Greki czy nie Greki patrząc na historije spóki tylko dół.Jak Wasi ulubieńcy by chcieli ciągnąć kurs w górę to zachowywałby się jak Hawe.Ale nic straconego bo akcje będą rosły po tym jak większość zostanie wydymana na dnie.Tylko gdzie to dno,może jak będzie podwójne.Pozdrawiam.
również polecam ferrum,kiedyś to latało po 41groni
http://stooq.com/q/?s=fer&c=mx&t=c&a=lg&b=1
a zobaczcie gdzie teraz już jest,prawie 13zetów!!!!!!!!
od bessy wiele nie urosło,latało po niecałe 3złotówy,w tej chwili jest po niecałe 13zetki,czyli dopiero 300% podskoczyło,a że w hossie kosztowało 20dychy z hakiem,wiec należy się spodziewać jeszcze jakieś 50% w najbliższych 2 latach.hahahaha.
http://stooq.com/q/?s=fer&c=3y&t=c&a=lg&b=1
jego obecne c/wk jest również małe,bo dopiero 1.76,czyli raptem 70% przewartościowania,a co to na taką spółkę która z 41groni poleciała na 20 zetala kiedyś.hahahahaha.Wartość księgowa to jakieś 8 zetek obecnie,więc brać w ciemno ile wlezie teraz,ja coś łykne również po 4zetki.nara inwestorzy.
widzisz ,- podskoczyło i to nie na 12 tylko na blisko 16 zł z 3 zeta w krótkim czasie.Nastepny rzut bedzie tez dokładnie taki- to sobie dodaj 400 czy 500%.A czy to bedzie za 2 lata, być może,- ale czy nie warto czekać??
Proszę nie brać pod uwage słów kognora. To oszołom, który uzewnętrzunia się na forum firmy ADVADIS. Występuje jeszcze pod nickiem "halinka" , założył nawet wątek dla zalogowanych gdzie jest tylko on i owa halinka. Poczytajcie sobie wątki na ADVADIS, poczytacie jakie bzdury pisze i jakim prostackim językiem sie posługuje. Post, który tu umieścił wynika z tego, że ja na forum ADVADIS wstawiłem wątek, że warto wejść w ferrum. Nawypisywał głupot i dotarł, jak widać z tymi głupotami tutaj (skopiował je). Próbował wypisywać swoje analizy technicznie, kompletnie się na tym nie zna, szpanuje wskaźnikami ściągniętymi z serwisów, krótko mówiąc, rżnie mądrego, a pod nickim halinki chwali się znajomościami u super expertów itp. itd. Jak ktoś się chce pośmiać, niech tam wskoczy. Ja posiadam i ADS i FER.
Pozdrawiam FRRUMOWICZÓW.
no to wytłumaczyłeś.hahahahah,bzdury łosiu bez jaj,to ja wam wytłumaczę kim jest maestro,to niespełniony erotoman który podtekstami erotycznymi startował do pani Halinki,ale że ta go spuściła z wodą w WC,to odbija się jak pingpong szukając dziury w całym by móc odreagować jego porażkę towarzyską.hahahahaha.możecie poczytać na forum advadisa jak się ślinił wykonując zapewne w tym czasie ruchy praworęczne które są wyrazem jego nieudolności kontaktów z kobietami.żeby nie być gołosłownym oto link do jego perwersyjnych odchyleń.
widać jednoznacznie obsesje jego na jej punkcie,i rozżalenie po dostaniu kosza,proponuje dla waszego dobra nie kierować się sugestiami tego typu człowieka,bo skoro myśli tylko h..em a nie łbem,to nic dobrego z jego prognoz nie wyniknie,pozostanie jedynie płacz i zgrzyt zębów.narka ferrumowcy.
Dnia 2010-05-29 o godz. 09:58 ~ALOJZY napisał(a):
> Najniższa historyczna cena akcji Ferrum to ,75gr. a
> najwyższa to 63.XXzł.
Potwierdzam, KOGNOR to idiota.
