Jeszcze nie rośnie, bo chcą go skupić jak najniżej przed wybiciem ja akcje swoje mam i jak by ktoś chciał sprzedać po 2,05 to wezmę. Dziś pewnie wszyscy liczyli na początek korekty a tu jak zawsze Ola ma racje i na złość Wig 20 rośnie cierpliwości już nie długo wszyscy będziemy zadowoleni.
a ja twierdze ze smierdza mi skarpetki i na tej podstawie uwazam ze wig20 nie dojdzie dzisiaj do 2600. Tu nie jest forum wig20 ani futures. Jupiter nie nalezy do wig20 i nie mozna go z nim porownywac - to jest podstawowa rzecz ktora robisz zle
Jeśli jesteś pewny spadków to mogłeś wyjść z akcji!. Naganiacie na spadki a jak co do czego to wszyscy podbijają żebym nie mogła kupić akcji. Może będę robić tak codziennie i zaraz polecimy na 5 zł gdyż Panowie zawsze chcą być lepsi od kobiet według mojej analizy Wig20 szykuje się na 2800p więc Wig40 i Wig80 musza rosnąć wraz z Wigiem20 czyż nie?.
Panowie napisze krótko w tym sęk, że akcjonariat na Jupiterze jest taki, jaki jest?!. Trzymacie się domysłów a nie faktów i analiz, ale każdy ma prawo do swojej opinii i ja to szanuję.
Czepiliście się Oli a prawda jest taka że Jupiter to dobra spółka za Q1/2010 powinien być dobry wynik. Perspektywy rozwoju są a jak będzie czas pokaże.