Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
Od siebie polecam drukarnie www.printoffice.pl. Drukowałem ulotki, wizytówki i plakaty. Cena jest naprawdę niska, szybki czas realizacji i jezeli potrzebujesz projektu graficznego to robią go za darmo.
Ja polecam SIM-ART . To jest agencja reklamowa, która ma także drukarnię. Myślę, że ceny mają przystępne, plus dodatkowo można zamówić u nich zrobienie plakatu graficzne. No i od razu można tam nośniki reklamowe pozamawiać, także pełen serwis :)
http://www.sim-art.pl/
Ja osobiście polecam www.centrumdruku.eu drukowałem u nich już kilka rzeczy (wizytówki, ulotki, plakaty) i za każdym razem byłem zadowolony. Ceny mają przystępne i obsługę fachową.
Drukarni internetowych jest wiele. Każda ma swoje zalety i wady. Ja jestem przekonany do print4all.pl. Więcej na ten temat napisałem w moim artykuliku. Jak chcesz to sobie kuknij na ten adres:
http://wspieram-biznes.eu/forum/marketing-reklama-polityka-firmy/92-drukarnia-internetowa-co-to-takiego#93
Ja również jestem przekonany do drukarni Internetowych, bo są tańsze. Od dłuższego czasu korzystam z drukarni chroma.pl Mają dobry program lojalnościowych dla swoich klientów i dbają o zadowolenie.
Wiesz co z tego akurat nie korzystałam ale tak na przyszłośc Ci podam: www.amb.net.pl ja drukowałam tam ulotki i zrobiłam pieczatke, wiem, że robia też różne inne rzeczy, szybko i kasowo przystępnie, więc może sprawdź tam.
Może należę do tej pechowej klientów, ale od tej drukarni dostałam już 2 razy źle wydrukowane ulotki. Ostatnio spróbowałam zamówić u firmy pbdruk i muszę przyznać, że cenowo nie znalazłam tańszej drukarni.
Nigdy nie korzystałem z usług drukarni o której mówisz, ale gdy zakładałem swoją firmę złożyłem zamówienie w http://caffeprint.pl i wydruk CMYK ulotek czy plakatów był naprawdę dobrej jakości, nie miałem żadnych zastrzeżeń.
widziałem - sam pomysł bardzo ok, wykonania nie oceniam , poswięciłem moment i pooglądałem serwis oraz filmiki instruktażowe.
Porównasz różne oferty z całego kraju wedle preferencji typu cena lokalizacja i tak dalej
Potem możesz kupić jak na allegro (wcześniej krótka rejestracja) albo skontaktować się z konkretną bo widać dane kontaktowe , albo w firmy reklamowe w kategorii drukarnie czy druk czy tam materiały drukowane zapoznać się z listą firm drukarni
korzyść - jedna i najważniejsza - zrobisz to w jednym miejscu , filtrujac dokładnie oferty czy firmy na których Ci zależy
można oczywiście googlowac i szukać poleceń na forach - polecam komuś kto ma dużo czasu ...
Jednak ryzyko jest zawsze to samo. To że ktoś mi poleca coś bo otrzymał dobra usługę to nie znaczy że ta sama firma/drukarnia zrobi to równie dobrze w moim przypadku - ryzyko niewielkie, ale mogę mieć pecha:(
Zatem ja stawiam na oszczędność czasu i miejsca które gromadzą/katalogują dużo róznych ofert i to ja na podstawie moich preferencji i oczekiwań podejmuję suwerenną decyzje co i kogo chce
Aby łatwo porównać ceny produktów, proponuję korzystać ze sklepów internetowych, w których jest porównywarka cen.
Ja znalazłam fajną stronkę www.zaplanujreklame.pl. Tam każda drukarnia (każda firma) jest firmą zweryfikowaną i ma zawarte swoje realizacje.
Ja ostatnio testowałem drukarnie internetowe bo globalizacja itp, i muszę przyznać że to wychodzi taniej niż w normalnych drukarniach, wszystko mogę załatwić z domu, a kurier przywozi mi zamówienie pod same drzwi. Nie płacę za przesyłkę, dzięki temu oszczędzam. Pod względem ceny i jakości samego druku najbardziej odpowiada mi drukarnia Tpsdruk. Sami sprawdźcie, bo można zaoszczędzić i czas i pieniądze.
Dnia 2010-05-07 o godz. 10:26 ~kama656 napisał(a):
> Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i
> znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i
> szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś
> już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej
> powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
> www.drukowanieulotek.pl
Słyszałam wiele dobrego o tej firmie- ja jednak skupiłam się na http://www.drukujznizke.pl/ i obserwując osiągnięcia tej firmy jako marketingowiec nie mam zastrzeżeń, kupony rabatowe w tym momencie podbijają rynek reklamy.