Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czemu tak spada Ferrum ??

po pierwsze
jak to się mówi....każdy myśli względem siebie. nie myślimy o kupowaniu 100 sztuk, tyle sobie możesz kupić , tylko o 50 tys. sztuk..... - bez sensu żadnego?????????
po drugie
gdybym nie napisał na advadisie o ferrum, nigdy byś tu nie zajrzał. .... - to sam napisałem i jest prawdą,jak może mnie interesować balon który jest na ferrum?????????????
po trzecie
posty tego osła będą tu "gościć", niestety tak długo jak będziecie z nim dyskutować..... -będą tylko dlatego że nie pozwolę byś niedoświadczonych inwestorów ubrał w to gówno na tej wygórowanej cenie!!!!!!
po czwarte
czytać mnie będziesz zawsze,bo poznałeś wzór do naśladowania który pokazał ci prawdziwe realia giełdy.hahahahaha.nie mam tylko pojęcia,jak taki imbecyl trafił na niedowartościowaną spółkę typu advadis????????? odpowiedź jest tylko jedna,trafił na mój post który oczy mu otworzył.hahahahaha.
po piąte
miło że porównujesz i przypisujesz mnie do Halinki,to niestety nie ja,ale mi to pochlebia!!!!!!!!motywując do dalszego zaangażowania w prawdziwą grę jaką Halinka już dawno wygrała,teraz czas na kolejnych,pomijając najsłabszych,czyli ciebie pacanie.hahahaha.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.