Nic sie nie dzieje w spółce a kurs Euro tez wazny dla ceny akcji. Zero informacji i zero całkowite popytu. Moim zdaniem zejdą niżej i zobaczymy jak się zachowa akcjonariat.Oddających nie brakuje jak widać i chętnie niżej oddadzą.
Powoli a zbiora ile chcą.
Widzę i stoję na kupnie - sprzedaży.Moje zleconka blokują spadek bo juz by było 7,50 lub niżej.Ale sam nie wytrzymam długo -ile można brać ??? Już poniżej 8 pln. nakupiłem i doprawdy już ich nie chcę brać!!! Niech odbija bo coraz więcej kasy pcham w Badziewiaka.W bajki nie wierz nikt tu nie sprzedaje z drobnych -sami sobie sprzedają!!!!!!!!!!!! żeby pokazać słabość kursu i że może być tylko gorzej.Tanie zagrywki dla frajerów.Pozdrawiam.
Nie jestes sam,ja też trochę dam im popalić przy próbie zwalania kursu.Będą musieli sporo wywalić swoich papierów za nim zwalą kurs. Czekam z gotówką wolną na wieksze zakupy,choć mam tych akcji już sporo. Własnie wywaliłem inne akcje i mam gotówkę.
Niech próbują,sporo wywalą swoich za nim zwalą. Kwestia czasu jak kurs ruszy w górę
Wkońcu oddadzą Hotel w Katowicach i raport przyspieszyli - to o czyms tez świadczy.
Wcale nie musi być zły,tak uważam.
Pozdro