Gdzie pisze o o jakiś 150 milionach obligacji czy kredytów czy akcji na tę sumę?
Czy ktoś może zamieścić odnośnik?Ponieważ czytam na forum o tym i o tamtym a chciałbym grubo kupić jupka bo cena w promocji?
A tutaj widzę jakieś ploty ?
Mieszkania ruszyły z kopyta i w ponarze i w jupiterze i u innych deweloperów....a tutaj rodzynek sie ostał,czy jest coś na rzeczy?Wydaje mi sie że nie ma i kierunek 2.8 lada moment.
moze zacznij od komunikatów espi spółki to szybko znajdziesz - pisze o tym jak byk tylko trzeba sie troche przyłożyc - chyba kasa pójdzie na długi ponaru bo nie chcą w firmie nic o tym mówić
Uchwała nr 6 w sprawie emisji obligacji.
Walne Zgromadzenie JUPITERA Narodowego Funduszu Inwestycyjnego Spółka Akcyjna, działając na podstawie art. 2 pkt. 1 ustawy o obligacjach oraz art. 10.2 Statutu, postanawia co następuje:
§ 1.
1. Walne Zgromadzenie JUPITER Narodowego Funduszu Inwestycyjnego Spółki Akcyjnej uchwala program emisji nie więcej niż 150.000 (sto pięćdziesiąt tysięcy) obligacji na okaziciela („Obligacje”).
2. Emisja Obligacji następować będzie w ramach programu emisji o łącznej wartości nominalnej Obligacji nie wyższej niż 150.000.000 zł (sto pięćdziesiąt milionów) złotych („Program”).
3. Emisja Obligacji w ramach Programu następować będzie w jednej lub kilku seriach Obligacji. Wyraża się zgodę na dematerializację Obligacji wszystkich lub poszczególnych serii Obligacji. Wykup Obligacji w danej serii nastąpi nie później niż w okresie pięciu lat od daty emisji danej serii.
4. Obligacje emitowane w ramach Programu będą Obligacjami niezabezpieczonymi lub zabezpieczonymi, przy czym w przypadku Obligacji zabezpieczonych rodzaj zabezpieczeń zostanie określony przez Zarząd.
5. Upoważnia się Zarząd do określenia, w drodze uchwały podjętej przed rozpoczęciem subskrypcji Obligacji w danej serii, pozostałych niewymienionych w niniejszej uchwale, warunków emisji Obligacji, w tym w szczególności sposobu podziału emisji Obligacji na serie i maksymalnej liczby Obligacji w danej serii, progu dojścia do skutku emisji Obligacji w danej serii, wartości nominalnej jednej Obligacji, ceny emisyjnej, wysokości oprocentowania Obligacji, celów emisji Obligacji w danej serii, szczegółowych terminów i zasad wykupu poszczególnych serii Obligacji, zasad i terminów naliczania i wypłaty oprocentowania z Obligacji, jak również do dokonania przydziału Obligacji.
6. Propozycje nabycia Obligacji w każdej z serii zostaną złożone w sposób określony w art. 9 pkt. 3 ustawy o obligacjach i zostaną skierowane do indywidualnych adresatów w liczbie nie większej 99 osób.
§ 2.
Walne Zgromadzenie upoważnia Zarząd Spółki do podjęcia wszelkich czynności niezbędnych w celu realizacji niniejszej Uchwały.
§ 3.
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
czyli to skierowane do podmiotów lub osób fizycznych....zamknięta emisja...
może tez być pod projekt deweloperski w Warszawie....
póki co?
to...Zwrot z kapitału własnego (ROE) 14,67%
Zwrot z aktywów (ROA) 13,87%
Wskaźnik ogólnego zadłużenia 5,42%
mogę wystawić po 3,80 :) a pozatym jak chcesz kupic 50kilo to musisz sobie pozbierać, tutaj płynność jest żadna jak widac. na początek 5.5 klio po 2.05 prosze bardzo jest do wzięcia.. to jak bedzie?
no dobra. w sumie i tak jest padaczka wiec zbieraj sobie spokojnie i powoli. ale weź podeślij w miedzy czasie link na maila: krzysztoflee@wp.pl. :) luz? :) Ps: Wiosna już zawitała w głowie?
Natarcie z lewej na zamknięciu 2,05 to moje a informacji jeszcze nie ma, wiedziałam ze w to nikt nie uwierzy i będą wysypywać zniecierpliwieni. Mam spory pakiet i dokupuje wiec bez obaw przepraszam wszystkich za małe kłamstewko, ale to interes, czym taniej się kupi tym lepiej. Na Jupitera czas jest bliski na wybicie kwestia jednej dobrej informacji i w jeden dzień 15%. Obiecałam linka wiec proszę na moje rozgrzeszenie do jutra panowie!. http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html