Jak widać moje przewidywania dotyczące Netii sprawdzają się. Trend wzrostowy utracił swoją siłę przynajmniej na kilka tygodni.
Rekomendację wydałem dla TPSA jeśli ktoś się chce z nią zapoznać , łatwo znajdzie.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
Nie mylisz się,
firma jest dobra, ale tak jak alpinista, który wspina się na szczyt musi czasem przysiąść i odpocząć na skalnej półce, tak Netia potrzebuje teraz odpoczynku w średnim terminie i jednak jakiejś korekty. Warto więc rozważyć moją propozycję i poczytać co napisałem o TPSA.
Pozdrawiam was
Chodzik Księżycowy
Co ty kavka, z piór cię obdarli czy co ?
Wszystko co napisałem dotąd o netii sprawdziło się i to dosłownie prawie w 100 procentach. Czy ty mnie w ogóle kiedyś czytałeś, czy chlapnąłeś tylko tych kilka nieprzemyślanych słów ?
Hydrobudowa też się sprawdzi daj tylko rynkowi trochę czasu.
CK
https://www.bankier.pl/forum/temat_to-nie-jest-popierdulka,7998824.html
Najlepsze jest to:
Wiecie ,że jestem profesjonalistą a nie amatorem. Jeśli macie zyski zamykajcie pozycje, bo nawet się nie obejżycie a zamienią się one w straty.
Post napisany 29.01, Netia była wtedy za 4,60, kilka dni później zaczął się marsz ku 5 zł.
A poza tym - obejrzycie, analfabeto.
Jeździk ?
A na co ja mogę cię nagonić ?
Najpierw zacytuj na tym wątku to co napisałem o Netii i się nie sprawdziło a potem ....
Zresztą napisze ci tak. Są ludzie którym chętnie odpowiadam, bo mnie czytają i wynieniają poglądy. Nie muszą się ze mna zgadzać ale widać, że albo coś umieja, albo chcą się nauczyć. Są też wszy co nawet mnie nie czytają tylko kąsają.
Dam ci jednak szansę i zapytam co teraz sądzisz o rynku i jak zachowa się w najbilższych kilku nadchodzących tygodniach. Co będzie z Netią ?
Bardzo proszę przekonaj mnie , że czas który ci w tej chwili poświęcam nie jest czasem straconym.
Chodzik Księżycowy
Witam
Rzadko udzielam sie na forum główie zaglądam na posty chodzika z bardzo prostych powodów, facet podsunął mi parę spółeczek wiele jego analiz jest bardzo trafnych aczkolwiek nikt nie jest nieomylny. Najpierw napisz coś konstruktywnego zanim skrytykujecie chodzika poprzyjcie to analizą, słucham?? Chodziku nie przejmuj się Polak zawistny jest i już tak będzie. Zawsze z zainteresowaniem czytam Twoje profesjonalne analizy i dzikeuje Ci ze zagladasz na te forum. Powiedz mi jeszcze na jakies spółce można przeczytac Twoje posty??
Pozdrawiam Chodzika
Gdybyś się trzymał Chodzika, to powinieneś teraz siedzieć na kasie i patrzeć jak wszyscy inni zarabiają, bo wg tego wróżbity powinniśmy być w ostrej korekcie na WIG20.
A jak na razie bijemy rekordy.
Więc trzymaj się go mocno! Twoje pieniądze, Twoja strata!
Przyznam, że od dłuższego czasu nie patrzyłem na wykres Netii. Nie muszę mam go cały
czas w głowie. Wielu z was czytając moje wypowiedzi popełnia jeden podstawowy, powiedziałbym kardynalny błąd a mianowicie, chce aby moje wypowiedzi spełniły się teraz, zaraz od razu natychmiast, a ja wielokrotnie pisałem, że teraz to można się wybrać na piwo z kolegami a wykres spółki potrzebuje synchronizacji czasu i zakresu pewnego ruchu, w tym wypadku ruchu wzrostowego. Napisałem kiedyś, że wykres ten dotrze do 19 złotych i podtrzymuję to w całości, ale nie sposób w chwili obecnej określić czasu w jakim to nastąpi.
Co mmożna powiedziec o Netii obecnie ?
Mieliśmy do czynienia ze wzrostem pięciofalowym, w którym ostatnia zwyżka uległa wydłużeniu a na końcu wzrostów zaczeła sie tworzyć korekta płaska rozszerzona ze szczytem powyżej 5,17. Tak panowie to nie szczyt ostatniej fali jest tu najważniejszy ,tylko szczyt korekty. Całość od początku wzrostów stanowi falę pierwszą podstawową. Teraz zaczyna się fala druga i zniesie te wzrosty dosyć mocno, ponieważ taka już ona ze swej natury jest. Poza tym, jeśli spadek w swojej pierwszej części dojdzie w okolice 4,30 powstanie duże prawdopodobieństwo odbicia i utworzenia formacji spadkowej głowy i ramion. Sami to zresztą teraz po przeczytaniu mojego tekstu widzicie - nieprawdaż ?
W dalszej perspektywie, kiedy po kilkunastu tygodniach nastąpi wyczerpanie spadków, możemy spodziewać się ponownego wzrostu o długości tego poprzedniego, który z dużą dozą prawdopodobieństwa będzie dążył do ruchu mierzonego.
Pozdrawiam wszystkich
Chodzik Księżycowy
Co byście o mnie nie mówili, co byście o mnie nie pisali, to teraz sami widzicie jak na dłoni
, że jestem super analitykiem, co prawda może trochę księżycowym ale jednak.
Mam nadzieje, że trochę tego blasku rownież dotrze tu na ziemię.
Wystarczyło wszak poczekać te kilka dni - nieprawdaż.
Chodzik Księżycowy
Coraz bardziej jestem przekonany, że nakreślony przeze mnie scenariusz zrealizuje się i to dokładnie. Netia tak jak wspominałem będzie dążyć do ruchu mierzonego. Nie będe tutaj wyjaśniał istoty tego pojecia, wszak wszyscy wiemy o co chodzi.
Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy
wszystko co pisał chodzik jest już nieaktualne,dlatego że pisał o 3 zł lub nawet niżej. Ale była jeszcze jedna jego analiza, która cały czas wydaje się możliwa a mianowice 19 zł. Ja zaś stawiam na 35-37 zł.
Dnia 2010-09-25 o godz. 19:25 ~majowy byk napisał(a):
> wszystko co pisał chodzik jest już nieaktualne,dlatego że
> pisał o 3 zł lub nawet niżej. Ale była jeszcze jedna jego
> analiza, która cały czas wydaje się możliwa a mianowice 19
> zł. Ja zaś stawiam na 35-37 zł.
A czy można poznać termin ww. ceny pana zdaniem? i coś więcej merytorycznie?
Pozdrawiam.