kurs skazany na wzrosty,Ipopema to taki maruder rynku ale teraz powinna nadrobic czas wg.
mojej opini będzi winda w góre,przy takim karnecie zlecen jest to pewne,polecam uwadze.zyski z działalnosci,udziały w spólkach,niski ff
W porownaniu do IDM to Ipopema ma realne zyski a nie papierowe ;)
Ja wole Ipopeme ktora mi wyplaci co roku dywidendne niz IDM ktory za chwile bedzie pewnie planowal kolejna emisje na rozwoj albo jakis inny odjechany pomysl.
Jak wglebisz sie w aktywa IDM to moze oswieci Cie ze nie jest tam tak rozowo. Na razie karmia was jakimis obietnicami o inwestorze w kolastynie, zakupie banku itp
Ale na kolastynie poplyna moge sie zalozyc, a kupno westlb to przy tym co zebrali z emisji to szczerze powiedziawszy smiech na sali. Dostaja jakis smieciowy pakiet w niszowym banku. Czy oni wogole wiedza do czego im to ma sluzyc ?
Chyba tylko do karmienia leszczy ;)))
A teraz spojrz na Ipopeme. Dobre kadry z kontaktami w city, TFI ktore znalazlo nisze i zarabia juz przyzwoite pieniadze, a teraz rozwoj na wegrzech.
Wiec ja wybieram Ipopeme ktora dotrzymuje slowa - niz przekreciazy z idm ktorzy czyszcza leszczy z kasy.
A piatkowe zbieranie z prawej pokazuje ze Ipopema wcale nie jest tak droga jak sie wydaje. A poniedzialkowe wyniki z rocznego powinny to potwierdzic ;)))
Zastanawiam sie jak dobre musza byc skoro w piatek tak lykali po prawej
Jaka korekta ;) ? OD kilku dni ten sam schemat - rano lekkie ssanie, potem czekanie czy ktos wyrzuci taniej a przed 16 znowu zasysanie z prawej.
Wyniki juz w piatek a od paru dni papier zbierany w silne lapki. Wg mnie wyniki bede bardzo dobre i widze tu jeszcze potencjal na conajmniej 20% wzrost.