• Jest kiepsko Autor: mirek73 [83.27.114.*]
    j.w
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~shp [83.238.100.*]
    wygląda, jak wygląda :(

spada do 25 i dokupie. tyle w temacie

pzdr
    shp
    tfu,tfu,

nie dokupie za 25, bo mi z AT wychodzi min. 27.70zl... .no ale zobaczymy

pzdr
    shp
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    shp

ale warto tu się czasem ustawiać na znacznie niższych poziomach, bo pojedyncze ruchy bywają duże.. Sam wiele razy przepuściłem solidne okazje tutaj, bo zakładałem, że to nie możliwe...by sięgnęło na taki poziom, więc nie ustawiałem koszy.
    Wracając do tematu ...niestety Francja jedzie dalej... i wolumen może nie jest bardzo wysoki (około 100 kilo) ale też nie jakiś symboliczny.
    Widać, że nie tylko my jesteśmy niemile zaskoczeni, choć ta walka o udziały w spółce wróży na dłuższy okres coś dobrego.
    Nie walczy się o coś, co nie ma wartości!
  • Re: Jest kiepsko Autor: mirek73 [83.27.114.*]
    No nic. Zobaczymy za parę dni.
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~Mimi [77.112.187.*]
    tylko mi nie płakać!
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    Mimi,

no chyba jesteśmy dorośli, nie?
    Ale , wybacz, entuzjazm też jakby dzisiaj trudniejszy niż przez ostatnie dni, bo faktycznie wiele rzeczy układało się (układa) w w jakiś sensowny scenariusz...
    Ciekawe, że na razie relatywnie silniej zachowuje się kurs u nas w stosunku do Francji...
    No to może francuziki coś poprawią pod koniec dnia?
    francuzi nic nie poprawią...

najgorsze w tym jest to, że teraz to nie widzę na horyzoncie, żadnego, możliwego komunikatu od orco..... juz mniej istotne czy pozytywny czy negatywny... - po prostu nic sie nie zapowiada...

aaa, i nie wiem czy widzieliście, ale gdzieś tam w jakimś raporcie orco napisało, że wyroku w sprawie złotej spodziewa sie dopiero po pierwszym półroczu 2010 :(

pzdr
    shp
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~pp [82.208.53.*]
    może się pojawić zgoda sądu na plan,albo zwiększenie zaangażowania,albo albo...
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~hmm [83.20.150.*]
    biznes plan na nastepne 10 lat
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=220392&_DocID=418454&_Site=ESPI&_CheckSum=2141338447
  • Re: Jest kiepsko Autor: ~idiota [79.185.163.*]
    Wczoraj wyszedłem z OPG po 28,80. Zakup HBP za 3,33 - zobaczymy ;)
[x]
ORCOGROUP 1,45% 4,20 2025-09-29 09:19:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.