• Wzrosty na budopolu Autor: ~adam.r [89.79.64.*]
    Jeszcze przed swietami budopol zacznie nas zasypywac infami na temat kontraktow ktore otrzymal. Prawda jest taka ze akumulacja akcji trwa juz od dluzszego czasu wiec im dluzej trwa konsolidacja tym dluzej kolor zielony zawita na naszym walorze pomimo mocnych wzrostow które mogą być lada dzien. Moge sie zalozyc ze do konca kwietnia akcje beda w rejonie 2 zł. A wiem co mowie Czas mnie ocen ile SA warte moje slowa i przemyślenia. Jestem dobrej mysli pozatym PKOBP znow wyda rekomendacje Kupna z nowa cenna kolo maja pewnie okolice 2,35 docelowy poziom
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~adam.r [89.79.64.*]
    Skoro prace maja ruszyc w kwietniu to informacja na temat kontraktu juz powina lada dzien sie ukazac.
    A to link na temat artykulu na ktorym sie opieram

http://www.makmedia.pl/mamy-finansowanie-na-kolejne-projekty/

wiec poczekam na sesje +20% bo dawno tu takich juz niebylo
  • Re: Wzrosty na budopolu ? Dzisiaj 0% - to nie wzrosty ! Autor: ~up2 [84.10.42.*]
    j.w.
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~stefek [95.171.120.*]
    Dokładnie o które święta ci chodzi?
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~pap [77.65.157.*]
    jakie infa ?? to wszystko juz jest w cenie budopolu !!!!!!!!! Bo myslisz ze dlaczego nie spada po tym ostatnim info ze kupil od ganta obligacji za 34 ml !!!! jedynie te kontrakty trzymaja go na tym poziomie !!!
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~stefek [95.171.120.*]
    pap--> ubrali nieboraka na górce i teraz się modli o cud, Tak gorliwie że już sam uwierzył w to o co się modli ;-)
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~pap [77.65.157.*]
    Tego dziadostawa nikt nie chce kupowac ;/ !!!!!!!!!!!!!!!! ja nie chce 2 zl ja chce 1.24 i puszczam to w piz.. . Koniec tego dobrego. Klamcy z zarzadu oby zbankrutowali ;// a ten motyka niech pierwszy straci prace .
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~budol [83.27.21.*]
    E tam .Już o grosz jest w górę.
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~labik [195.116.199.*]
    papier trzymam, loty będą , moje naganiania się zawsze sprawdzają
    widze ze cisza cos tu a wczoraj ukazalo sie info:

Data sporządzenia: 2010-03-26
    Skrócona nazwa emitenta
    BUDOPOL
    Temat
    Nabycie aktywów o znacznej wartości
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
    Zgodnie z § 5 ust. 1 pkt 1 Rozporządzenia Ministra Finansów w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, Zarząd Spółki Budopol – Wrocław S.A. informuje, iż w dniu 25 marca 2010 r. Emitent nabył aktywa o znacznej wartości, poprzez objęcie 413 Certyfikatów Inwestycyjnych serii B, wyemitowanych przez FORUM XXIV Fundusz Inwestycyjny Zamknięty z siedzibą w Krakowie, po cenie emisyjnej 100.000,00 zł za jeden Certyfikat Inwestycyjny, za łączną cenę 41.300.000,00 zł. Wartość ewidencyjna aktywów w księgach rachunkowych Emitenta na dzień zawarcia umowy wynosi 41.300.000,00 zł. Źródłem finansowania nabycia aktywów są aktywa finansowe posiadane przez spółkę w postaci obligacji imiennych o wartości 40.953.083,20 zł oraz środki finansowe w kwocie 346 916,80 zł.
    Kryterium uznania aktywów za znaczne wynika z faktu, że łączna wartość aktywów przekracza 10% wartości przychodów ze sprzedaży Emitenta za okres ostatnich czterech kwartałów obrotowych
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~przedsiebiorca [79.97.125.*]
    Ale co ta informacja oznacza dla akcjonariuszy ??? niech ktos mi wyjasni bo mam tego papierka trochu !
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~krzysio [79.184.171.*]
    Znaczy to tyle ze Budopol zamiast inwestowac w rozwoj spolki bawi sie w spekulowanie kasa inwestorow na gieldzie. Niezle jaja.
    sprawa jest prosta kto przeczyta prospekt emisyjny nowej emisji to zrozumie o co chodzi.
    Teraz zainwestowali by powiekszyc majatek
    jutro czekaja nas wzrosty zobaczycie sami
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~xxx [89.151.9.*]
    GDZIE TE TWOJE WZROSTY????
    ŚMIECHU WARTE SĄ TE WASZE PRZEWIDYWANIA!!!!!!
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~bidulek [84.203.53.*]
    Adam to o ile chcesz sie założyć z tymi akcjami po 2 zł do konca kwietnia ??
    NIe lubie sie zakladac :PP ale moge zrobic wyjatek:)) .
    pozdrawiam
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~kljko [90.156.34.*]
    czyzby
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: surfmen [80.55.183.*]
    Ja się nie zakładam bo chyba bym przegrał na tle rynku budek sobie jakoś radzi te 2 zeta może są w zasięgu ,pytanie tylko kiedy.
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~bidulek [84.203.36.*]
    Te Adam prawie świeta a tu zadnych info nie ma :))) .
  • Re:do bidulka Autor: ~budek [83.27.26.*]
    Wytrzymaj jeszcze parę dni.Chyba Gant da mu wreszcie zarobić.
  • Re:do bidulka Autor: ~bidulek [84.203.36.*]
    mam nadzieje . pozdrawiam
  • Re:do bidulka Autor: ~adam.r [89.79.64.*]
    przypominam o mojej rekomendacji okolice 2 zl do konca kwietnia.jak narazie mamy 1.30 wiec jeszcze wzrosty nas czekaja.Nie bylo jeszcze informacji na temat kontraktow podpisanych wiec moja rekomendacja jest nadal jak najbardziej aktualna.
  • Re:do bidulka Autor: surfmen [80.55.183.*]
    wziąłem powyższe pod rozwagę ,kurs wolno ale koreluje z twoim kierunkiem,narazie się nie wypowiadam co do trafności decyzji
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~max [78.88.207.*]
    Polecam spółkę IGROUP
  • Re: Wzrosty na budopolu Autor: ~bidulek [84.203.40.*]
    Z budopolem jest jak z pudelkiem czekoladek nigdy nie wiesz co Ci sie trafi !!! A co do kontraktow to juz chyba nawet przestalem wierzyc ze beda jakiekolwiek !!!
    Moze przygotowali dla akcjonariatu znow jakies nowosci :)) Postawia cala gotowke wolna w kasynie na czerwone hahahaha ;)
[x]
BUDOPOL -16,67% 0,06 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.