Zawsze sie trafi gorsza sesja. Tylko że Ty o swoich Mecha-spadkach juz piszesz od 3 miesięcy. Wpierw na poziomie 0,90 gorszy potem 1 zł teraz na 1,1zł........ Nie zastaniowił Cię ten fakt????
To czy nie prościej było juz wtedy dołożyc te kilka groszy, potem odsprzedac z zyskim niż rozpoczynac całą tę kampanie naganiania aby móc kupic po 90 groszy?? Te kilka groszy juz mogłes dołożyc ;-) teraz juz wiem że teraz to już z pewnościa sprawa honoru. Musisz udowodnic że kurs spadnie do tych 90 gorszy i wtedy z czołem wysoko podniesianym dokonasz zakupu smiejąc się z leszczy. Pozdrawiam
eeeeeeeeeee, widzę, że czytałeś psychologię sukcesu dla początkujących... Ja już mówiłem wielokrotnie, że nie kupuję aż tak ryzykownych akcji. uznaję gppi za zagrożenie dla inwestorów. Zwłaszcza dla tych amatorów, których ciągle łatwo skusić wysokimi zarobkami. I stąd moja obecność tutaj. PREWENCJA.
Po kilku miesiącach analiz i przypatrywania się sektorowi windykacji, zdecydowałem się na FFI i w akcjach tej spółki ulokowałem mój budżet przeznaczony na ten segment inwestycyjny.