...ale zaufajcie mi jeszcze raz. Budopol wychodzi z cienia falą wzrostową, która w ostatniej fazie będzie potwierdzona białą świecą wybijającą z trendu bocznego, ponad 1.50. To czysta technika. Takie dywergencje właśnie obserwujemy na walorze, który zwie się MCI.
Wyżej to jeszcze nie przy tej okazji,ja wyskakuje przy 1,50 a to jak przejdzie to kiszonka ze dwa kwartały na poziomie 1,15 i tutaj znów kupie bo spadnie napewno i następnym razem dojedziemy do 1,90 a dalej śię pomysli i zobacze.A Ty labik jak uwazasz?
A ja uwazam ze labik elegancko zakupil sie znow na poziomie 1.06-1.10 i chce tak ponaganiac by sprzedac tak przy 1.4 a pozniej znow bedzie wklejał posty ze jaki on to nie jest prze szpec !!!! .
Dnia 2010-03-15 o godz. 20:51 ~bidulek napisał(a):
> A ja uwazam ze labik elegancko zakupil sie znow na poziomie
> 1.06-1.10 i chce tak ponaganiac by sprzedac tak przy 1.4 a
> pozniej znow bedzie wklejał posty ze jaki on to nie jest
> prze szpec !!!! .
stary to co piszesz jest oczywiste.... hahhaa tylko sie pozno orientujesz. kupuj poki maasz jeszce okazje ... ja juz dziekuje obkupilem sie jak lew po 1.11 i nie oddam taniej niz 1,40!!!!
Znuw śię kicha robi,przecież to nigdy nie urośnie jakis skurwisyn prezesik pedałek sypie ciągle,to patologia jebana zarządza w tym dzidoskim dziadopolu. Trzeba było skotana kupić ten ma straty ale rośnie co jakiś czas.
W tej chwili swoje akcje muszą wywalić wszyscy z zarządu, ci którzy obejmują nową emisję "motywacyjną". Sprzedadzą wam te akcje po 1.24zł.
Za kaskę ze sprzedaży obejmą nowe akcje po 1zł. Te wam sprzedadzą po 1.4zł, po tym jak prezes naopowiada znów jakichś dyrdymałów i akcje podrosną na euforii.
No to nas znawca od siedmiu boleśći oświecił,tylko oni nic nie musza kupować tylko dostaną od górnie działke jako motywacje w opcjach menadzerskich na mocy zarządznie i nie będą mogli nic z tym zrobic przez jakiś czas dlatego sprzedają to co jeszcze mają w zanadrzu.
no i co , jest, każdy myśli , że wtedy kiedy piszę to będzie za 5 min, a tu trzeba trochę cierpliwości. Kto zaleszczył na poz 1.06-1,10 może czuć się mega bezpiecznie. Loty wkrótce - bez naganiania.
chciabym napisac moim zdaniem to tylko korekta teraz - nie oddawajcie papierów - ale jakos w to nie wierze! dopiero jak czytam i analizuje wykresy to sie do tego przekonuje
Dnia 2010-03-19 o godz. 12:41 e-gielda.blogspot.com napisał(a):
>
chciabym napisac moim zdaniem to tylko korekta teraz - nie
> oddawajcie papierów - ale jakos w to nie wierze! dopiero
> jak czytam i analizuje wykresy to sie do tego przekonuje
> zapraszam na bloga (nick autora)
warto poczytac
Spadaj palancie
wszędzie to gówno wklejasz
Jakiś nawiedzony guru czy co?