• czy mozna juz kupowac? Autor: ~magnum [194.70.35.*]
    czy jeszcze nie odleszczone
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~Bizon [217.153.220.*]
    Teoretycznie 33% zniesienie fali wzrostowej wypad an 7,1-7,2 więc trudno powiedzieć. Korekta trwa już 5 dzień. Myślę, że do wyników zaliczymy 10 PLN. Technicznie wygląda ładnie. Więc chyba brać.
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~xxxxx [85.89.170.*]
    Dnia 2010-04-07 o godz. 12:29 ~magnum napisał(a):
    > czy jeszcze nie odleszczone
    Dnia 2010-04-07 o godz. 12:29 ~magnum napisał(a):
    > czy jeszcze nie odleszczone
    TAK jak będzie po 3zł,to jest jedna z najbardziej zadłużonych spólek na giełdzie,ostatni wzrosty spowodował animator BALON.
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~Bizon [81.219.80.*]
    Ty Koleś xxxx -chyba dużo wtopiłeś na Pamapolu? Pewnie wchodziłeś po 34 PLN ? Jeśli tak to rozumiem i POWTARZAM zadłużenie z tytułu zobowiązań za dostawę materiałów i surowców jest równoważone należnościami. Kredyty to ~30 % całości.
    Patrz wcześniejszą dyskusję.
    Jak Ci pisałem przy 5 PLN że będzie 8-10 to też MAJACZYŁEŚ że BALON a mogłeś zarobić 60% w miesiąc. pa pa. Temu Panu już dziękujemy.
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~leo [83.9.180.*]
    Pamapolik mam od 4 zeta i dobrze nam razem. Trzymam do 25.
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~jj [81.95.194.*]
    Dzieki bizon za wnoszenie czegos sensownego na tym forum . Dawno pomorskiego tu nie widziałem i beti ciekawe czy jeszcze sa POZDRAWIAM wytrwałych
  • Re: czy mozna juz kupowac? Autor: ~magnum [82.23.5.*]
    dzieki za wsparcie Bizon :)

faktycznie patrzac na wskazniki, pamapol nie wyglada super, ale trzeba wziac pod uwage sektor, w ktorym dziala.

Pamapol jest dobra marka przynoszaca zysk. Jesli szukacie marzy brutto na poziomie 90% to idzcie na New Connect. Na pewno znajdziecie super firmy o 1-2 letniej historii dzialalnosci, zalozone z funduszy 8.1 i zarzadzane przez 2 pryszczatych chlopcow.

Niebawem beda informacje. Kto chce juz wie.
[x]
FOODHUB 2,23% 2,29 2026-07-01 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.