mam 40% w tej spolce. Norlmalnie nie przekraczam 15 %.
Nie patrz sie na dzienne notowania tylko na wykres.
Fakt ze przeszedlem za szybko z fasta bo jeszcze moglem sporo ugrac bo tez popleniam bledy.
Ale naprawde kiedy kupuje spolke za 40% kapitalu to mam podstawy sadzic ze ona mocno zdrozeje.
Zreszta uwazam ze to nie ma znaczenia co tu sie pisze bo rynek zrobi swoje bez wzgledu na to co ja sadze czy ktos inny/
Tak czy inaczej ja trzymam calosc co najmniej 3 miesiace chyba ze bede mial ponad 100% wczesniej to rozwaze czesciowa sprzedaz.
jeszcze raz nie kieruj sie dzienna obserwacja kursu bo to jeden z najwiekszych bledow popelnianch przez poczatkowych graczy.
swiece, obroty, oscylatory , poziomy wsparcia i oporu nimi sie kieruj i informacjami ze spolek. sa tez inne rzeczy ale kazdy kto jest choc troche na rynku ma swoje metody i wskazowki z ktorymi niekoniecznie sie lubi dzielic na forum.
zreszta znow sie powtorze i Ci napisze ze jak cie jednak mocno boli posiadanie tej spolki to ja sprzedaj poprostu bo zdrowie najważniejsze.
Aby wywalić chociaż część tych akcji to należało by najpierw rozruszać kurs bo inaczej musieli by sprzedawać po kilka groszy . LUG na pewno zostanie rozkręcony .Spekuła nie przepuści okazji do szybkiego zarobku , może nie będzie bujać tak jak NCG ale i tutaj będzie można zarobić .
Do moderatora: przedwczoraj hurtem usuwano moje posty, które były oficjalnymi komunikatami, a dzisiaj dzieje się to samo!!! Co tu jest grane (zresztą to samo pytanie zadałem do działu Waszego PR). No i ponownie wklejam usunięte info!!!:
Raport miesięczny Emitenta za luty 2010r.
Zarząd LUG S.A. przekazuje do publicznej wiadomości raport z bieżącej działalności Emitenta w lutym 2010 roku.
Tendencje i zdarzenia w otoczeniu rynkowym:
Porównując przychody ze sprzedaży krajowej rok do roku, dynamika sprzedaży Grupy Kapitałowej LUG S.A. w lutym 2010 roku była o 30,70% niższa w stosunku do lutego 2009 roku. Natomiast na rynkach zagranicznych dynamika sprzedaży Grupy Kapitałowej Emitenta w styczniu 2010 roku uległa poprawie odnotowując wzrost o 38,83% w stosunku do analogicznego okresu w roku poprzednim.
Zestawienie raportów okresowych opublikowanych w lutym 2010 roku:
10.02.2010 - RO 5/2010 - Temat: Jednostkowy raport LUG S.A. za IV kwartał 2009 roku.;
10.02.2010 - RO 6/2010 - Temat: Skonsolidowany raport Grupy Kapitałowej LUG S.A. za IV kwartał 2009 roku;
Zestawienie raportów bieżących opublikowanych w lutym 2010 roku:
12.02.2010 - RB 7/2010 - Temat: Raport miesięczny Emitenta za styczeń 2010r.;
16.02.2010 - RB 8/2010 - Temat: Treść uchwał powziętych przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie LUG S.A. z dnia 15.02.2010r.;
25.02.2010 - RB 9/2010 - Temat: Ogłoszenie o zwołaniu Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki;
Realizacja celów emisji:
W okresie objętym raportem nie realizowano inwestycji ze środków pozyskanych z emisji. Niniejsze inwestycje zostały zakończone w 2008 roku. O przebiegu prac Zarząd Emitenta informował w następujących raportach bieżących: RB 17/2008, RB 20/2008, RB 25/2008, RB 28/2008, RB 29/2008.
Kalendarz inwestora - marzec/kwiecień 2010:
17.03.2010 - Spotkanie Zarządu LUG S.A. z Inwestorami w Warszawie;
25.03.2010 - Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie LUG S.A.;
12.04.2010 - Publikacja raportu miesięcznego za luty 2010r.
Nowy tydzień , nowa wiara że kurs ruszy do góry . Dużo będzie działo sie w najbliższym czasie w spółce ; split , być może PP {na walnym 23.03 zapadnie decyzja} . Zobaczymy co nam przyniesie nowy tydzień .
witam i pytam po raz kolejny czy ktos sie wybiera na spotkanie 17.03.2010 godz 10 z inwestorami bo ja tak i tam bedzie sie mozna wszystkiego dowiedziec pozdrawiam