faktycznie jestes jakis niogarniety, jak nick wskazuje
poczytaj dokladnie to co jest w pdfie to bedziesz wiedzial
ale wytlumacze ci jak krowie na rowie
sam pan W.Garwol wniosl wklad niepienizny tzw aport do spolki Perfekt A.Garwol w.Gawrol
i przez to spolka Perfekt A.Garwol w.Gawrol stala sie posiadaczem 5 mln akcj SSI
czyli de facto sie nic nie zmienilo, mial akcje sam a teraz je przeniosl do spolki Perfekt ktora tez jest jego przeciez
Dzieki Arturo, przy okazji co o tym myślisz? Mam takie odczucie, ze mogą miec tego inwestora któremu sprzedadzą pakiet z przedsiebiorstwem, ale to takie gdybanie
na moje oko to raczej nie to
wydaje mi sie ze po prostu ta spolka do ktorej wniosl akcje aportem potrzebowala 'aktywow'
zalozmy ze spolka, ten perfekt, chce sie o cos starac, nawet niech to bedzie zwykly kredyt, wystarczy wniesc do niej aktywa - tu w postaci 5mln akcji i juz zabezpieczenie np kredytu jest
akcje zostaly przeniesione wlasciwie to nawet nie w rodzinie - ze uszczesliwil szwagra na przyklad, ale przeniosl sobie do spoleczki ktora nawet w nazwie ma jego nazwisko
w jakim celu - nie mam pojecia, wg mnie najbardziej prawdopodobne zwiekszenie aktywow tej spolki perfekt
informacja wg mnie neutralna
choc ostatnio jakby cos zaczelo sie sypac z rekawa, wiadomosci
a to ze wypowiedzieli umowe doradcom z wdmu, a to wywiad z prezesem, z ktorego wlasciwie nic nie wynika, bo nawet sam nie umial sie ustosunkowac co do emisji, czy bedzie, a jesli tak to jaka, czy z pp, czy kierowana
napomknal cos o stadionach, o tym wszyscy wiemy, ze przetargi sa i powinni do nich stawac, sprawa stadionu rozstrzygnie sie chyba cos kolo 10 maja, mogliby tam np razem z wasko wystartowac, nawet bedac malym podwykonawca wasko, zawsze to juz cos
a skąd wiesz???
musi być żeby było przejście na główny!!!!
i wszystko na to wskazuje!!!
wchodzą jakieś dziwne instytucje!!!! więc emisia będzie dla nich
1!!!!!!
Sprecyzuję: emisji na razie nie ma i na pewno przez jakiś czas (kilkanaście miesięcy) nie będzie. Żeby była emisja to pierw musi ją zatwierdzić WZA, a to odbędzie się jeżeli dobrze liczę na koniec czerwca. Do emisji potrzebny jest dokument informacyjny oraz potrzebny jest nowy autoryzowany doradcza, a tego aktualnie nie mają, bo umowa CEE została rozwiązana. To wszystko powoduje, że ewentualna emisja odbędzie się najszybciej na jesień. No i cena: osobiście nie sądzę żeby przy tym kursie odbyła się jakakolwiek emisja.
Aktualnie ważniejszy jest nowy inwestor. Zejście do 44% nie powoduje utraty kontroli nad spółką, a to jest w tym momencie najważniejsze.
przeciez nikt nie schodzil do 44 procent
o czym wy tu wogle piszecie ?
swoje akcje ma tyle ze pod inna nazwa
najpierw je mial jako osoba fizyczna a teraz te same akcje ma jako wlsciciel spolki perfekt do ktorej je wniosl aportem aby podniesc jej aktywa
a emisja pewnie bedzie
moze byc tak ze wlasnie po to zmienili swojego doradce z CEE na kogos kto umozliwi i zdobedzie im chetnych do objecia akcji, czytaj zapewni finansowanie