• transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~nieogar [89.76.174.*]
    jest info o sprzerdaży prze W.G na rzecz A.G 5 mln akcji po 29!!!!
    pytam się po jaki huj taka transakcja????
  • Re: transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~nieogar [89.76.174.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/S-S-I-Zawiadomienia-z-art-160-Ustawy-o-obrocie-instrumentami-finansowymi-2124735.html

dziwne???
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/S-S-I-Zawiadomienie-z-art-69-Ustawy-o-ofercie-2124757.html

prezes Koziej też kupił 35 tysięcy akcji po 28 gr!!!!!!!!!

teraz coś więcej waiadomo ale w jakim to wszystko pujdzie kierunku to ja nie wiem!!!

kontraktów dalej nie mają!!!!!!!!!!!11
  • Re: transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~Arturo [213.108.115.*]
    faktycznie jestes jakis niogarniety, jak nick wskazuje

poczytaj dokladnie to co jest w pdfie to bedziesz wiedzial

ale wytlumacze ci jak krowie na rowie

sam pan W.Garwol wniosl wklad niepienizny tzw aport do spolki Perfekt A.Garwol w.Gawrol
    i przez to spolka Perfekt A.Garwol w.Gawrol stala sie posiadaczem 5 mln akcj SSI

czyli de facto sie nic nie zmienilo, mial akcje sam a teraz je przeniosl do spolki Perfekt ktora tez jest jego przeciez

i po co tyle krzyku ?
    http://emitent.reuters.pl/000232115.html

wszystko w linku, ale moze rozdmuchajmy sprawe bo sa niektorzy co chca kupic/sprzedac (dowolne skresl) akcje SSI

dopoki bedzie tu taki psychiatryk w akcjonariacie to kiszonki bedie ciag dalszy
  • Arturo Autor: ~na [188.33.74.*]
    Dzieki Arturo, przy okazji co o tym myślisz? Mam takie odczucie, ze mogą miec tego inwestora któremu sprzedadzą pakiet z przedsiebiorstwem, ale to takie gdybanie
  • Re: Arturo Autor: ~Arturo [213.108.115.*]
    na moje oko to raczej nie to
    wydaje mi sie ze po prostu ta spolka do ktorej wniosl akcje aportem potrzebowala 'aktywow'

zalozmy ze spolka, ten perfekt, chce sie o cos starac, nawet niech to bedzie zwykly kredyt, wystarczy wniesc do niej aktywa - tu w postaci 5mln akcji i juz zabezpieczenie np kredytu jest

akcje zostaly przeniesione wlasciwie to nawet nie w rodzinie - ze uszczesliwil szwagra na przyklad, ale przeniosl sobie do spoleczki ktora nawet w nazwie ma jego nazwisko

w jakim celu - nie mam pojecia, wg mnie najbardziej prawdopodobne zwiekszenie aktywow tej spolki perfekt

informacja wg mnie neutralna
    choc ostatnio jakby cos zaczelo sie sypac z rekawa, wiadomosci
    a to ze wypowiedzieli umowe doradcom z wdmu, a to wywiad z prezesem, z ktorego wlasciwie nic nie wynika, bo nawet sam nie umial sie ustosunkowac co do emisji, czy bedzie, a jesli tak to jaka, czy z pp, czy kierowana

napomknal cos o stadionach, o tym wszyscy wiemy, ze przetargi sa i powinni do nich stawac, sprawa stadionu rozstrzygnie sie chyba cos kolo 10 maja, mogliby tam np razem z wasko wystartowac, nawet bedac malym podwykonawca wasko, zawsze to juz cos

• Re: Arturo Autor: ~navi [109.243.113.*]
    Dzieki, jest w tym logika
  • Re: transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~Poisadacz:(( [88.156.89.*]
    Przecież ta transakcja ma tylko na celu podniesienie aktywów spółki. Poza tym nie widzicie że SSi i PERFECT mają te same dane teleadresowe? :((
    moim zdaniem szykują emisje akcji!!!!
    zobaczycie
    i G. potrtzebuje kaski!!!
  • Re: transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~Mess [78.88.214.*]
    Nie będzie emisji
    a skąd wiesz???
    musi być żeby było przejście na główny!!!!
    i wszystko na to wskazuje!!!
    wchodzą jakieś dziwne instytucje!!!! więc emisia będzie dla nich
    1!!!!!!
  • Re: transakcja na akcjach!!!!!!!!!!! Autor: ~Mess [78.88.214.*]
    Sprecyzuję: emisji na razie nie ma i na pewno przez jakiś czas (kilkanaście miesięcy) nie będzie. Żeby była emisja to pierw musi ją zatwierdzić WZA, a to odbędzie się jeżeli dobrze liczę na koniec czerwca. Do emisji potrzebny jest dokument informacyjny oraz potrzebny jest nowy autoryzowany doradcza, a tego aktualnie nie mają, bo umowa CEE została rozwiązana. To wszystko powoduje, że ewentualna emisja odbędzie się najszybciej na jesień. No i cena: osobiście nie sądzę żeby przy tym kursie odbyła się jakakolwiek emisja.
    Aktualnie ważniejszy jest nowy inwestor. Zejście do 44% nie powoduje utraty kontroli nad spółką, a to jest w tym momencie najważniejsze.
    przeciez nikt nie schodzil do 44 procent
    o czym wy tu wogle piszecie ?

swoje akcje ma tyle ze pod inna nazwa
    najpierw je mial jako osoba fizyczna a teraz te same akcje ma jako wlsciciel spolki perfekt do ktorej je wniosl aportem aby podniesc jej aktywa

a emisja pewnie bedzie
    moze byc tak ze wlasnie po to zmienili swojego doradce z CEE na kogos kto umozliwi i zdobedzie im chetnych do objecia akcji, czytaj zapewni finansowanie
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.