Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: rekomendacja

Przyznam, że od dłuższego czasu nie patrzyłem na wykres Netii. Nie muszę mam go cały
czas w głowie. Wielu z was czytając moje wypowiedzi popełnia jeden podstawowy, powiedziałbym kardynalny błąd a mianowicie, chce aby moje wypowiedzi spełniły się teraz, zaraz od razu natychmiast, a ja wielokrotnie pisałem, że teraz to można się wybrać na piwo z kolegami a wykres spółki potrzebuje synchronizacji czasu i zakresu pewnego ruchu, w tym wypadku ruchu wzrostowego. Napisałem kiedyś, że wykres ten dotrze do 19 złotych i podtrzymuję to w całości, ale nie sposób w chwili obecnej określić czasu w jakim to nastąpi.
Co mmożna powiedziec o Netii obecnie ?
Mieliśmy do czynienia ze wzrostem pięciofalowym, w którym ostatnia zwyżka uległa wydłużeniu a na końcu wzrostów zaczeła sie tworzyć korekta płaska rozszerzona ze szczytem powyżej 5,17. Tak panowie to nie szczyt ostatniej fali jest tu najważniejszy ,tylko szczyt korekty. Całość od początku wzrostów stanowi falę pierwszą podstawową. Teraz zaczyna się fala druga i zniesie te wzrosty dosyć mocno, ponieważ taka już ona ze swej natury jest. Poza tym, jeśli spadek w swojej pierwszej części dojdzie w okolice 4,30 powstanie duże prawdopodobieństwo odbicia i utworzenia formacji spadkowej głowy i ramion. Sami to zresztą teraz po przeczytaniu mojego tekstu widzicie - nieprawdaż ?
W dalszej perspektywie, kiedy po kilkunastu tygodniach nastąpi wyczerpanie spadków, możemy spodziewać się ponownego wzrostu o długości tego poprzedniego, który z dużą dozą prawdopodobieństwa będzie dążył do ruchu mierzonego.
Pozdrawiam wszystkich
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.