• ale was ubierają ! Autor: ~eko [195.242.176.*]
    kto teraz kupuje papier ten wariat niezły. pamiętajcie : kupujcie w panice a sprzedajcie w euforii. Ja juz zysk zrealizowałem choć szczerze mówiąc nie spodzewałem się takiego obrotu rzeczy :) pora na coś innego . pozdrawiam
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~xxxl [194.204.152.*]
    ja Ciebie tez pozdrawiam .... na początku tej drogi .... dla swojego zdrowia nie obserwowałbym juz tego spółki :)
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~sartan [79.187.151.*]
    To jeszcze nie jest euforia. To jest zbieranie papierka przed bardzo dobrymi wynikami więc o dalsze wzrosty jestem spokojny. Możliwe, że jakiś fundusz pakuje do wora. Też Ciebie pozdrawiam
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~xxxl [194.204.152.*]
    mógłby to robic szybciej :) widac to ładnie jak obroty rosną dzisiaj to raczej drobnica
  • Re: ale was ubierają ! Autor: Jethro-Tull [85.89.174.*]
    Eko, deko za wcześnie:) Minimum cenowe dla tej spółki to 18,10 złotych. Oczywiście, teraz można było się lekko skrócić i przeskoczyć na coś jeszcze bardziej perspektywicznego, ale żeby wychodzić w calości ... ?
    Pozdrawiam, i radzę nie patrzeć już na wzrosty na Solidzie.
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~eko [195.242.176.*]
    wiele razy nauczyłem się ze chytry traci dwa razy :) dla mnie 48% zysku to bardzo dobrze. chyba jeszcze wrocę na ABM ale poczekam na lepszą cenę do kupna. Nie sądzicie chyba ze ta petarda która wystzreliła ostatnio w górę nigdy nie spadnie na ziemię ? wykres ABM wielokrotnie pokazał co działo sie po nagłych, w sumie nie uzasadninych niczym spektakularnym odpałach. Powiecie teraz ze naganiam ale polecam TIM S.A tam tez wkrótce bedzie ciekawie. Nawet jeśli nie kupicie to poobserwujcie tę spółkę, aj będę miał tylko cichą satysfakcję mówiąc - a nie mówiłem :) pozdrawiam
    TIM? Nie wiem co ty tam widzisz? Bo ja widzę wysoki wskaźnik PE, degresję zysku operacyjnego i ogólne przewartościowanie ... Nie polecam.
    Natomiast proponuję zwrócić uwagę na Instal Krk:)
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~sartan [79.187.151.*]
    Poczekaj z tym instalem, nie rozgłaszaj tak, aż się tam zapakujemy po sprzedaży solida. Nie piej tak!!!!
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~eko [193.106.216.*]
    Jethro-Tull popatrz na dzisiejszą zieleń na TIM-ie. Oto co widziałem kiedy pakowałem worek do pełna :) uwierz mi ze to dopiero początek :) pozdrawiam ! udanych inwestycji !
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~cvbnm [77.112.192.*]
    Uwierz mi, że niewiele na TIM ugrasz.
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~eko [193.106.216.*]
    ja nie gram tylko inwestuję. grałem kilka lat temu kiedy pierwsze kroki na giełdzie stawiałem. tylko cierpliwość i konsekwencja panowie :)
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~cvbnm [77.112.192.*]
    Jak zwał tak zwał. Po prostu kupujesz i sprzedajesz akcje.
    Przeglądnąłem artykuły o TIM i jestem pewien, że nie zamieniłbym ABM teraz na TIM. A mam ABM ze średnią 8.7zł chyba. Przecież TIM sam twierdzi, że ma trudności ze wzrostem sprzedaży, a nawet zakłada jej spadek. Życzę ci powodzenia, ale coś mi się widzi, że na TIM na swoje nie wyjdziesz w obecnej ich sytuacji.
    zerknij kolego znowu na TIM :) aż miło się patrzy. Pozdro
    i dziś kolejna pompa na TIM-ie. chyba cos kolega nie trafił :):) pozdro
    +10 procent w jeden dzień ... no rzeczywiście dobry strzał. Gratuluję szybkiego zarobku i pozdrawiam:)
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~R.K. [83.27.99.*]
    chłopaki dzięki za tym z instalem krakow, kupiłem dzis po 9. Bez obaw nie kosztem abm-u. Faktycznie instal ma bardzo silne fundamenty, jedynie I kw. podobnie jak przy abm bedzie slaby ze względu na ostra zime.
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~GEBELS [188.33.118.*]
    ja też zrealizowałem - teraz tylko down, zobaczcie 3 ostatnie dni
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~cvbnm [77.114.178.*]
    Gratuluję. Ale akcji to miałeś chyba nie za wiele, to i może odkupisz gdybyś chciał.
    Mam stosunkowo duży pakiet i mnie się raczej nie opłaci manewrować...
  • Re: ale was ubierają ! Autor: ~Sartan [77.255.214.*]
    Nareszcie mamy korekte, przynajmniej mam taką nadzieję. JA część sprzedałem ale jakieś 33% więc jeszcze trochę posiadam. Powinniśmy zjechać gdzieś do poziomu 13PLN i od niego się odbić. Tam będę czekał. Ewentualnie jak przejedziemy przez 13 jak przez masło i bez odbicia to 11PLN. Życie pokaże.
[x]
ABMSOLID -56,00% 0,11 2019-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.