• CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~woźny [77.113.34.*]
    J/W??
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~madry [95.49.211.*]
    dla mnie ta zlod... spolka juz nieistnieje, ale wyr.uchali akcjonariuszy, nie zainwestuje tu wiecej zlamanego centa, wam radze to samo. stracili zaufanie, slono za to zaplaca.
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~Kenzo [78.88.158.*]
    Dla mnie rowniez, nie zrealizuje straty, wiec zostawiam sobie te akcje, ale tej szulerni juz nigdy nie tkne, bede tylko wypatrywala momentu aby je wyrzucic, SZULERNIAW i tyle
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~Andre [78.8.176.*]
    O co wam chodzi? Przecież to jest mimo wszystko giełda i to na dodatek NC. Szybkie wzrosty i szybkie spadki.
    Zresztą wyobraź sobie coś takiego - np ktoś władował np 500k PLN'ów w tą spółkę przez np okres 6 ostatnich miesięcy. Teraz ma nuż na gardle, lub po prostu chce zmienić spółkę bo gdzieś przewiduje mega zarobek.
    No i co - zabronisz mu wywalic te 500k w jeden dzień, które w miedzy czasie zrobiło się 1000k? Bo co? Bo jak to zrobi to jest szulerem? To jest giełda - żeby ktoś zarobił ktoś inny musi stracić.

Pamiętajcie o tym.

And
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~Szef [89.174.106.*]
    Jesteś zwolniony wywaliłeś świetną spółkę.To jest życie.
    Szef
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~aa [93.105.60.*]
    teraz mamy czekanie na infa. po świętach powinno byc poruszenie
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~Andre [78.8.176.*]
    Nie - to nie ja :). Chciałbym mieć 500k, albo chociaż 100k do inwestowania.

W mojej wypowiedzi chciałem zwrócić uwagę kolegów, na fakt, że spółka na dzień dzisiejszy pokazuje +170% w ciągu roku. kuszący zarobek...

Na NC jeden większy koleś, albo zgrana "spółdzielnia" może sobie zrobić co się im podoba z kursem praktycznie każdej spółki (chyba z wyjątkiem Atona - bo tutaj kombinacja byłaby tylko na krótka metę). W ciągu najbliższych tygodni dowiemy się, o jakie wyrolowanie chodziło - wyczyszczenie małych inwestorów z papieru, przed wzrostami, czy też wyczyszczenie z kaski tych co kupili powyżej 0.70 (albo 0.90).

Teraz z mojego punktu widzenia jest już po frytkach - Trzeba spokojnie czekać co będzie dalej.
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~aa [93.105.60.*]
    psychologia tłumu działa , łatwo postraszyc
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~re [92.244.32.*]
    Nie bierz już tych prochów
  • Re: CZY DZS 50 GR JEST REALNE?? Autor: ~ktoś [*]
    Teraz widać jacy inwestorzy są na giełdzie , ludzie którzy nie dopuszczają do siebie mysli o stratach lub inaczej długiej inwestycji . Przecież stratę będzie miał jeden z drugim po zamknięciu pozycji , a tak to tylko długoterminowa inwestycja .
    Jeszcze tydzień temu z zachwytu sikali w majty dziś płaczą , Andre dobrze pisze --- to NC czyli giełda lat 90 , tutaj jeden lub paru cwańszych od nas wszystkich , bujnie akcjami do góry w dół jak będzie chciał. Ja bym poczekał z osądami , jak prezesi sprzedają i umotywują to chęcią zwiększenia FF to uznałbym to za dobry ruch . Mimo tego spadku i nerwówki na papierze. Jak nie będzie informacji to również dobrze , bo opuściła nas spółdzielnia z NC.
    A dywagacje o prospekcie , emisji akcji ( której nie ma ) zostawmy KNF
    Dla przypomnienia mam akcje i po informacji o zatwierdzeniu prospektu , -- czyli za 1,41 !!!! dokupiłem jescze 10 tysięcy ,psując średnią i jestem teraz ociupinkę in + i nie zamierzam sprzedać przed wejściem na główny parkiet .
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.