he... he... zeta dywidendy oni ... jak moga wyplacic skoro weza w kieszeni maja. A tak na powaznie to juz powinnismy miec 2 z przodu. Dosc juz tej kiszonki. Przed chwila ktos jeszcze probowal blokowac na 1,72 ... ale mu lyknieto.
Idzie nowe na jupku i tego juz sie niezatrzyma.
Dnia 2010-03-02 o godz. 09:06 ~Miras napisał(a):
> zaraz powitamy 1,80
cos ociezale przebija te 1,80 ... ale dzien sie jeszcze niekonczy
przypuszczam ze dzis wielu zniecierpliwionych inwestorow korzysta z okazji. Z tego co czytalem na tym forum jest wielu z jupkiem powyzej 2 zeta...
no właśnie Panowie, ja bym się jeszcze tak nie podniecał. Odkąd interesuję się Jupkiem to zawsze były dobre raporty, ale i tak jakiś mega wzrostów nie było. Sam chciałbym żeby kurs poszybował w górę. No i wskaźniki niby na to wskazują i raport, ale brak tutaj ludzi, którzy cenią sobie choćby troche drobnych akcjonariuszy. Jak się pokaże 2 z przodu to zaczne wierzyć, że czekają nas jakieś trwalsze wzrosty.Pozdrawiam i życze zysków
swoja droga i ja czuje ze wlasnie dochodzi do przelomu na tym papierze. AF i AT bardzo dobre. We wzrostach pomoc moze niedawna publikacja w parkiecie traktujaca o niedowartosciowanych spolkach na GPW. Czyzby wczorajszy raport popchnal pierwsza kostke tego domina?
no powiem szczerze,że też coraz bardziej zaczynam w to wierzyć.Kiedy rok temu wiele spółek zaczeło swoją drogę w górę i zarbiło krocie Jupiter raczej obszdł się smakiem. Kiedy ostatnio udało mu się wzrosnąć zatrzymał sie w okolicach 2,65 o ile się nie mylę. No do tej pory nie dawał on astronomicznych zysków, może czas to zmienić. Możliwe, że raport odpalił lont,mam nadzieje że ładunek wybuchowy nie okaże się nie wypałem.Czas pokaże.