na moje oko to raczej nie to
wydaje mi sie ze po prostu ta spolka do ktorej wniosl akcje aportem potrzebowala 'aktywow'
zalozmy ze spolka, ten perfekt, chce sie o cos starac, nawet niech to bedzie zwykly kredyt, wystarczy wniesc do niej aktywa - tu w postaci 5mln akcji i juz zabezpieczenie np kredytu jest
akcje zostaly przeniesione wlasciwie to nawet nie w rodzinie - ze uszczesliwil szwagra na przyklad, ale przeniosl sobie do spoleczki ktora nawet w nazwie ma jego nazwisko
w jakim celu - nie mam pojecia, wg mnie najbardziej prawdopodobne zwiekszenie aktywow tej spolki perfekt
informacja wg mnie neutralna
choc ostatnio jakby cos zaczelo sie sypac z rekawa, wiadomosci
a to ze wypowiedzieli umowe doradcom z wdmu, a to wywiad z prezesem, z ktorego wlasciwie nic nie wynika, bo nawet sam nie umial sie ustosunkowac co do emisji, czy bedzie, a jesli tak to jaka, czy z pp, czy kierowana
napomknal cos o stadionach, o tym wszyscy wiemy, ze przetargi sa i powinni do nich stawac, sprawa stadionu rozstrzygnie sie chyba cos kolo 10 maja, mogliby tam np razem z wasko wystartowac, nawet bedac malym podwykonawca wasko, zawsze to juz cos