Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: bedzie sie dzialo

W porownaniu do IDM to Ipopema ma realne zyski a nie papierowe ;)
Ja wole Ipopeme ktora mi wyplaci co roku dywidendne niz IDM ktory za chwile bedzie pewnie planowal kolejna emisje na rozwoj albo jakis inny odjechany pomysl.
Jak wglebisz sie w aktywa IDM to moze oswieci Cie ze nie jest tam tak rozowo. Na razie karmia was jakimis obietnicami o inwestorze w kolastynie, zakupie banku itp
Ale na kolastynie poplyna moge sie zalozyc, a kupno westlb to przy tym co zebrali z emisji to szczerze powiedziawszy smiech na sali. Dostaja jakis smieciowy pakiet w niszowym banku. Czy oni wogole wiedza do czego im to ma sluzyc ?
Chyba tylko do karmienia leszczy ;)))
A teraz spojrz na Ipopeme. Dobre kadry z kontaktami w city, TFI ktore znalazlo nisze i zarabia juz przyzwoite pieniadze, a teraz rozwoj na wegrzech.
Wiec ja wybieram Ipopeme ktora dotrzymuje slowa - niz przekreciazy z idm ktorzy czyszcza leszczy z kasy.
A piatkowe zbieranie z prawej pokazuje ze Ipopema wcale nie jest tak droga jak sie wydaje. A poniedzialkowe wyniki z rocznego powinny to potwierdzic ;)))
Zastanawiam sie jak dobre musza byc skoro w piatek tak lykali po prawej

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IPOPEMA 0,00% 4,34 2026-02-03 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.