Tobie chyba aloś spółki się pojeb.ły.hahahaha.
http://stooq.com/q/?s=fer&c=mx&t=c&a=lg&b=1
załóż okulary dziadku,najniższa to 41groni najwyższa niecałe 35zeta,tylko tyle że przy 34zetach było połowa mniej akcji bo 12mln.frajerze,czyli obecnie przy 16zetkach jakie już miał to hossę ten balon zaliczył.hahahaha.tym bardziej że na tym wynalazku z kwartału na kwartał spadają przychody!!!!!!!!!!
już nie wspomnę o stracie operacyjnej,ta wydmucha leci na 8zetala!!!!!!!!!!!,po nim konsolidacja i na 4zetkach się zatrzyma dopiero.hahahaha,po 13 i 16 poubierali was ci co brali z niecałe 3zeta w zeszłym roku marzyciele.hahahaha!!!!!!!!!!,500% górki to realizuje się zyski oszołomy,a nie kupuje naiwniacy.hahahahahaha.ADVADISA czeka teraz 500% wzrostów w najbliższych miesiącach.hahahahaha,ale naiwniak maestro odda mi swoje papiery po 33gronie,potem lecimy w jak szaleni na takie wyżyny jakie ferrum już pokonało.hahahaha.powodzenia marzyciele!!!!!!!!!!!!!!!
Potwierdzam, KOGNOR to idiota.
============================================
Potwierdzam :)))...przez ostatnie trzy lata jeszcze tu takiego debila nie spotkałem.
potraficie tylko od IDIOTY I DEBILA wyzywać.hahahaha,merytorycznie was utopie w łyżce wody której wy nawet nie potraficie bronić na swoją korzyść,no ale jak bronić jak ten IDIOTA prawdę napisał.hahahaha,no cóż panowie,ktoś na górce musi kupować,padło na was kretyni bez zielonego pojęcia o fundamentach.hahahaha.a tyle w telewizji kraczą by nie inwestować w przewartościowane papiery osiołki,powodzenia na typowym baloniku,nawet trudno o ucieczkę z tej wydmuchy.hahahaha.
Takiego mega buuuuhahahahaaaa debila jak kognor żadne forum na świecie chyba nie notowało .Normalnie jak to piszę to łzy leją mi sie po plecach ze śmiechu. Przyznaję że nie mam ani jednej akcji Ferrum.Ale przyznaję też,że Kognor to jakiś mutant debil popromienny.Normalnie nie napisał jeszcze ani jednej cyfry która pokrywała by się z rzeczywistością.
wiedział co powiedział Aloś.hahahahah,niema żadnej akcji????????hahahaha,nawet kłamać kretynie nie potrafisz,nie mam akcji ale piszę na forum.hahahahaha,juz tym postem dałeś do zrozumienia jaka to wydmucha!!!!!!!!!maestro twierdzi że trudno to gowno kupić.hahahahaha,leszcz zafajdany,nie może z tego wyskoczyć bo cięzko.hahahahaha.,idzie druga fala kryzysu,te balony co zaliczyly od bessy 500 procent polecą na pysk na pierwszym miejscu!!!!już w poniedziałek macie zmiane kodu na 11 i tak do końca roku na 7zetach przed swiętami odpocznie,po 4zeta w lutym 2011,powodzenia ferrumowcy.hahahahaha.
Ale tu się rynsztok zrobił panowie , komuś chyba na tym bardzo zależy ?! Najczęściej jest to zwiastun czegoś leprzego ! Bardzo ale to bardzo małe obroty, nikt nie sprzedaje??
Już pisałem, to przeze mnie, wziął się tu z forum advadis-a. Na tamtym forum już zaczął być blokowany. Nie wchodźcie w żadną dyskusję. totalnie go ignorować, bo będzie tu robić szambo.
Do Kognor.Jesteś wtopiony po 15zł i dlatego wypisujesz takie brednie.Trzeba było się mnie słuchać a nie pakować bez opamiętania na górce.Zapewniam Cię że nie mam ani jednej akcji.To co mi zostało z zakupu Ferrum po 31zł. + oczywiście złodziejska(koszt wszystkiego to około 110000zł) emisja nowych akcji zamieniłem na 40kilo Hawe po 80gr.w lutym 2009r i nie żałuję.
