• Dzisiaj sprzedałem Autor: ~fan_polaquy [94.254.164.*]
    Witajcie!

Dzisaj sprzedałem swoje akcje głównie dlatego że ktoś z dużą kasą celowo uwala kurs tej spółki i to już od dłuższego czasu a ja nie wiem jaki jest tego powód. Jestem małym graczem i z "grubasem" nie mam szans. Spodziewałem sie poprawy po wynikach za IV kwartał a tu widze dalej to samo...

Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: ~Kuba [194.63.135.*]
    Nie rozumiem cię:
    1. Wyniki były dobre, lepsze przynajmniej od moich oczekiwań,
    2. Minęły od nich dopiero 3 dni,a to stanowczo za mało, żeby móc powiedzieć czy kurs na nie zareagował,
    3. Jeżeli faktycznie ktoś zbija kurs to chyba po to żeby kupować no nie, a skoro zbił już z 27zł to chyba powoli będzie się zaczynał czas na kupowanie (w nieskończoność zbijać się nie da)
    4. Perspektywy bardzo dobre, co chwila spółka podpisuje jakieś nowe duże kontrakty. Jeżeli nie ten rok, to kolejny powinien być już bardzo dobry, a przecież 2009 też nie był najgorszy
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: ~Kuba [194.63.135.*]
    Podsumowując wcześniejszą wypowiedź - idealny czas na kupowanie. Widzę tu 100% do końca przyszłego roku.
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: ~fan_polaquy [94.254.164.*]
    No nic zobaczymy czy spadnie poniżej 16zł..... powodzenia życze
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: ~mlody inwestor [83.15.134.*]
    Kolego sa spółki które są modne i takie ktore modne nie sa. Tak jak wszyscy pisza, biorac pod uwage inwestycje na okres roku np to jestem przekonany ze pqa to doskonala inwestycja. Odnosze wrazenie ze wszyscy sa nie ufni w stosunku do nowego wlasciciela jakim jest DRAGADOS ale przyjdzie dzien, ze nabiora zaufania. wchodzimy w okres kiedy spolki z branzy budowlanej maja najwieksze dochody. Takze perspektywy sa swietlane :)
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: macieja69 [88.156.175.*]
    cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
  • Re: Dzisiaj sprzedałem Autor: ~mic49 [89.75.69.*]
    Lepiej się przyznać, że to ty trzymałeś kurs i w końcu udało nam się ciebie przebić :)

mic49
[x]
POLAQUA 0,26% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.