• Porażka Autor: ~leszczu [195.211.0.*]
    Ta spółka to porażka, gniot. Popatrzcie na wczorajsze wzrosty a to gó*** ehhh szkoda gadac. Kto kupił tak jak ja powyzej 19 to kasy dłuuuugo nie zobaczy.
  • Re: Porażka Autor: ~aT [83.3.22.*]
    A to po co kupowałeś po 19 ja kupiłem po 15,49 :))

pzdr
  • Re: Porażka Autor: ~leszczu [195.211.0.*]
    Bo myslałem ze na 17 jest mocne wsparcie którego tak "dobra" spółka nie przebije :(
  • Re: Porażka Autor: ~aT [83.3.22.*]
    Spoko, myślę że będzie dobrze :)
  • Re: Nie dajcie sie zwariowac!! Autor: ~mlody inwestor [83.15.134.*]
    Nie dajcie sie zwariowac. Pani gielda czasem bywa nie do konca rozsadna ale bez przesady. Zaloze sie ze do konca sierpnia spolka bedzie sprzedawana po co najmniej 25 zl. Jezeli wszystko jest w porzadku to nie mozliwe jest aby cema caly czas utrzymywala sie na takim samym poziomie. Przyjdzie dzien zafakturowania robot na ten rok i pokazania zyskow. Moze wtedy co po niektorzy zrozumieja ze to byla dobra inwestycja. Roboty z zakresu przewiertow i mikrotunellingu sa DOSKONALE platne. Rentownosc przy takich srednicach dochodzi do 50% - wiem bo pracuje w firmie ktora sie tym zajmuje tylko duzo mniejszej!! To nie jest bez znaczenia...

• Re: Porażka Autor: ~standard_and_poor [149.156.157.*]
    Chłopaki co wy tu w ogóle robicie? Jak szukacie szybkiej kasy to zapraszam na Karkosiki. IPX dzisiaj ładnie rośnie, może się załapiecie na jakieś 10%.

To że Polaqua ma dużo zleceń na ten rok to już wiemy. Pytanie jakie marże może nakładać, by utrzymywać takie przychody. Analitycy twierdzą że niewielkie, i rynek to już absolutnie zdyskontował. Ja twierdzę że w 2010 roku marże podskoczą w całej budowlance. Dlatego z perspektywy czasu to nieistotne czy kupiło się po 15 czy 19 zł. Ja kupiłem jeszcze drożej , a liczę na conajmniej 50% zysku
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.