To,że Ferrum jest beznadziejną spółką która zresztą bez skrupułów wykorzystała podpompowanie kursu przez RK.-Alchemie i okradła drobnych akcjonariuszy(przez PP w okolicy 31zł w 2007r) którzy w nią uwierzyli to jedno a wypiywanie nie prawdziwych informacji przez Ciebie na temat syfa Ferrum to drugie.
Nie ważne czy piszesz na temat danej spółki pozytywnie czy negatywnie ważne żeby zawsze wykorzystywać prawdziwe fakty.Poz.
w końcu coś mądrego napisałeś na temat tego syfu Ferrum Aloś,nie mam i nie miałem tego g.wna,nawet nigdy nie brałem pod uwagę tego balona nadmuchanego przez romka,fakty pozbierałem dzięki maestro który to g.wno zachwalał na advadisie,poleca i pie.doli że ciężko kupić zarazem.hahahahaha,a to co napisałem to niestety prawda,wydmucha jakich mało,to że romek zrobił podbitkę pod wyjście,tego akurat pisać nie musisz,bo to samo zrobił na skotanie,wywalając go baranom za 3.20 wzwyż.!!!!!!!!
podziękujecie maestro baranowi,tak mu sie we łbie wymieszało że widzi kobiete pod moim nickiem.hahahahaha,ale tak kończą durnie,wpierw bredzą a potem zwidy dostają.hahahaha,szacunek Aloś,sorki że pojechałem po tak bystrym gościu.
ty ośla łąko.
jak to się mówi....każdy myśli względem siebie. nie myślimy o kupowaniu 100 sztuk, tyle sobie możesz kupić , tylko o 50 tys. sztuk - spróbuj kupić za 12 zł.
i to po pierwsze.
po drugie, gdybym nie napisał na advadisie o ferrum, nigdy byś tu nie zajrzał.
po trzecie
niestety zajrzałeś - posty tego osła będą tu "gościć", niestety tak długo jak będziecie z nim dyskutować. nawrzuca nam tu wyzwisk i to tyle, co potrafi. cała historyjka o kognorze i halince jest do poczytania na advadisie.
po czwarte
tylko po co ten bełkot czytać?
po pierwsze
jak to się mówi....każdy myśli względem siebie. nie myślimy o kupowaniu 100 sztuk, tyle sobie możesz kupić , tylko o 50 tys. sztuk..... - bez sensu żadnego?????????
po drugie
gdybym nie napisał na advadisie o ferrum, nigdy byś tu nie zajrzał. .... - to sam napisałem i jest prawdą,jak może mnie interesować balon który jest na ferrum?????????????
po trzecie
posty tego osła będą tu "gościć", niestety tak długo jak będziecie z nim dyskutować..... -będą tylko dlatego że nie pozwolę byś niedoświadczonych inwestorów ubrał w to gówno na tej wygórowanej cenie!!!!!!
po czwarte
czytać mnie będziesz zawsze,bo poznałeś wzór do naśladowania który pokazał ci prawdziwe realia giełdy.hahahahaha.nie mam tylko pojęcia,jak taki imbecyl trafił na niedowartościowaną spółkę typu advadis????????? odpowiedź jest tylko jedna,trafił na mój post który oczy mu otworzył.hahahahaha.
po piąte
miło że porównujesz i przypisujesz mnie do Halinki,to niestety nie ja,ale mi to pochlebia!!!!!!!!motywując do dalszego zaangażowania w prawdziwą grę jaką Halinka już dawno wygrała,teraz czas na kolejnych,pomijając najsłabszych,czyli ciebie pacanie.hahahaha.
wyrzucone 40kilo mówi samo za siebie,aż dziw że jakieś łosie to odebrały jak kurs leci na 8 zetala,ale obiecaną zamianę kodu na 11 już macie,jeszcze w tym miesiącu 10 zobaczycie.
Czemu kongor uparłeś się że kurs leci na dół, jak w niedługim czasie ukażą się infa o podpisanych znaczących umowach z GasSystemem. Myślisz, w jakim jeszcze celu Ferrum wziął a ING bank dał spółce kredyt?
ty "a nie ostrzegałem" ta umowa sprzedaży była zawarta ponad rok temu i jeszcze pare pakietów Pietrzak kupi do zakończenia umowy, więc daruj sobie te teksty bo się kompromitujesz.