• skup po 40 zł Autor: ~donek [148.168.127.*]
    Dziwię sie Duńczykom ,ze nie ogłoszą wezwania po 40 zł teraz bo jest szansa żeby coś niecoś skubnęli.Jeśli szeroki rynek pójdzie w górę to mogą mieć problemy żeby po 50 kupić.Ale co tam niech robią jak chcą ale po 40 to by troche kupili
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~jako [195.39.217.*]
    za 2 lata Dunczycy będą opychać polaczkom po 200 zl ,po co prezesi kupują miliony akcji zastanow sie czlowiecze ,kabelkow jest malo hm pomysl gdzie dojdą a branża super na te czasy pomyśl dobrze
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~jakp [195.39.217.*]
    panie donek czytaj artykul w parkiet com ; Dunczycy zwlekaja z ntk kabels z dnia 12 03 10 a sie troche oswiecisz ,wesołych swiat
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~jako [195.39.217.*]
    tak wlaśnie wyglada grabienie naiwnych na gpw nie namawiaj p.donek by ludzie oddali po 40 , cena jest znacznie wyżej 2 fala hossy sie dopiero zaczyna 80 przed nami potem dalej dla cierpliwych kto ma kaelki to wymienie pare zdan pozdrawiam
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~donek [83.14.126.*]
    po pierwsze nie namawiam tylko oceniam sytuację
    po drugie jeśli ktoś nie chce niech nie sprzedaje
    po trzecie oni potrzebuja 75 tys i w końcu ktoś im to sprzeda pytanie tylko po ile ja sądzę że przy 40 zł juz ludzie mogą zacząć sprzedawać aby kupili te 75 tys
    po czwarte co było napisane w tym artykule bo data jego była chyba zaraz po informacji o zakupie przez NKT?
    Chętnie zapoznam się z tym artykułem
    Również wesołych Swiat
    P.S
    Też bym chciał 80 zł
    OK dzięki juz przeczytałem i dalej podtrzymuję swoje dla Duńczyków najlepiej byłoby ogłosić jeszcze jedno wezwanie po 40 zł i wtedy mają pewne przekroczenie 90% akcji bo nikt rozsądny nie bedzie ryzykował czekania na dematerializację.Ale też nikt rozsądny nie odda im akcji poniżej 40 zł.Jak zrobia to teraz to maja duże szanse powodzenia.Wiem bo mam paru znajomych ,którzy mówili mi że po 40 zł mogli by sprzedac a z tego co wiem to oni maja jakies 1% akcji czyli prawie połowe tego co NKT potrzebuje do przekroczenia 90% akcji.A za rok to byc moze jak giełda urośnie wtedy raczej nikt im nie sprzeda nawet po 60 zł.
    Podsumowując zastanawiam sie czemu teraz nie zrobią wezwania po 40 zł co absolutnie nie znaczy że namawiam do sprzedazy po 40 zł ludzi.Uwazam,ze warto mieć te akcje i absolutnie poniżej 40 zł nie sprzedawać a powyżej to jak kto woli.Jak ma silne nerwy to nie trzyma a jak się boi to niech sprzedaje.
    Dlaczego 40 zł bo taka jest moja wycena Kabli w aktualnej sytuacji rynkowej na dzień dzisiejszy.
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~bol [89.79.249.*]
    jestes normalny gosc pozdrawiam wesolych swiat a na kablach zarobimy cierpliwości
    tak czy owak kable zrobiły sie ciekawą spółką na najbliższy czas do 40 zł jeszcze 20% a moze i więcej niż 40 ciekawe ile akcji można kupić do 40 złotych
    zastanawiam sie do ilu mozna by było wyciągnąc ceną gdyby spekuła sie nią zainteresowała.Teraz to jest sytuacja jeszcze lepsza niz w chemoserwisie, drągowskim czy skoku.Płynności praktycznie brak .Zostało tylko 323 tys akcji .To tyle co nic.
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~Majka [62.121.81.*]
    Akcje będą warte 55-60 zł.
  • Re: skup po 40 zł Autor: ~donek [148.168.127.*]
    a ska wiesz
[x]
KABLE 0,04% 28,53 2010-08-25 15:12:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.