGED 0,05% 58,40 2017-10-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.