• Ile jeszcze akcji? Autor: ~Myślący [79.184.111.*]
    Ile jeszcze akcji musi zebrać fundusz, który systematyczne zbiera papier aby musiał się ujawnić?
    Kurs jest wyraźnie duszony i zbierane jest 1-3 tys. dziennie. Dobierać po 100-200 akcji , bo lada chwila kurs wystrzeli i już nie dostaniemy papieru w tej cenie.
    wg mnie jest to typowa spółka do windowania kursu: mała ilośc akcji, stabilny akcjonariat, może bvyć emisja z pp po kilka złotych i windowanie pod nią kursu do ?
    - patrz wykres energopolu, nfi zachodniego (ludzie odkuli się na 1000 akcji po 200-300 tys zł).
  • Re: Ile jeszcze akcji? Autor: ~^7^ [87.239.216.*]
    Siedź cicho i obserwuj. Leszcza nam nie trzeba -napłynie po stówie.Albo po dwie-stówy.
  • Re: Ile jeszcze akcji? Autor: ~pele [83.4.170.*]
    jw
  • Re: Ile jeszcze akcji? Autor: orion2244 [79.162.40.*]
    hm
    j.w---lub-szwagry?
  • Re: Ile jeszcze akcji? Autor: ~A.J. [195.3.221.*]
    Jak zwykle orion trzyma reke na pulsie. Akcjonariusz który siedzi na papierze chyba od zawsze, a przynajmniej od kiedy interesuje sie tą spolką...
    Pamietasz mnie jeszcze? Musiałbyś stare wątki wyciągnąć bo ze dwa lata się nie udzielałem więc pewnie nie, ale bez słuchania wiem co w trawie piszczy/
    Pozdrawiam
  • Re: Ile jeszcze akcji? Autor: orion2244 [91.94.54.*]
    Siedzę dość dlugo to fakt (niestety) i mój wielki bląd.Nie sądzilem,że tak można zdolować b.dobrą
    spólkę nawet w bessie.
    Z pakietu 0,8% zostalo 0,5%
    PLA-byla super- wyjście też super ok.1200%
    z FASING.............trzeba bylo wychodzić przynajmniej przy 20pln

Na GPW --------cuda się zdarzają w obie strony FSG jest tego znakomitym przykladem

ps.wrócileś we wlaściwym momencie.........
    pzdr
[x]
FASING -0,78% 12,80 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.