Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: dlaczego po takich infach LUG tak cienko praktycznie

mam 40% w tej spolce. Norlmalnie nie przekraczam 15 %.

Nie patrz sie na dzienne notowania tylko na wykres.

Fakt ze przeszedlem za szybko z fasta bo jeszcze moglem sporo ugrac bo tez popleniam bledy.

Ale naprawde kiedy kupuje spolke za 40% kapitalu to mam podstawy sadzic ze ona mocno zdrozeje.

Zreszta uwazam ze to nie ma znaczenia co tu sie pisze bo rynek zrobi swoje bez wzgledu na to co ja sadze czy ktos inny/

Tak czy inaczej ja trzymam calosc co najmniej 3 miesiace chyba ze bede mial ponad 100% wczesniej to rozwaze czesciowa sprzedaz.

jeszcze raz nie kieruj sie dzienna obserwacja kursu bo to jeden z najwiekszych bledow popelnianch przez poczatkowych graczy.
swiece, obroty, oscylatory , poziomy wsparcia i oporu nimi sie kieruj i informacjami ze spolek. sa tez inne rzeczy ale kazdy kto jest choc troche na rynku ma swoje metody i wskazowki z ktorymi niekoniecznie sie lubi dzielic na forum.
zreszta znow sie powtorze i Ci napisze ze jak cie jednak mocno boli posiadanie tej spolki to ja sprzedaj poprostu bo zdrowie najważniejsze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUG -0,58% 3,44 2025-10-02 16:34:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.