Teraz skup ma byc do 5,50 - taki wniosek był na ostatnim walnym a na najblizszym lada tydzień ma byc uchwalany - poziom 3,50 był i został zamkniety przy poprzednim skupie - ktos zamieszał z tym nieaktualnym 3,5
dzień po dniu -5% lub lepiej,znowu na 2,0pln się zatrzymie.
wsparcia padły teraz tylko going down.
Skup pewnie dziennie 1500szt wezmą to nawet nie ruszy kursem.
ta spolka miala juz ponad 8,00 - a warta jest grubo ponad 4,00 co tez juz niedawno bylo, a rentownosc papierow za 2009 miała ponad 100% i taka bedzie miala w tym roku tez, ma plan, ktory realizuje
Kurs spada, bo ktoś gruby wywala. Zarobił co chciał i teraz pozbywa się waloru.
Dla tych co chcą zarobić pozostało dobieranie. Ja dobrałem po 3,06, teraz czekam na poniżej 2,5, później zobaczymy.
Gdyby na zamknięciu kurs wrócił w okolice 2,87 to byłoby super (wsparcie na górce z maja 2009 roku) - będzie to jednocześnie 50% zniesienia Fibo (licząc od dołka z marca 2009). Jeżeli zostanie obroniony ten poziom jest szansa na wzrosty. Ale wiadomo - emocje tu grają dużą rolę. Sam nie wiem co teraz robić, czy dalej uśredniać czy czekać z tym co mam na wzrosty bo i tak jest umoczony.
Dobrze obstawiłem firemke. Wyprawiają z ludkami co chcą. Dzięki nim takie chomiki jak ja okruchami z ich stołu napychamy norki. Szkoda, że już brak gotówki jeszcze bym dokupił. Oczywiście zapasy ruszalne są przy 10 zeta.
Głodu nie cierpię, więc nie muszę sprzedawać papierki za parę groszy :) Czekam spokojnie na 10 zeta. Firma jest tego warta widać jakie jaja odstawiają aby skupić papier wiedzą ile jest warta firma - nielubią siędzielić