Powiedzcie proszę skąd tyle debili znalazło się na forum Jupka. Edki i reszta cymbałów. Nie chcesz być na spółce to spadaj i nie truj . Na forum bankiera można było przeczytać czyjeś przemyślenia, rady. Można było porozmawiać. Prośba o uszanowanie pozostałych uczestników. Posty z ostatnich kilku dni to totalne dno.
caly czas pisze ze nie smie wziac RUCH-u!!! Kolporter niszczy i rucha rucha od dawna, ruch to moim zdaniem bankrut, nawet Jakubas potwierdzil,ze bedzie tylko gorzej w tej spolce.
ale po 8,3zl chcial wziasc pozostale 10%ma Mennica ani slowa o bankructwie tylko tyle ze byly zle wyniki i w tym roku tez beda a od roku przygladali sie Ruchowi niemartw sie Jakubas bankruta by nie kupowal
Co się k..wa edek martwisz? Nie masz akcji Jupka więc to nie twoj problem.
Ewidentnie widać, że nie ma komu sypać akcji. Tylko 130 kilo (wczoraj nieco więcej) w takiej sytuacji na rynku to pikuś. Nawet jak komuś się znudzi, to po cenie w ok. 2 zł wszystko od niego odbiorą. Ja również tam spokojnie czekam.
Nie jest tak źle z zamknięciem w Stanach dość spokojna reakcja na dzisiejszą rewolucje w Grecji jak by nie dzisiejsze zamieszki to dziś byłby powrót na 1180p, a tak będzie jutro oni nie odpuszczą to widać! i w nocy będą podbijać kontrakty!.
Ola, dziewczyno, od kiedy to Stany są wpatrzone w Grecję! - nie myślałem, że jesteś tak naiwna. W dzisiejszym świecie jest akurat odwrotnie - cały świat patrzy na Stany. Jeżeli tam na koniec dnia było prawie minus 1 % to u nas jutro będzie prawie masakra!!
Cały świat patrzy na Stany to Fakt, ale to, co dzieje się na świecie też tyczy się inwestorów amerykańskich, bo boja się o swój kapitał.Od jutra zamkniecie w Stanach na zielono i sam zobaczysz. Reakcja na dzisiejsze wydarzenia musiała być gdyż taka rozróba przykuwa uwagę nawet Nigeryjczyka.Wig 20 jutro, co najwyżej może się otworzyć z luka na -0, 2 % i powolny wzrost bod kontrakty w Stanach i to na tyle.
Olu czy dalej podtrzymujesz wczorajsze prognozy odnośnie koloru w Stanach - cyt."Od jutra zamkniecie w Stanach na zielono..." Przyznaj się do porażki - chociaż do zamknięcia jeszcze sporo czasu i wszystko może się wydarzyć.
coś cie się tak przyczepili tych Stanów, Jupiter spada bo jest fatamorgana stworzona przez cwaniaków, 10- tki spółek których majątkiem jest kilka tych samych obiektów staroci i działki własność skarbu państwa, wynajmowanych po kosztach no i jeszcze zapomniałem
produkcja typu Ponar, Relpol itp. ze stratą, oraz śladowa działalność deweloperska zapewne też ze stratą tak by można wymieniać w nieskończoność ......................................ale jestem pesymistą