www.zaplanujreklame.pl
widziałem - sam pomysł bardzo ok, wykonania nie oceniam , poswięciłem moment i pooglądałem serwis oraz filmiki instruktażowe.
Porównasz różne oferty z całego kraju wedle preferencji typu cena lokalizacja i tak dalej
Potem możesz kupić jak na allegro (wcześniej krótka rejestracja) albo skontaktować się z konkretną bo widać dane kontaktowe , albo w firmy reklamowe w kategorii drukarnie czy druk czy tam materiały drukowane zapoznać się z listą firm drukarni
korzyść - jedna i najważniejsza - zrobisz to w jednym miejscu , filtrujac dokładnie oferty czy firmy na których Ci zależy
można oczywiście googlowac i szukać poleceń na forach - polecam komuś kto ma dużo czasu ...
Jednak ryzyko jest zawsze to samo. To że ktoś mi poleca coś bo otrzymał dobra usługę to nie znaczy że ta sama firma/drukarnia zrobi to równie dobrze w moim przypadku - ryzyko niewielkie, ale mogę mieć pecha:(
Zatem ja stawiam na oszczędność czasu i miejsca które gromadzą/katalogują dużo róznych ofert i to ja na podstawie moich preferencji i oczekiwań podejmuję suwerenną decyzje co i kogo chce