• wyskoczyłem z indyka Autor: byczki234 [24.47.158.*]
    Społeczka zarobila swoje(23% w miesiąc),ja z niej wyszedlem,chociaż ma dobre perspektywy rozwoju,zainteresuję się nią za jakis czas,uważam ,że pojedzie w dół i odkupię póżniej,Co myślicie?
    pozdro dla wszystkich
  • Re: wyskoczyłem z indyka Autor: ~Indor [83.22.208.*]
    Nie bardzo rozumiem co Cię sprowokowało do wyskoczenia ze spółki.
    Zrobiłeś to moim zdaniem zbyt wcześnie, chyba, że masz inny pomysł na życie :)
    Pozdrawiam wytrwałych!
  • Re: wyskoczyłem z indyka Autor: byczki234 [24.47.158.*]
    Każdy na swój sposób na giełdę,jedni sa kolekcjonerami i trzymają akcję latami
    wyszedłem z Indyka,gdyz zainwestowałem w inne walory,które w ciągu 2 tyg. dały mi zarobić dużo wiecej niż miałbym kisić i cieszyć sie z 3-4%,odkupię jak stopa zwrotu będzie dla mnie interesująca,należę do graczy agresywnych,a nie pasywnych i to jest mój sposób na życie,a ta spółka jest naprawdę dobra dla inwestorów długoterminowych ,takich jak TY(wnioskuję po nicku)
    Pozdro dla Wszystkich
  • Re: wyskoczyłem z indyka Autor: ~Indor [83.22.205.*]
    Zgadza się. Ja też obracam innymi spółkami, ale tą spółkę trzymam prawie od debiutu. Jak jest promocja, to prawie zawsze dokupuję. Według mnie jest to idealna spółka dla Warrena Bufetta. U mnie to prawie 50% portfela :)
    Tak na marginesie dodam, że na tej spółce zarobiłem o około 200% więcej niż na wszystkich spekulacjach innymi spółkami. Chyba jestem kiepskim spekulantem...
    Pozdrawiam.
[x]
INDYKPOL 1,59% 63,50 2019-12-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.