OK dzięki juz przeczytałem i dalej podtrzymuję swoje dla Duńczyków najlepiej byłoby ogłosić jeszcze jedno wezwanie po 40 zł i wtedy mają pewne przekroczenie 90% akcji bo nikt rozsądny nie bedzie ryzykował czekania na dematerializację.Ale też nikt rozsądny nie odda im akcji poniżej 40 zł.Jak zrobia to teraz to maja duże szanse powodzenia.Wiem bo mam paru znajomych ,którzy mówili mi że po 40 zł mogli by sprzedac a z tego co wiem to oni maja jakies 1% akcji czyli prawie połowe tego co NKT potrzebuje do przekroczenia 90% akcji.A za rok to byc moze jak giełda urośnie wtedy raczej nikt im nie sprzeda nawet po 60 zł.
Podsumowując zastanawiam sie czemu teraz nie zrobią wezwania po 40 zł co absolutnie nie znaczy że namawiam do sprzedazy po 40 zł ludzi.Uwazam,ze warto mieć te akcje i absolutnie poniżej 40 zł nie sprzedawać a powyżej to jak kto woli.Jak ma silne nerwy to nie trzyma a jak się boi to niech sprzedaje.
Dlaczego 40 zł bo taka jest moja wycena Kabli w aktualnej sytuacji rynkowej na dzień dzisiejszy.